| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/4/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:30 | ניקל בינוני - קאסטמאסטר 21גרם כסוף כחול | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 1.1 |
הדו"ח:
הכל התחיל ביום רביעי
מקבל טלפון מחבר של ידידה טובה שלי,רוצה לקנות ציוד ז'רזור ,קובעים להפגש במיכלין
עוזר לו לקנות וגם אני יוצא עם כמה צעצועים כמובן בלתי נמנע הדבר הזה.
נוסעים לבת גלים בדרך מקבל טלפון מדני חברי שהיה בבת גלים וכמה חברים שביניהם טושקאן נמצאים שם ויש אקשן.
אבל אני מגיע מאוחר רק פוגש אותם ורואה דגים,אותו היום מלבד כמה מרדפי סרק של לברקים חמודים לא היה כלום.
קובע עם חבר למחרת ב5 וחצי איסוף אולי נתפוס גם ברקודות, מגיעים באור ראשון אבל רק מז'רזר אחד שם ואומר אין כלום הוא כבר זז עוד כמה זריקות.
לא מסיים לדבר ואני רואה את הדמוי שלו מקבל פיצוץ וספלאש על המים והמקל מכוף והרולר מזמר.
הוא עובד יפה איתו ואחרי כמה דקות יוצא פלמוד יפה של אני מעריך בין 1-1.5 ק"ג
הבחור מאושר ואומר זהו אנ הולך לעבודה ,רק בבקשה אתה יכול לצלם אותי ,איך קולטים שאני צלם כולם

2 תמונות מחזיר לו הנייד ונפרדים לשלום.
אני ממשיך לז'רזר מחליף דמויים כל 10 זריקות בערך ואין סימן,הים מתחיל להתברבר והרוח מתחזקת ומעונן.
מבקש שהשמש תצא קצת אולי יהיה סיכוי למשהו,בינתיים מחבר את הקאסטמאסטר החדש
21 גרם כסוף כחול עם ואייר קצר קנוי 49 גידים דק וגמיש שאם יבוא פלמוד בטעות שלא יקרע את הלידר.
השמש יוצאת לכמה דקות ואני מתחיל לזרוק רחוק בזריקה השלישית כמה גלגולים ויש עצירה עם ספלאש קטן.
מייד הוק סט טוב,והדג מתחיל לרוץ ימינה,אני עם המקל שמאלה הקלאץ יחסית פתוח בכוונה רציתי להנות קצת
אז נותן לו לקחת לשמוע את הרולר מזמזם קצת ישר אמרתי לעצמי טונית חמודה ניתן לה סיכוי להשתחרר
אני עם בלימות קטנות עם היד על השפולה היא עוצרת אני מביא אותה קרוב רואה שזאת טונית חמודה
אבל נותן לה עוד כמה דקות לנשום מי ים משחרר קלאץ קצת והיא שוב לוקחת ימינה חזק אני שמאלה חזק עם יד בקלילות על השפולה, אומר לה מספיק בואי אלי מביא אותה היא מנסה ליד הסלעים להכנס לפינה אבל מרים אותה באוויר מעל הסלע לבור לידי,קצת מנסה להתחמק אבל תופס את הלידר והיא נושמת אויר ים צלול.
מכניס אותה לרשת שלא תקץ לי בטעות משחרר את הניקל, היא מתחילה לווברץ ,שולף לדרמן ומפנצר אותה מאחורי סנפיר הצד ב2 הצדדים היא מתנקז בשפריצים יפים, ממקם אותה בסט הצילום תמונה ולשקית ולתיק.
מדליק סיגריה וממתין לשמש שתצא שוב,יצאה פה ושם אבל לא היה כלום עד 10 בערך התחילה רוח חזקה מקפלים והולכים.
אולי הם לא הכי טעימות אבל נותנות פייט כיפי.
ציוד שלי
ENERGO TEAM SPIN BLADE 3M 10-30
SHIMANO ELF 300C
SUNLINE CASAWAY 16LB+ LIDER SUNLINE Z 3