בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  שיקולים בבניית מתכון לקרפיונים ובורים
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: שיקולים בבניית מתכון לקרפיונים ובורים  (נקרא 655 פעמים) הדפסה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעקבות המתכון המאוד מושקע ומעניין של דימה (טושקאן),
מוצא עצמי מנסה שוב ושוב להבין,
מאיפה כל הרעיונות האלו ומה השיקולים...
הרי זה יותר מסובך מלהכין ארוחה לליל הסדר... קריצה

ואם חסר מרכיב מסוים?

מה הכרחי שיהיה ומה אפשר לשנות ולגוון?

מה השיקולים?!
מה חשוב לריח, מה חשוב מבחינת המוצר מלבד ריח- אילו תכונות עוד צריך?

איך ולפי מה קובעים את המינונים?

האם יש הבדל מסוים בין מתכון לבורי לבין מתכון לקרפיון?

אולי הגיע הזמן לרכז מידע וקווים מנחים להכנת מתכון לקרפיונים ובורים במתוקים?
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
טושקאן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 32

הודעות: 1032

0523464056

בעניין: שיקולים בבניית מתכון לקרפיונים ובורים
« הגיב #1 ב- : אפריל 01, 2013, 10:46:05 AM »
רפי רק עכשיו ראיתי את זה
לגבי מה צריך שיהיה בפידור זה מין אפקה שתוציא הרבה רח ומרכיבים גדולים שהדגים הקטנים לא יוכלו לאכול אותם ושיש אותם
בטבע/שדות כמו תירס חומוס גרעינים וכו׳ וגבי האפקה זה משתנה לפי עונות פעם מתוק פעם חריף/בשרי
אני עכשיו מהאייפון וזה לא הכי נוח לכתוב אז שאני יגיע הביתה אני ינסה להסביר קצת יותר טוב
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!