| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/3/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 07:00 | גיג קטן - זהב | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | יופיע בחג על השולחן |
הדו"ח:
האמת שהדוח עלה לא בגלל התוצאה אלא יותר בגלל גרסה של שיר ששמעתי אתמול שהיה חייב להיצמד לאיזה סרטון לדעתי:
שישי מגיע ואיתו סערה בים

ליאור לא יכול לבוא אז אני וחיים מחליטים על יציאת לייט קצרה בקרוב לעידוד האווירה.
מגיעים לנקודה הראשונה ויבש מאוד בפישפיינדר. 2 נסיונות ומתקדמים.
מגיעים לנקודה אהובה, מסתובבים סביבה עד אשר נעצרים על משהו שנראה מעניין במסך למטה.
הורדה ראשונה עדיין אין עניין , בהורדה השנייה אני מרגיש ניקור דומה לדייג על הקרקעית של סרגוס נעילה ומתחיל לעלות ההרגשה כמו של לוקוס עם ניעור קטן, באמצע הדרך יש ניתוק עם הרגשה של קריעת פה.
מורידים שוב ויש שוב נעילה - יש חיוך בסירה
המחשבה על חתונה מעלה זכרונות ...העלאת הדג ביחד עם כמה נגיחות קטנות עוד נתנו תקווה למשהו מעניין אבל בסוף עולה דג שבטח לא תגידו לי למה לא שחררת (אבו נפחא) לפחות היה מעניין, מסתכל ימינה ורואה את חיים גם נעול אבל אחרי 2 גלגולים מקבל ניתוק.מחליטים לא לוותר כי במסך עדיין נראה שיש אקשן למטה ...חיים ממשיך להקפיץ אבל הפעם לא על הקרקעית אלא באמצע הדרך הוא ננעל כמו קפיץ (אפשר לראות בסרט) כמה גלגולים והדג בחוץ - יש משהו להביא לחג לצלחת.
בהמשך עוד ברח לי עוד אבו נפחא שחתך לי קרס - מה אני יעשה חייב לשחרר דגים
אמנם חזרנו עם דג שמתאים בגודלו ללייט אבל הרבה אקשן כהכנה לחג בשעה וחצי לפני שהרוח עלתה.
חג שמח חברים!!!

ויש דג לחג