ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חבר טוב שלי בעל מספר חכות של וורט פנינו ליבואן שלמה בכר לגבי חלקי חילוף אותם אנו מחפשים חלק תחתון מלמטה לחכת 4.20 (למיטב זכרוני) ולצערינו לא מצאנו חלק שכזה . אם למישהו יש מקל וורט מושבת אשמח שיצור איתי קשר במסרים. תודה ינון .
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חבר טוב שלי בעל מספר חכות של וורט פנינו ליבואן שלמה בכר לגבי חלקי חילוף אותם אנו מחפשים חלק תחתון מלמטה לחכת 4.20 (למיטב זכרוני) ולצערינו לא מצאנו חלק שכזה . אם למישהו יש מקל וורט מושבת אשמח שיצור איתי קשר במסרים. תודה ינון .
לא הצלחתי לשלוח לך מסר מהנייד אנסה מאוחר יותר מהבית Sent from my iPhone using Tapatalk
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
תרים טלפון לאייל מאי פויינט אני יודעש הוא עשה ייבוא של מקלות מסוג זה אולי נשאר לו
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יינון ניסיתם לפנות אל VERET באיטליה?
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
תודה לכולם . הסתדרנו עם מספר חכות שמהם בנינו מקל חדש ממספר חלקים של וורט יצא אב-טיפוס מוזר אבל חזק ונוח לאחיזה באורך 4.40 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם . הסתדרנו עם מספר חכות שמהם בנינו מקל חדש ממספר חלקים של וורט יצא אב-טיפוס מוזר אבל חזק ונוח לאחיזה באורך 4.40  אתם עם הטבעות המקוריות? יש לוורט טבעות ענק שניתן להעביר דרכן אפילו בקבוק ליטר וחצי...
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
כן ידוע אייל . מה שעשינו זה הורדנו את כל הטבעות המקוריות והתאמנו טבעות חדשות , באמת היה מסובך ולא ידידותי אבל מעניין . 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן ידוע אייל . מה שעשינו זה הורדנו את כל הטבעות המקוריות והתאמנו טבעות חדשות , באמת היה מסובך ולא ידידותי אבל מעניין .  
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
נשארו חלקים יתומים ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
נשארו חלקים יתומים ?
לא חבר יקר ... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|