פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   גם זה קורה ... |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: גם זה קורה ... (נקרא 3649 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
תודה לכולם מוקי צריך קצת יותר מזה בשביל להעיף לי את הכובע  גם טיול של כמה שעות בחוף יכול להיות כייף במיוחד אם חברים עדיין דגים ... ובתנאי שזה באמת פעם ב .. אתה כתבת חוויות  דוב לדעתי אתה מחזיק בדור הקודם שלהם וטוב שכך  רמי מה זה רולר של יום שני ?  מאמון אהבתי שאהבת לגבי הכשל .. בגלל זה אני וריובי נפרדים כידידים יוסי ורפי כמו שציינתי למעלה זה מרגיש לי ככה גם עם מידה 1000 שברשותי ונראה שלא יככב הרבה זמן ... תחושה שלי זה הליין ... שוב אין לי ולו רבע טענה ליבואן או לחנות(הים והטבע) הם היו יותר מבסדר איתי  ולאורך השנים נתנו מענה לכל תקלה כולל רולר חדש...  זה החברה שאני מאוכזב ממנה חוץ מזה איך הולכים לים לברקודה בלי לחשוב על קובי שני ? הא י נ ס ט ל ט ו ר 
|
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של דוח שחר, צר לי על הרולר אך זו הזדמנות טובה להתחדש באחד רציני יותר  לגבי הדמוי המצולם האם הוא בעל כפית ארוכה? צולל? שמחל ראות שהצינורות משתפות פעולה
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
יופי של דוח שחר, צר לי על הרולר אך זו הזדמנות טובה להתחדש באחד רציני יותר  לגבי הדמוי המצולם האם הוא בעל כפית ארוכה? צולל? שמחל ראות שהצינורות משתפות פעולה כפית ארוכה כן . צולל ממש לא . ההבדלים בעומק בין הכפית הקטנה לגדולה הם אולי 15 ס"מ . השחייה מדהימה בשתי הדגמים ולא הורגשו הבדלים בתפיסות... הכפית הקטנה יותר שבירה יחסית ואחרי שתי דמויים שנשברו שם בלי סיבה מיוחדת (מכות קטנות בסלע פה ושם בסוף הגילגול ). יש לי העדפה ברורה לכפית הגדולה. מה גם שבעבודה עם המקל למעלה הדמוי שוחה רדוד מאוד ולא עולה על פני המיים 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
|
תודה לכולם מוקי צריך קצת יותר מזה בשביל להעיף לי את הכובע  גם טיול של כמה שעות בחוף יכול להיות כייף במיוחד אם חברים עדיין דגים ... ובתנאי שזה באמת פעם ב .. אתה כתבת חוויות  דוב לדעתי אתה מחזיק בדור הקודם שלהם וטוב שכך  רמי מה זה רולר של יום שני ?  מאמון אהבתי שאהבת לגבי הכשל .. בגלל זה אני וריובי נפרדים כידידים יוסי ורפי כמו שציינתי למעלה זה מרגיש לי ככה גם עם מידה 1000 שברשותי ונראה שלא יככב הרבה זמן ... תחושה שלי זה הליין ... שוב אין לי ולו רבע טענה ליבואן או לחנות(הים והטבע) הם היו יותר מבסדר איתי  ולאורך השנים נתנו מענה לכל תקלה כולל רולר חדש...  זה החברה שאני מאוכזב ממנה חוץ מזה איך הולכים לים לברקודה בלי לחשוב על קובי שני ? הא י נ ס ט ל ט ו ר  הכוונה למוצר שמיוצר ביום שני, היום בו חוזרים לשבוע עבודה חדש אחרי הסופ"ש, יעני בעסה וכאלה כתבו על זה שיר פעם, לא זוכר מי, אולי מישהוא מהותיקים יזכור את הסיפור הרווח בעניין. מכל מקום הכוונה למוצר מנחוס אחת ל.. ודווקה נפל עליך 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
תודה לכולם מוקי צריך קצת יותר מזה בשביל להעיף לי את הכובע  גם טיול של כמה שעות בחוף יכול להיות כייף במיוחד אם חברים עדיין דגים ... ובתנאי שזה באמת פעם ב .. אתה כתבת חוויות  דוב לדעתי אתה מחזיק בדור הקודם שלהם וטוב שכך  רמי מה זה רולר של יום שני ?  מאמון אהבתי שאהבת לגבי הכשל .. בגלל זה אני וריובי נפרדים כידידים יוסי ורפי כמו שציינתי למעלה זה מרגיש לי ככה גם עם מידה 1000 שברשותי ונראה שלא יככב הרבה זמן ... תחושה שלי זה הליין ... שוב אין לי ולו רבע טענה ליבואן או לחנות(הים והטבע) הם היו יותר מבסדר איתי  ולאורך השנים נתנו מענה לכל תקלה כולל רולר חדש...  זה החברה שאני מאוכזב ממנה חוץ מזה איך הולכים לים לברקודה בלי לחשוב על קובי שני ? הא י נ ס ט ל ט ו ר  הכוונה למוצר שמיוצר ביום שני, היום בו חוזרים לשבוע עבודה חדש אחרי הסופ"ש, יעני בעסה וכאלה כתבו על זה שיר פעם, לא זוכר מי, אולי מישהוא מהותיקים יזכור את הסיפור הרווח בעניין. מכל מקום הכוונה למוצר מנחוס אחת ל.. ודווקה נפל עליך  השכלתי 
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
דמוי מוצלח שחר ... בקשר לרולר, אישית שאני קונה המוצר כזה אני מראש לא מפתח ציפייה שיחזיק שנים , רק מה הבעסה שזה קורה שיש דג יפה בצד השני  אני לא דוגל בהכי יקר אבל רולר ברמת מחיר של 150-300$ לעבודה קשה כמו זרזור נראה לי הגיוני בהחלט . אישית אני עובד עם שימנו אולטגרה (דגם יפני עם מספר סיריאלי) כבר עונה שניה ומאוד מרוצה ממנו . אחלה ברקודה ...
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
"ברקודות עליך שמשון..."  אחלה חוויה, והתיאור של התנהגות הברקודות פשוט ->  לגבי הרולר, בתור אחד שמחזיק גם ריובי (אפלאוז 8000 לג'יג / טרולינג מהקיאק), אני גם מחשיב אותו בקטגורית הבינוני מינוס. מעבר לעובדה שהגילגול לא מדהים, אחרי 2-3 יציאות שהוא ספג קצת רסס גלים, הרגשתי שהוא נתקע. הייתי צריך לפתוח אותו ומצאתי שכל הגריז התקשה כמו אבן. ניקיתי את כל החלקים, החלפתי לגריז שהיה לי שרכשתי בעבר לשימוש ברולרים ומאז הכל תקין. יחד עם זאת, ביחס למחיר לדעתי הרולרים בסדר גמור (לא מכיר עוד רולר ג'יג ב-400-500 שקלים שמשתווה לו).
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
"ברקודות עליך שמשון..."  אחלה חוויה, והתיאור של התנהגות הברקודות פשוט ->  לגבי הרולר, בתור אחד שמחזיק גם ריובי (אפלאוז 8000 לג'יג / טרולינג מהקיאק), אני גם מחשיב אותו בקטגורית הבינוני מינוס. מעבר לעובדה שהגילגול לא מדהים, אחרי 2-3 יציאות שהוא ספג קצת רסס גלים, הרגשתי שהוא נתקע. הייתי צריך לפתוח אותו ומצאתי שכל הגריז התקשה כמו אבן. ניקיתי את כל החלקים, החלפתי לגריז שהיה לי שרכשתי בעבר לשימוש ברולרים ומאז הכל תקין. יחד עם זאת, ביחס למחיר לדעתי הרולרים בסדר גמור (לא מכיר עוד רולר ג'יג ב-400-500 שקלים שמשתווה לו). רון בקשר ל 8000 אני יודע שהוא מוגדר ומוצהר לגיג קל עד בינוני , אבל קיבלתי מחבר שמבין קצת הרבה ברולרים שלא מומלץ לעשות איתו ג'יג כי יש לו ידית עם פין משושה שעבודת ההקפצות וגלגול במקביל שוחקת והורסת אותו די מהר. מה אתה אומר מנסיונך האישי על זה ?
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווח של אלוף  אם יש דג יפה אז יותר קל לקבל נזק לציוד 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא מכיר את הרולר הזה, אבל הדו"ח - בונבוניירה....  אהבתי במיוחד את הפירוט וההסברים של היציאה הראשונה- לקרוא, להתענג וללמוד...
|
|
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אחלה דוח נהנתי ושוב אחד הדגים הטעימים 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |