עד היום לא רציתי לפרסם יותר מידי את התערובת הזאת אבל בשביל משפחה לא חבל לפרסם

מצרכים:
פתי-בר 2 קילו
דובשניות 1 קילו
קמח תירס 1 קילו
סולת 1 קילו
פירורי לחם 1/2 קילו
גרעינים שחורים קטנים (ניתן לקנות בכול חנות רוסית) 1/2 קילו
שיבולת שועל 1 קילו
תירס מתוק 1 וחצי קופסאות שימורים +/-
תמצית וניל/רום 1
אופן ההכנה:
לוקחים את כול הרכיבים הגדולים וטוחנים אותם עד שיצא אבק מהכול,
מוסיפים את השיבולת שועל ואת כל השאר, ומערבבים היטב.
בזמן הדייג שמים הכול בתוך קערה מספיק גדולה ואז פותחים את התירס ומוסיפים את התמצית וניל
לתוך התירס ביחד עם המיץ, מערבבים קצת ושופכים את הכול לתוך התערובת. ומערבבים היטב,
במידה וצריך להוסיף מים אז מוסיפים מים ממקום הדייג לאט לאט ומקפידים שלא יהיה יותר מידי,
מערבבים היטב ומשאירים את זה ככה לרבע שעה +/- עד התפיחה, ואפשר להתחיל לדוג.
*(לבורי להוסיף רק את המיץ שיש בתירס בלי הגרגירים).
שיהיה לכולם בהצלחה ואני מחכה לשמוע על התוצאות (התערובת לקפיץ).