בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  מחפש המלצות למכשיר קשר
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מחפש המלצות למכשיר קשר  (נקרא 2905 פעמים) הדפסה
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין: Re: בעניין: מחפש המלצות למכשיר קשר
« הגיב #15 ב- : אפריל 19, 2013, 20:00:59 PM »
הי,

קודם כל ולמען גילוי נאות, אני עובד בפישלס.
לגבי הדילמה של מכשיר הקשר, אתה מוזמן לפנות אלינו ולקבל מידע והמלצה למכשיר שיתאים לצרכים שלך.
קח בחשבון שתצטרך רשיון למכשיר (כל מכשיר המשדר מעל 0.5W דורש רישיון משרד התקשורת). ישנם מכשירים המשדרים 0.5W ולא דורשים רשיון אך אם אתה מתכוון לצאת לאלבקור, עצמת השידור לא תספיק לך לקשר נקי ואמין. ניתן למצא היום הרבה מכשירים בשוק שיענו על הצרכים שלך אבל למיטב הבנתי ומכיוון שאתה מתכוון לצאת רחוק המכשיר צריך להיות אמין, אטום למיים (ימי), סוללה שמספיקה להרבה זמן שימוש והמתנה, רשימת המכשירים תצטמצם. יש גם מכשירים עם תכונות עוד יותר מתקדמות כמו DSC מובנה (לחצן מצוקה ששולח את מיקום מכשיר הקשר) GPS מובנה ועוד.

בברכה,

דוד.

דוד, כל הכבוד על הגילוי הנאות ועל ההכוונה.

סאמח, נראה לי שלפחות בינתיים יש לך כיוון לא רע :-)

לגבי סקירת פרויקט הסירה, לפחות תן לנו טיזר בצורת תמונה. אני חושב שלרבים מאיתנו יש חלום לשפץ\לבנות סירה לבד ולצאת איתה לים - אתה הגשמת את זה. תן לנו לפחות להנות מההצלחה שלך :-)
מה שאדם אמר:)

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
 IP: [ מחובר ]
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : אפריל 20, 2013, 14:02:08 PM »
הי,

לגבי הדילמה של מכשיר הקשר, אתה מוזמן לפנות אלינו ולקבל מידע והמלצה למכשיר שיתאים לצרכים שלך.
קח בחשבון שתצטרך רשיון למכשיר (כל מכשיר המשדר מעל 0.5W דורש רישיון משרד התקשורת). ישנם מכשירים המשדרים 0.5W ולא דורשים רשיון אך אם אתה מתכוון לצאת לאלבקור, עצמת השידור לא תספיק לך לקשר נקי ואמין. ניתן למצא היום הרבה מכשירים בשוק שיענו על הצרכים שלך אבל למיטב הבנתי ומכיוון שאתה מתכוון לצאת רחוק המכשיר צריך להיות אמין, אטום למיים (ימי), סוללה שמספיקה להרבה זמן שימוש והמתנה, רשימת המכשירים תצטמצם. יש גם מכשירים עם תכונות עוד יותר מתקדמות כמו DSC מובנה (לחצן מצוקה ששולח את מיקום מכשיר הקשר) GPS מובנה ועוד.

בברכה,

דוד.

לגבי סקירת פרויקט הסירה, לפחות תן לנו טיזר בצורת תמונה. אני חושב שלרבים מאיתנו יש חלום לשפץ\לבנות סירה לבד ולצאת איתה לים - אתה הגשמת את זה. תן לנו לפחות להנות מההצלחה שלך :-)

אדם, יוסי, סבלנות יום -יומיים, עושה מאמץ כרגע שלא תחכו יותר מדיי ומבטיח לכם מאמר מוגמר לכבודכם בעיקר ולכבוד הפורום שאולי בזה תהיה תרומה חלקית שלי חזרה אליו
 האתר מספר 1
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : אפריל 24, 2013, 02:07:43 AM »
הי,

בברכה,

דוד.

אדם, יוסי, סבלנות יום -יומיים, עושה מאמץ כרגע שלא תחכו יותר מדיי ומבטיח לכם מאמר מוגמר לכבודכם בעיקר ולכבוד הפורום שאולי בזה תהיה תרומה חלקית שלי חזרה אליו
 האתר מספר 1

כולנו ציפייה....
ובהחלט עונג לראות חברים משתפים בתחושתם-
תחושה של מי שרוצים לתת לקהילה כי מרגישים שקיבלו הרבה מקהילת חברי הפורום...  אתה בסדר
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!