| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/3/2013 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | ניקל קטן - ציקדה | אמנון מצוי (עדדי) | 5 | שוחררו אחרי הצילום |
| בוקר | ניקל קטן - ציקדה+KM | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 4 | סה"כ לשנינו . שוחררו |
הדו"ח:
מזה כמה שבועות אני מבקר את האגם כשרק ציוד הז'רז'ור בידיי . הבוקר נוסעים כשהמחשבה הכי חזקה שרצה בראש - " עוד שבת אביבית יפה לנסות את הציוד קצת , את העונה בטח נפתח אחרי החג .... "

וכאן אקפוץ רגע לסוף הבוקר
:
הגענו עם הזריחה סביבות חמש וחצי . עשינו סיבוב לאורך החוף , חיכינו שהגלים ירגעו ... וכלום , סתם שורפים את הבוקר . אין אפילו איך לגשת למים שלא לדבר על מה שקורה שנכנסים לתוכם . אפילו הרוח נגדינו . אחרי כמה נסיוניות לדוג שהתפוצצו בפנים
מחליט לקחת הפסקה . מדליק סיגריה נשכב בסבבה , ובדיוק אז מופיע ויטאלי ( " הסבא "
" . בלי יותר מדי מחשבות קופץ משכיבה לעמידה , אוסף את הציוד ועולים לנקודה שהסבא מצא . *** הבינית הראשונה לעונת ז'רז'ור 2013 בחוץ 

מגיעים לחלקה החדשה , מפלסים את הדרך למים ותוך דקותיים גם אני פותח את העונה . לצערי מראש היינו מוגבלים בזמן לכן היינו חייבים להפסיק את הכל אחרי שעה וחצי ולשוב למרכז . המשך יבוא שבוע הבא אם זה תלוי בי

אני עבדתי היום רק עם ציקדות והסבא עם קאסט מאסטרים . אני קרוב לקרקעית , הסבא עבד מהר ולמעלה . לשנינו היו תוצאות , אם כי אצלי היה מיקס של מושטים וביניות ואצל שותפי היו ביניות בלבד . חבר נוסף לא זכה לפתוח את העונה , מכאן רוצה לאחל לו הצלחה בהקדם האפשרי .
המים עלו פלאים אחרי החורף . צריך להרגיש כדי להאמין ....

שבוע קסום לכולם

אולי נצליח לגרור את עדי .

) .