פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סאמח, אולי תציג את עצמך? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סאמח, אולי תציג את עצמך? (נקרא 5468 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עם כל הכבוד לתחביב של הדייג, אני סקרנית מעט לגבי הצפרות  אתה לא יכול לקרוא לעצמך סאמח הצפר ולשים בפרופיל כזו תמונה מדהימה מבלי לנדב לנו כמה פרטים 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
שלמי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה לא עבודה , סמח
זה כיף גדול
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אתה פרוייקטור בחסד סאמח.  תענוג של עבודה יש לך , כבוד רב על ערכי הטבע שרכשת ואתה משריש גם באחרים. כבוד שאתה איתנו. 
|
|
|
|
aviv1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
כל הכבוד על היוזמה ועל הפרוייקט המדהים, אחרי כל ההתערבות של האדם בטבע(הדברות למינהם) כיף גדול לראות שהפתרון הטוב ביותר הוא לעזור לטבע לעשות את שלו  אשרייך שזכית לעבוד במשהו שאתה אוהב באמת
|
גם אני חבר בצוות חפף!!!
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
אתה פרוייקטור בחסד סאמח.  תענוג של עבודה יש לך , כבוד רב על ערכי הטבע שרכשת ואתה משריש גם באחרים. כבוד שאתה איתנו.  וכל מילה נוספת מיותרת...  פרוייקט יפיפה !
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סאמח אתה תותח!! כל הכבוד התנשמת ובכלל הדורסים אלה יצורים יפייפיים!!! עלה והצלח!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הוגה רעיונות, מוביל מיזמים... וואלה ליאת הרמת להנחתה- ואיזה יופי של הנחתה...  אין מילים סאמח, מרשים ביותר 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
למה על קצה המזלג סאמח ? אל תחסוך מהחברה 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
סאמח,אני חושב שיש כאן הזדמנות (משותפת!) שתפגיז כאן קצת תמונות...  (מבטיח לא להפריע עם החיבה שלי לנחשים  )
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שלמי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
(מבטיח לא להפריע עם החיבה שלי לנחשים ) היי גיא אם אתה כל כך אוהב נחשים אתה צריך לפתוח חשבון בפורום אחר 
|
|
|
|
|
סאמח, מורידה בפניך את הכובע  איזה פרוייקט ואיזו זכות שנפלה בחלקך... איכות סביבה, ירוק, שיתוף פעולה שחוצה גבולות גאוגרפים וגבולות בין אנשים. צריך שיהיו עוד רבים כמוך בכל עם ובכל מגזר ובכלל. תודה. אגב, אנקדוטה קטנה: לפני הרבה הרבה שנים (27 שנים, אבל למה להיות קטנונים...) הצטרפתי בתקופת התיכון לחוג נוער של בית ספר שדה הר הנגב. בין החבר׳ה שהיו בחוג, היה קיבוצניק אחד, שכל מה שהיה לו בראש, זה ציפרים ודורסים. השם שלו זה דן אלון 
|
|
|
|
|
(מבטיח לא להפריע עם החיבה שלי לנחשים ) היי גיא אם אתה כל כך אוהב נחשים אתה צריך לפתוח חשבון בפורום אחר  שנון 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
(מבטיח לא להפריע עם החיבה שלי לנחשים ) היי גיא אם אתה כל כך אוהב נחשים אתה צריך לפתוח חשבון בפורום אחר  יש חשבון כזה. חפש את השם gaichuk בצבע אדום בפורום זוחלים בתפוז... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|