לפני כרבע שעה מצאתי זמן לשטוף 2 חכות חוף שעמדו בכניסה לבית ממוצ"ש. (הייתי מאוד עייף אחר הדיג)
לעניינינו אחרי השטיפה שמתי לב שאחת הטבעות הקשורות בשימנו וונג'נס מעט נוטה למטה... ניסיתי בעדינות לישר אותה, שמעתי קליק, הגרוע מכל קרה, מחזיק טבעת נסדק, כרגע הטבעת מסתובבת חופשי.... מסקנה, לא משנה מה.... אין לגעת בטבעות, הן מאוד עדינות
שאלה, בחנות שרכשתי ממנה את החכה מחליפים טבעות קשורות האם נהוג להרכיב טבעת מקורית ? ומה העלות מול טבעת חלופית? אני לא מבין גדול בטבעות, הם משנה סוג הטבעת ? (מה זאת טבעת פוג'י? )
שווה לברר בחנות אם הם יכולים לתקן במידה ולא אני בטוח שבחנויות אחרות תוכל למצוא פיטרון לפי מה שאתה מתאר הטבעת נשארה שלמה ורק התנתקה מהקשר שמחבר אותה לגוף החכה במידה וזה העניין ניתן להשתמש באותה טבעת ואם הטבעת נשברה תאלץ להחליף אותה לפי מה שאני יודעה עלות טבעת לא אמור להיות משהוא יקר משהוא כמו כמה עשרות שקלים לגבי סוגי טבעות אני לא מבין ולכן לא אחווה דעה
מצטער אבל לא ממש הבנתי מדברייך מה נשבר בדיוק ,הטבעת עצמה (הפנימית) או המתכת החיצונית? היה טוב אם היית מעלה צילום של הטבעת. הכל ניתן לתיקון או החלפה,טבעת מקורית של שימנו לא נראה לי שתצליח להשיג בחנויות ,אם כבר אתה מחליף תנסה לוודא שיחליפו לטבעתתטובה ולא זבל סיני כי הזבל הסיני נהרסות מהר.
בשימנו הזו אין טבעת פוג'י מראש ולכן חבל לשים עשרות שקלים רק על הטבעת.
יש טבעות טובות שלא יחלידו. אני לא יודע באיזור שלך, פה בצפון אני מתקן אצל הדייג והצייד בכפר יסיף, תיקן לי כמה חכות כולל שימאנו, והעלות היא בחלק הנמוך של העשרות שקלים כולל הטבעת.
אם מזדמן לך ליהיות באיזור כנס אליו ויתקן לך כולל חיוך נחמד.
אצלי אחרי שכול טבעת במקל של שימנו ביסטמאסטר נשברה או החלידה בדיוק כמו שאתה מתאר החלטתי להחליף את הטבעות לפוגי רכשתי בחול והתקנתי לבד יש מלא סרטונים בYOUTUBE איך לעשות זאת ובקלות ובכך הפך המקל של שימנו למקל איכותי יותר עם טבעות נורמליות שלא מחלידות האמת לא רציתי להתאמץ ולהחליף את הטבעות אבל לא מצאתי קונה למקל