פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   טרכון בפתיונות, גם משהו לסיפתח.... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: טרכון בפתיונות, גם משהו לסיפתח.... (נקרא 2290 פעמים) |
הדפסה |
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 29/9/2011 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:40 | קלמארי - | טרכון ים תיכוני | | |
הדו"ח:לאחר עונה שעברה מוצלחת מאד ושבת אחרונה עם ים סוער וסחף, יוצא היום שוב לזירת הפשע !!! המטרה: טרכונים. בשעה 05:10 אחייני אילן מגיע אליי ולאחר חצי שעה אנו כבר בים בנקודה. מקסימום 10 דקות ו 5 חכות עפו אל הכחול הגדול. נשנושים קטנים פה ושם, אבל שום דבר אמיתי. בשעה 06:40 זה בא....כיפוף גדול של המקל האמצעי לכיוון הכחול הגדול... אחחחח......כמה התגעגעתי לכיפופים הנ"ל... מוציא מהסטנד, מגלגל, ולאחר דקה טרכון חביב נכנס לציידנית להתקרר. אח"כ נשארנו עד 08:50 ולא היו דברים מעניינים נוספים מקפלים ציוד והביתה. זה לא החמישיות והרביעיות של שנה שעברה, אבל בכל זאת סיפתח. חבל שבגלל כתף כואבת נאלצתי לפתוח את העונה באיחור יחסית. מגוון חכות ורולרים ים שקט יחסית עם גלים לא גבוהים, צלול מידי... פתיון: קלמארי קפוא חוט ראשי 0.50 וריג 0.45 קרסים מספר 5 של מוסטד.. שבת שלום לכולם מורדי
|
-------------------------------
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
mbd66
|
מנותקגיל:
59
|
|
תמונה נוספת
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לפחות עשית סיפתח  יש כאלו שעדיין מחכים...  הדג,אגב,איננו טרכון ים-תיכוני כי אם צנינית אטלנטית  והוא בהחלט נאה  לגבי הריג,האם מעל או מתחת למשקולת? אורך התלאי? גודל וסוג הקרס?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מורדי יא מורדי..סוף סוף שברת את המנחוס מברוק ושנה טובה איש ברקע רואים שמדובר בחוף חולי נטו ..מזהה את החוף אבל אשמור לך את הזכות לחשוף או לא כרצונך כמובן השאלה לא לגבי החוף אלא למבנה החוף...החוף הזה עם מים רדודים מקוו המים וכמה עשרות מטרים מאמין שזריקה הכי רחוקה שתהיה תשאיר אותך בעומק מוגבל השאלה ..האם אתה נכנס למים בזמן זריקה ... ואם כן עד איזה עומק או מרחק אתה נכנס במים וזורק? איזה עומק מוערך נוחת הפתיון? מורדי קבל תמונה בלי צורך לסובב תהראש  רק כאן אתה נראה כאילו חייב דיאטה ומהר בהצלחה בבאות איש
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שלום מורדי ושנה טובה  אחלה דג לוחם לא קטן הדג הזה i  מביא הנאה מרובה עד שהוא יוצא  במיוחד שהוא בא מרחוק  רפואה שלמה לכתף אל תאמץ אותה יותר מידי ותבדוק שהיא לא מודלקת כל מאמץ מיותר יחריף את הבעיה שמור על עצמך איש יקר 
|
|
|
|
|
מורדי מברוק על הסיפתח השנה ומאחל לך המשך מוצלח בכל זאת פיצוי על פעם שעברה והחלמה מהירה .
|
|
|
|
mbd66
|
מנותקגיל:
59
|
|
חברים, תודה על התגובות, גיאצוק: הריג מתחת למשקולת, באורך כחצי מטר עם קרס אחת בסוף. מאמון: חוף חולי נטו, אכן אין עומק ונכנס עד למותניים-חזה כדי לזרוק הכי רחוק שאפשר... אשמח לקבל הסבר להעלאת סרטון + קישור. עומק משוער לנחיתת הפתיון 2-3 מטר. דיאטה ? אני ? אני מה זה רזה ימאמון, שחיף, עולם הולך ונעלם....חכה ימאמון, כשאתה תשמין סוף סוף אני אקטול אותך מבושות פה  . אביג ודייג הים, תודה על הפירגון והדאגה. שנה טובה לכולם מורדי. ליעד הבן שלי נדלק על האייקון הבא, אז זה בשבילו  וזה לאלון 
|
|
|
|
|
לפחות סימת את היום עם תפיסה  ,לנו היו כמה יציאות שאפילו זה לא היה.... 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מורדי נשבר המנחוס... זה הראשון שפתח לך את העונה כמו שנה שעברה יאללה עוד דוחות בדומה לשנה שעברה ואף יותר
בהצלחה גבר
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים, תודה על התגובות, גיאצוק: הריג מתחת למשקולת, באורך כחצי מטר עם קרס אחת בסוף. מאמון: חוף חולי נטו, אכן אין עומק ונכנס עד למותניים-חזה כדי לזרוק הכי רחוק שאפשר... אשמח לקבל הסבר להעלאת סרטון + קישור. עומק משוער לנחיתת הפתיון 2-3 מטר. דיאטה ? אני ? אני מה זה רזה ימאמון, שחיף, עולם הולך ונעלם....חכה ימאמון, כשאתה תשמין סוף סוף אני אקטול אותך מבושות פה  . אביג ודייג הים, תודה על הפירגון והדאגה. שנה טובה לכולם מורדי. ליעד הבן שלי נדלק על האייקון הבא, אז זה בשבילו  וזה לאלון  מה שאני רואה בתגובה הזו מורדי- שלאחרונה אתה נהנה יותר מידי...  נהנית מהדיג ומהתפיסה - רואים על פניו... אתה נהנה כאן בפורום ומה"דאחקות"- רואים גם רואים... אתה נהנה מכך שבנך ליעד איתך בחוויות הדיג מחוף הים ועד הפורום- אי אפשר לפספס  דו"ח מהנה שהושלם בתגובה עם תשובות אינפורמטיביות כמו שצריך... בקיצור מורדי- תביא הביתה עוד דגים ולנו עוד דו"חות שכאלה 
|
|
|
|
aviv1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
|
גם אני חבר בצוות חפף!!!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
חברים, תודה על התגובות, גיאצוק: הריג מתחת למשקולת, באורך כחצי מטר עם קרס אחת בסוף. מאמון: חוף חולי נטו, אכן אין עומק ונכנס עד למותניים-חזה כדי לזרוק הכי רחוק שאפשר... אשמח לקבל הסבר להעלאת סרטון + קישור. עומק משוער לנחיתת הפתיון 2-3 מטר. דיאטה ? אני ? אני מה זה רזה ימאמון, שחיף, עולם הולך ונעלם....חכה ימאמון, כשאתה תשמין סוף סוף אני אקטול אותך מבושות פה  . אביג ודייג הים, תודה על הפירגון והדאגה. שנה טובה לכולם מורדי. ליעד הבן שלי נדלק על האייקון הבא, אז זה בשבילו  וזה לאלון  הלואי ואצליח להשמין אוהבים אותך מורדי קבל תמונות מיציאות בכיף ..לזכר הימים הטובים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום