חברים יקרים..
ברצוני לעדכנכם בשינויים בצוות הניהול של אתר ISF.
מספר מנהלים מסיימים לבקשתם את תפקידם בצוות הניהול :
אייל הורוביץ – ממקימי והוגי האתר !
עדי לוי
אביחי אל גמס
שחר נבט
סער זאבי
כפי שעיניכם רואות, מדובר בשלב מורכב מאד לאתר ISF, שכן מדובר כאן על חבורה של אנשים מצויינים, מעמודי התווך של הקהילה, שחלקם בעשייה הוא עצום ובלתי נתפס. בנוסף, מדובר כאן על חברים אישיים
של רבים מאיתנו – מה שלא מקל על ההרגשה.
אתר "פורום הדיג הספורטיבי" – ISF, קם לפני כשנתיים במטרה ליצור בית חם לחובבי הדיג הספורטיבי בארץ, ליצור פורום דיג - לא מסחרי - עם דרך וגישה ערכית, פורום של חבריו, עם דגש על שיתוף מקצועי וחברתי.
בתקופה שחלפה מאז הקמתו, לאחר השקעה בלתי נגמרת מצד מנהלי האתר ומעורבות גדולה של חבריו,
הפורום הצליח למצב עצמו כאתר המוביל של הדיג הספורטיבי בישראל, בעיני חובבי הדיג הספורטיבי -
ולא פחות מכך גם בעיני היבואנים ובעלי החנויות בתחום אשר שמחו לשתף פעולה עם הפורום בעבר,
ולשמחתנו עדיין מתכננים להשתתף בהרבה פעילויות מרתקות בעתיד הקרוב והרחוק, הכל במטרה
לקדם את התחביב הנפלא של הדיג הספורטיבי בארץ.
הצמיחה המהירה של האתר והאינטנסיביות הרבה אשר ליוותה את הצמיחה הזו, גבו מחיר אישי לא קטן מכלל חברי צוות הניהול, שמשקיעים ימים כלילות מזמנם החופשי – כל זאת בהתנדבות מלאה ומתוך תחושת שליחות במטרה לקדם את קהילת חברי ISF ואת תחביב הדיג הספורטיבי בארץ.
בחודשים האחרונים, הביעו חמשת המנהלים שהוזכרו רצון לפרוש מצוות הניהול, חלקם עקב שחיקה אישית
גדולה וחלקם עקב חילוקי דעות לגיטימיים ולצערנו בלתי פתירים, בין חברי צוות הניהול.
לבקשתנו, הם המתינו עם הודעות הפרישה עד לאחר מפגש הפשפשוק האחרון, מתוך אחריות ורצון לראות בהצלחת האירוע.
ברצוני להדגיש שחילוקי הדעות נגעו להתנהלות במסגרת צוות הניהול ואין להם שום קשר לדרך עליה מושתת האתר, קרי, שיתוף מירבי בידע ובכלל, אי מסחריות ושקיפות בהתנהלות מול גורמים מסחריים , אובייקטיביות, עשייה בהתנדבות מלאה מצד כל חברי צוות האתר (מנהלים ובעלים), כיבוד הדדי, שפה נקייה ובכלל כל מה שהנכם רואים כאן מידי יום.
עקרונות אלו ימשיכו להתוות את דרכו של האתר גם בעתיד.
כולנו מעריכים ומוקירים את תרומתם העצומה של מנהלי האתר הפורשים לקידום האתר כמנהלים, ואני
מייחל לראות כל אחד מהם ממשיך להיות מעורב בקהילת ISF ואכפתי להצלחת האתר גם בהמשך הדרך.
אני מאמין שכך גם יהיה.
אני מודה בכל ליבי לכל אחד מהם ועל העשייה והנתינה, ומאחל להם בריאות, אושר והצלחה גדולה בכל אשר יעשו...
אליכם חברים ולכל אחד מכם שמזדהה עם הדרך והרוח של האתר, מרגיש שהוא מקבל ומפיק משהו מהיותו
חלק מהקהילה ומהמקום הנפלא הזה, ונהנה לבלות כאן את זמן הדיג הוירטואלי שלו, אני פונה בקריאה להמשיך את המסורת שייצרנו יחד ואת הדרך הקסומה והנפלאה שלנו, ובמשנה מרץ.
צוות המנהלים שנשארו, יחד עם מנהלים חדשים שיצטרפו לצוות, ימשיך להריץ ולמנף את הפורום שלנו
לפעילויות מרתקות, לשיאים נוספים ופסגות חדשות, ביחד אתכם חברים.
בקרוב נעדכן על מפגשים ופעילויות קרובות.
עם כולנו ביחד השמיים הם הגבול.
בברכת המשך עשייה מהנה ופוריה לכולנו,
אייל