דגדג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 1/3/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11:00 | בצק מתוסף - | בורי (קיפון גדול-ראש) | 1 | 2 |
הדו"ח:אהלן חברה פעם שלישית שאני רושם את הדו"ח הזה וכל פעם הוא נמחק אבל כיון שזה דו"ח ראשון יש עדיין מוטיבציה לכתוב בכל מקרה מדובר על יום שישי לפני שבועים , יצאתי חמישי בלילה עם חברים לטבריה משם בהליכה קצרה לשקמים הגענו בערך בשלוש, קפיץ למים וכלום ככה עד הבוקר מעבירים את הזמן, בבוקר עשיתי סיור באיזור עד ברניקי עשרות דייגים וכלום לא נוגע , בערך בשעה תשע התחיל לגעת אצל השכנים וככה התחילו לצאת בורים ענקים ופה ושם איזה קרפיון , בשעה אחת עשרה שומע את הפעמון אצלי מתחיל לצלצל ישר קופץ , הוקסט ויש לי בורי יפה למעלה , אחרי שעה ברח לי עוד משהו כנראה קרפ , דפק לי ריצה עשרים מטר והשתחרר
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
יעקב מברוק על הדוח הראשון. חתיכת בורי תפסת. למדת איך להעלות דוח עכשיו תפנק בעוד. אל תשכח את הפשפשוק ביום שישי הקרוב
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מברוק על הדוח הראשון כבוד על הסבלנות ויופי של דג לגבי הדוח ממליץ לכתוב את הדוח ב-word ברגע שהדוח מוכן עושים העתק הדבק מוסיפים איקונים ושולחים במידה והדוח נמחק או לא עלה תמיד יש לך את המקור ב -word בהצלחה ביציאות הבאות וגם בדוחות 
|
|
|
|
דגדג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
תודה סער אני עדיין לא יודע אם יסתדר לי לבוא בשישי
|
|
|
|
|
בורי רציני ביותר  כל הכבוד וברוך הבא לדוחות 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
אחלה בורי  בהצלחה בהמשך
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בורי יפיפה  באיזה תערובת/בצק השתמש בקפיצים? לא נתפסו גם מושטים? ברוך הבא לממשק הדוחות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
דגדג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
המושטים לא נגעו אפילו, בחמישי בלילה שבוע שעבר נתפסו שלש מושטים קטנים אבל בגלים שהיו נראה לי הם סתם עפו על הקרס
זה תערובת שבכלל מיועדת להאכלת דגים טורפים באקווריום , משרים את הגרגרים במים ואח"כ לשים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה תערובת שבכלל מיועדת להאכלת דגים טורפים באקווריום , משרים את הגרגרים במים ואח"כ לשים
מדובר על ה"במבה" ? או גרגירים קשים שחייבים השרייה ארוכה? הוספת פירורי לחם? פיתה? תירס? משהו??
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
דגדג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
אין לי מושג מה זה "במבה" אבל זה גרגירים שמצריכים השריה קרוב לשעתיים והוספתי פירורי לחם
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לזה קראים במבה אוכל שמיועד בעיקר לדגי זהב או קוי
|
|
|
|
דגדג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
אז לא, זה היה גרגירים קטנים שמיועדים לציקלידים בעיקר , וזה מסריחחחחח
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תפיסה יפה בהחלט  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
דגדג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
תודה לכל המגיבים
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
ברוך הבא לפורום ! דוח יפה ומכובד ... נשמח לראותך כותב לנו פה יותר 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|