| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/3/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג מסירה - ג'ירג'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 11:30 | ניקל בינוני - | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 3+ |
הדו"ח:
שבוע טוב לכל החברים
כבר שלושה שבועות שלא יצא לי לצאת לים עם סירה,מדבר עם דני חברי השבוע שואל על התוכניות לשבת.
אומר אמור להיות ים טוב נדבר בשישי, מתקשר בשישי דני אומר נקבע לבוקר ונחליט מה עושים, קובעים ל 5 בבוקר במעגן, מקבל תיקון של שעה קדימה כי שעון קיץ עכשיו.
אני חולם על ג'יג לייט רוצה לוקוסים אם אפשר ,אבל דני מעדכן שיצאו אינטיאסים בגרירה באזור .
על כל מקרה לוקח מקל ז'ירז'ור ו 2 מקלות ג'יג אחד כבד ואחד קליל וגם דמוי אחד לגרירה.
נפגשים ב 6 דני אלי ואנוכי מעמיסים ציודים ו06:30 אנחנו בתנועה דרומה, בדרך מנסים ז'ירז'ור מחפשים גומברים או טוניות אבל אין סימנים בכלל פותחים אלי ודני 2 מקלות עם דמויים ומתחילים לגרור הפישפיינדר מצפצף כל הזמן ומראה דגים,אבל הדגים מצפצפים עלינו.
פה ושם רואים כמה טוניות לא גדולות מקפצות להם אבל לא משהו מיוחד.
מכינים תה וקפה עם עוגיות של פסח שותים ומקשקשים וחולמים על אינטיאסים,אבל אפילו אבו קקות לא היו היום.
מסתובבים חזרה ואני שולח דמוי במקום אלי אבל עוד הרבה כלום ושום דבר.
אני מתיישב על ההגה ודני ואלי מז'רז'רים על גומברים, מספרים לי במקום הזה יש כמעט תמיד גומברים גדולים אבל בינתיים 3 חודשים אני רק שומע גומברים,ולא ראיתי אחד אפילו.
אני כבר לא בא לי לז'רז'ר עד שלא רואה שנתפס משהו.
בינתיים דני זורק נותן כמה גלגולים ובום המקל מכופף ורוקד הוא אומר יש משהו סוף סוף,העינין שאנחנו במקביל גוררים ולא רוצים לעצור ,הגומבר מושך חוט ורץ ימינה דניה מתחלף עם אלי מהחרטום לירכתיים ומקווים שלא יסתבך לנו עם החוטים של הדמויים,דני אומר תורי טיפה מהירות תעלה מול הרוח ותעצור. אני מבצע בינתיים הדג מתעופף לו באויר ומבינים שזה גומבר נראה שמן ויפה,דני מביא אותו בלי יותר מידי בעיות ומצליח להתחמק מהחוטים שבמים.
אלי אוסף אותו ברשת והגד בסירה גומבר גדול ויפה בלע את כל המשולש של הניקל.
אני בא לשחרר אותו מהקרס ושם עליו רגל ועם הפלייר הוא נותן לי ניעור אחד ומעיף לי את הרגל.
משחרר אותו ואנחנו מתפנים לאסוף את הדמויים שהתברר שהסתבכו אחד בשני , אומר לדני אל תשבור את הראש תחתוך את הלידר שלי ושחרר,משחררים ומקפלים.
מחליטים לחזור לנקודה אולי יש עוד חברים שלו שם, אני בינתיים מההתעסקות והעמידה בצפונית המגעילה והעשן של המנוע חוטף בחילה ועושה צ'אמינג לדגים הלכו כל העוגיות של פסח ליםץ

אני חוזר להגה ומנסים שוב אבל כלום.
חוזרים למעגן פורקים ציוד שוטפים סירה ואלי מנקה את הגד לא לפני שאני מצלם את דני עם הגומברפלצת הזה.
כרגיל יש דגים אין דגים תמיד כיף עם דני ואלי בסירה.
עכשיו אני מאמין שיש גומברים שמים בים.