כמות ל 12 לחמניות
1 כוס מים
חצי מרגרינה צהובה
1 וחצי כוס קמח מצה
0.50 אבקת אפיה
3 ביצים
מעט מלח.
אופן ההכנה.
לחמם את המים המרגרינה וקורט מלח בסיר
לאחר שהמרגרינה נמסה
להוסיפ את הקמח {ביחד עם אבקת האפיה} לסיר ולערבב
עד אשר מתקרר {לקרר עד פושר}
מוסיפים את הביצים ולערבב היטב היטב .
לחמם תנור ל 175 מעלות .
תבנית עם נייר אפיה .
הבצק יוצא דביק. להכין את עיגולי הלחמניות עם ידיים רטובות.
אפיה ל כ 40 דקות.
אזהרה אסור להדק את עיגולי הלחמניה . פשוט לגלגל ודי
בתאבון.
