מזמן לא יצא לי לבשל אז היום הכנתי צהריים וגם אתם תוכלו להנות.
מצרכים:
חזה עוף.
חבילת נודלס.
בצל.
קופסת שימורים של פטריות שמפיניון מומלץ שלמות.
טריאקי .
3 כפות דבש.
שום כתוש.
רוטב סויה.
ההכנה :
חותכים את העוף לקוביות.
בסיר מרתיחים מים ומבשלים את הנודלס.
על מחבת גדולה מטגנים את הבצל החתוך לקוביות ואת הפטריות.
שהירקות רכים מוסיפים את העוף ומקפיצים .
בקערה נפרדת מערבבים את הטריאקי עם הסויה והדבש, מוסיפים את השום הכתוש ומים רותחים כדי להמיס את הדבש.
מערבבים היטב ושופכים לתוך המחבת לבישול עם כל הרכיבים שבפנים .
ממשיכים לערבב או להקפיץ .
מסננים את הנודלס ומוסיפים למחבת.
תוך הקפצה בוזקים עוד קצת טריאקי גם על הנודלס ומכבים את האש תוך עירבוב טוב לספיגת כל הטעמים.
בתאבון מומלץ להוסיף בצלחת רוטב חמוץ מתוק סיני .
תמונות בהמשך