| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/3/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שלום לכולם .
יציאה די קצרה היום אני מוני ויורם .
מתחילים את הבוקר בסלע בודד קרוב למרינה .
יורם מוריד גיג של שימאנו 75 גרם זריקה ראשונה ננעלת לה טונית חמודה .
משם עוברים לנקודות ברזל מוני נעול על מדאיי קטן כנראה על לוקוס כנראה שנפרד מהקרסים פעם ראשונה .
מתקנים שוב ושוב מוני נעול על אותו הדג לא וויתר אבל שוב השתחרר מהקרסים .

משם החלטתי לבדוק עוד נקודות ברזל אוניה טבועה אני מגיע ל00 והאקו מלא קשתות התחיל לרעוד לי הגיג ביד כבר חשבתי שמצאתי להקת אינטיאסים . בסוף מסתבר שהיה חוט ארוך במים שמחובר למצופים ונתן תמונת שווא .

כמה הקפצות של גיג וכלום . מוני במקביל מוריד פיתיון סוגר קשת ומתנפל עליו חזיר סוס .
יצאו 4 חזירים בנקודה הזאת חסר אחד בתמונה שנחטף במזח

כול הדייג היום חפרתי למוני שאני חייב נעילה של גיג ואני חייב לוקוס .
הייתה לי הרגשה על איזה נקודה מזיכרונות עבר שובר את ההגה ועולה לעומק 38 מטר לקדקוד של סלע .
אני אומר למוני ויורם פה יוצא לוקוס. מוריד גיג של מאיה קטן ראש אדום הקפצה 1, 2, 3 ובום אני נועל עולה אדום של 1.5 + .
תיקון זריז מוני מוריד מדאיי עבודת יד הפעם בצבע לבן והוא לא מאכזב ישר ננעל על עוד אדום שגם חסר בתמונה לוקוס של 1.5 בערך שנחטף גם הוא על המזח .
לקינוח רגע לפניי שפתחה רוח צפונית חזקה מאוד עצרנו סתם באיזה נקודה אני מוריד על מדאיי קטן מחומש בגמברי מניח את המקל בסטנד לא סופר עד 5 והמקל מתקתק על פארידה חמודה .
לסיכום היום דייג חזק לא ממש היה אבל צחוקים עם מוני ויורם כמו תמיד .
על הבוקר מרוב שהייתי מסטול מעייפות דפקתי את הראש בריילים של הסירה מוני נקרע מצחוק ותפס עליי דאחקה על העניין כול הדייג

חג שמח חברים .
בברכה ,
סידס

אנחנו רוצים עוד דוחות שלך