| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/3/2013 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| משתנה | פתיון צמחי אחר - טייגר אמינו דבש!!! | קרפיון בר (סאזאן) | 3 | 17 קילו משוער |
הדו"ח:
כרגיל כמו בכל סוף שבוע אנחנו יוצאים לדייג קרפיונים, הפעם זה לא היה מתוכנן מראש פשוט ביום רביעי שאלתי את ארקדי אם הולכים הוא אמר שכנראה שכן אבל הוא לא תופס את ניקו, טוב אני מנסה להשיג את ניקו לא מצליח מתקשר גם לאינה (אשתו) לא זמינה וכבר מתחילים לחשוש שקרה משהו, טוב בסופו של דבר משיג את הטלפון של הבן של ניקו וככה מגיע לניקו ומבין מה קרה (לא יכול לספר).....בכל מקרה ארקדי ביום חמישי יוצא בסביבות 20:00 מהבית מגיע לניקו בכדי לראות מה קורה ולעזור אם צריך בסביבות 23:00 הוא מגיע לשם.
אני בינתיים הייתי עם חברים שתינו וזה ואז הלכתי לישון

ארקדי התקשר ב 00:30 אבל אני כבר חולם חלומות והוא מחליט ללכת לבד לחוף בכל מקרה לא היה לו מקום בשבילי בגלל הסירה.
טוב מגיע יום שישי בבוקר וב 09:30 ארקדי מתקשר אלי ושואל אם אני מגיע הוא מעדכן שהוא כבר נמצא בחוף ושיש רוחות מטורפות ואי אפשר לדוג ושזה ירגע לקראת הערב, טוב אני מעדכן אותו שתהיה לי בעיה להגיע כי אין טרמפ.
למזלי יש שתי בחורות חמודות מאוד, שתמיד שאנחנו באים לחוף הזה הם גם שם והפכנו למשפחה קטנה

אז אחת מהם הציע לבוא לקחת אותי, וכך היה.
הגיע אלי העמסנו ציוד ויצאנו לדרך, בדרך עצרנו בירדן לראות קצת את הזרימה והמשכנו הלאה, בטבריה עצרנו לקנות וודקה לארקדי למה הוא בוכה שנגמר לו הוודקה....ממש כמו ילד שנגמרה לו המטרנה

טוב בשעה טובה בסיבות 11:30 מגיעים לחוף אני פורק ציוד ורואה באמת את הרוחות החזקות שלפי מה שארקדי אומר נחלשו טיפה, טוב אז אין מה לעשות יושבים מדברים עם הבנות צוחקים אוכלים משהו מעבירים את הזמן ואז ניקו מגיע עם הבן שלו אחרי סידורים ותספורת בטבריה
יושבים צוחקים מדברים שומעים את הסיפור של ניקו וככה עד שעה 15:45 בערך שנחלשה הרוח עוד קצת ואז ניפחנו את הסירה ושמנו את המרקר, עדיין היה קשה בגלל הגלים ולכן יצא ששלוש פעמים הורדנו מרקר וחזרנו לסדר אותו כי שמנו קרוב מידי או בצד מידי, בסוף הצלחנו
...עם הרוח כל העבודה הופכת כפולה יותר!טוב פותחים חכות ציוד וכל המחנה הכל מסודר, מכינים פידור הכל מוכן , עכשיו נחכה שתרגע הרוח שנוכל להכניס חוטים?...לא מה פתאום ארקדי אומר "בוא נכניס עכשיו זה בסדר" טוב אין לי כוח להתווכח ומכניסים חוטים....ארקדי לא ממש מסתדר עם המנוע והוא לוקח לי את החוטים מאחורי השיחים

טוב לא מוותר מוריד את הריגים בנקודה שם שתי חופנים לכל מקל חוזר לוקח את השניים האחרים , וכך אותו דבר.
הוא מאוד הסתבך לא מצא את המרקר בהתחלה למרות שהוא כל כך בולט ועוד זה ביום!!
אבל בסדר ככה עד שעה 00:00 החכות ישבו ללא שום תנועה, בינתיים אכלנו פוייקה מדהים שהבנות עשו עם עוף ממולא באורז ותפוחי אדמה יצא קטלני
בינתיים ניקו הלך לבית כי הבן שלו רצה להישאר איתנו אז הוא הלך להביא לו בגדים ומסתבר שהוא החליט שגם הוא נשאר איתנו וחזר עם בגדים בשבילו גם כן

טוב ארקדי נשפך באוהל ופתח נגרייה, הספיק לבנות מחסן מעץ ושולחן וכיסאות שהיה לנו איפה לשבת

ואני וניקו מוצאים את המקלות כדי לעשות חדש......כמובן שהיו סיבוכים כי ארקדי עשה בלגן אבל סידרנו והחכות מוכנות לנגלה שניה, עושים מיקס חדש (ניקו הביא את התיק עם פידור) חותכים בווילס משתי סוגים שזיף ומונסטר קראב.....שמים פלטס סרדין בקיצור מיקס בדומה לשאר הפעמים.
ויאללה מכניסים מקל מקל אני עולה עם המקל על הסירה ניקו מפעיל מנוע מגיעים לנקודה אני פותח קשת מורידים את החוט עד למטה כמה בווילס שלמים ושתי חופנים של תערובת וחוזרים וככה 4 מקלות.
לאחר מכן יושבים מדורה קטנה ואז מישה שהיה בצינברי הגיע לביקור קצר והלך.
טוב עד הבוקר כלום בסביבות 09:30 ריצה ויוצא הקרפיון הראשון בערך 6-7 קילו נשמר בשק.
בינתיים ארקדי כרגיל הניח בבוקר מקל בשיחים מה שהביא תוצאות רק שלא הצלחנו להוציא את הדגים כי הם היו נכנסים מתחת לשיחים ועד שהיינו מגיעים אליהם הם ברחו,אז הפעם זה הצליח וארקדי הוציא שם קרפיון של 4 קילו בערך גם כן נשמר בשק.
לאורך היום שהיה מעולה שמש מים פלטה ישבנו כולם דיברנו אכלנו צחוקנו, ובסביבות 11:30 ריצה נוספת אני נכנס מוציא עוד אחד בערך באותו משקל 6-7 קילו, לאחר מכן הייתה ריצה נוספת אבל היה סיבוך עם החוטים והדג ברח אבל לא נורא!!.....אז זהו בסיבות שעה 15:00 מתחילים בקיפולים ואני גם עוזר קצת לבנות לקפל את המחנה שלהם, וכשהם יצאו עם הרכב היה להם פנצ'ר אז אני וארקדי עזרנו להחליף והם נסעו.
לאחר מכן אנחנו סיימנו להתארגן להעמיס הכל ועכשיו עושים תמונות משחררים והביתה.
תמונות: