Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 29/9/2011 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5 | בצק מתוסף - לחם | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | קילו עד 1.5 קילו |
הדו"ח:לאחר שראיתי הרבה קרפיונים מתים בנחל בשבוע שעבר רציתי לנסות את מזלי ולראות אולי נשארו שם עוד כמה קרפיונים שניצלו
היום בבוקר תכננתי על היציאה ובידיוק שנייה לפני שבאתי לצאת מהבית קיבלתי טלפון מדור שרצה גם לצאת דיברתי איתו ואני ואבא שלי באנו לאסוף אותו. מגיעים בערך בשעה 4 וחצי פותחים חכות תוקעים סטנדים ולעבודה :
סידרנו חכות חימשנו בלחם וזרקנו אחרי 10 דקות יש צילצול אצלי בפעמונים היה לי קרס סירקל 0/1 שהיה לי כדבר טוב (תבינו בהמשך למה) מגלגל מגלגל ואחרי 3 דקות של פייט שבהן דור עזר לי להביא אותו לחוף הוא היה בידיים שלי.. תמונה והוא שוחרר
אחרי 5 דקות שוב צילצולים אצלי והחכה מקבלת כיפוף רציני אני ישר רץ אליה ומתחיל לגלגל אבל אז השפמנון מחליט להתקע בשיח בתוך המים !!! לאחר כמה נסיונות לשחרר הצלחתי אבל השפמנון והקרס לא היו שם
שם קרס סירקל 0/2 וזורק.. בנתיים דור שהיה עם קרסים רגילות קיבל מכה חזקה (שפמנון של כ3 קילו לדעתי) אך הוא לא הספיק לעשות הוק סט בזמן והוא ברח לו. אחרי זה אבא שלי עם הבוס תופס 2 מושטים של 100 גרם יפים מאוד בצבעים ורודים וירוקים. ואז יש עוד איזה 6-7 בריחות.
חזרנו הביתה מרוצים אבל עם טעם של עוד
[/color]
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
שנה טובה אבי, היה מאוד כיף. אני מקווה לעשות זאת לעיתים יותר קרובות. ד"א הלכתי עם דור (שם של חבר) ולא עם דוד שלי חחח בכל מקרה תודה רבה .
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
גל המשפט האחרון אומר הכל על היציאה לדייג
כל הכבוד דוח מעניין
ויציאה עם תפיסה מכובדת
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
שנה טובה יצחק. תודה רבה, הידיים כבר מגרדות לי עד שאני אלך לשם בפעם הבאה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תן להם לגרד אל תדאג לכשתהיה פעם הבאה זה יהיה תענוג להוריד את קשקשי הגרוד מהיד 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רגע רגע לא הבנתי הספמנון דג אתה דייג חתיך ככה זה לפי הסדר נכון 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
גל כל הכבוד אחלה דוח  ובהצלחה בהמשך ממני מוטי 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה יצחק ומוטי חח 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
שנה טובה אבי, היה מאוד כיף. אני מקווה לעשות זאת לעיתים יותר קרובות. ד"א הלכתי עם דור (שם של חבר) ולא עם דוד שלי חחח בכל מקרה תודה רבה .
דור דוד לא משנה  העיקר שנהנתה  ד.א יש תרופה לגירוד בידיים  לחזור לדוג שוב שתהיה לך שנה טובה ומאושרת ושתסריח מדגים 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
דור דוד לא משנה  העיקר שנהנתה  ד.א יש תרופה לגירוד בידיים  לחזור לדוג שוב שתהיה לך שנה טובה ומאושרת ושתסריח מדגים  זה מה שאני מתכוון לעשות אבל זה קצת לחוץ, אני בכל זאת תלמיד וחשוב להשקיע בלימודים כבר כיתה ט זה לא צחוק 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נכון חשוב להשקיע בלימודים
אנינו כאן בפורום לוקחים הבטחות כאלו ברצינות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דור דוד לא משנה  העיקר שנהנתה  ד.א יש תרופה לגירוד בידיים  לחזור לדוג שוב שתהיה לך שנה טובה ומאושרת ושתסריח מדגים  זה מה שאני מתכוון לעשות אבל זה קצת לחוץ, אני בכל זאת תלמיד וחשוב להשקיע בלימודים כבר כיתה ט זה לא צחוק  אהבתי את הדו"ח- ולא פחות את האמירה הזו  גישה בוגרת שאומרת כי ניתן לעשות גם עבור עצמנו וגם עבור עצמנו- ולא התבלבלתי- יפה שאתה מאזן בין התחביב לבין בניית עתידך  הדו"ח מהנה- בהצלחה גם עם הדגים וגם עם המחברות 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|