חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניתן להוסיף את חדשות האתר ומה שקורה באתר במקום חדשות YNET או להוסיף עוד טור לחדשות האתר וגם תחזית מעודכנת והמלצות לדייג
|
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
חושבים על הכל לאט לאט \יש המון עבודה  תודה על ההצעה 
|
-------------------------------
|
|
|
|
הנקודה היא שאת ynet אנחנו לא צריכים לתחזק ואת חדשות האתר כן. כמו שקובי אמר: לאט לאט.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבל אנחנו מתים על הצעות לייעול 
|
|
|
|
|
אבל אנחנו מתים על הצעות לייעול  זה גם 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אבל אנחנו מתים על הצעות לייעול  אולי במקום זה ניתן לחסדייה את הפינה הזאת "הפינה של חסדייה" הוא יספק לנו חדשות , תחזית יומית (הוא ישאל אותי מה לרשום  ) , המלצות לדייג , דוחות מעניינים ועוד.. מה אתה אומר יא זאלמה ?? אם לא מתאים לך אז אתה יכול באמת ללכת ולחפש מי מזדיי  ת איתך ה-AutoComplete נוטרל.... מחר נקווה לשמוע חדשות טובות  אז תקום להתפלל ב 4:00
|
|
עריכה אחרונה: יולי 18, 2011, 21:00:59 PM על ידי אבי חכם
|
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבל אנחנו מתים על הצעות לייעול  אולי במקום זה ניתן לחסדייה את הפינה הזאת "הפינה של חסדייה" הוא יספק לנו חדשות , תחזית יומית (הוא ישאל אותי מה לרשום  ) , המלצות לדייג , דוחות מעניינים ועוד.. מה אתה אומר יא זאלמה ?? אם לא מתאים לך אז אתה יכול באמת ללכת ולחפש מי מזדיי  איתך  מחר נקווה לשמוע חדשות טובות  אז תקום להתפלל ב 4:00  הפורום הוא עגול, ואין בו פינות.
|
|
|
|
|
אני מציעה לפתוח פורום "נשות הדייגים" שנוכל לשבת לכם טוב באתר, שלא תחזרו לחברה עם סיפורים על אינטיאסים ולוקוסים לבנים כשאתם חוזרים הביתה עם מרמיר בייבי 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
אוופססס  ב-ד-י-ו-ק!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
וגם אאווווץ' 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אני שמחה שזה כואב לכם  הרעיון של פורום ״אשת הדייג״ עלה מזמן ב-ikf, אולם לדעתי כדי לממש רעיון שכזה, צריך 10 נשים פעילות וכותבות באתר  אפשר להמשיך לחלום.... גיאצ׳וק, ניצלתם בינתיים 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני שמחה שזה כואב לכם  הרעיון של פורום ״אשת הדייג״ עלה מזמן ב-ikf, אולם לדעתי כדי לממש רעיון שכזה, צריך 10 נשים פעילות וכותבות באתר  אפשר להמשיך לחלום.... גיאצ׳וק, ניצלתם בינתיים  לדעתי 20 מינימום לפתיחה של פורום
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מציעה לפתוח פורום "נשות הדייגים" שנוכל לשבת לכם טוב באתר, שלא תחזרו לחברה עם סיפורים על אינטיאסים ולוקוסים לבנים כשאתם חוזרים הביתה עם מרמיר בייבי  מאמי אז ככה אני לא מספר שתפסתי..אני טיפונת שונה ממש טיפ טיפה אני מספר שתפסתי ואחרי התפיסה הדג השתחרר או שאני מספר שתפסתי והדג פוצץ את החוט או שאני מספר שתפסתי הרבה דגים במשקלים מפחידים כמו מוסמוסים(אבו נפחות) וגם אני מספר שתפסתי אנטיאס דו"ס ושחררתי אותו שיגדל 
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
הנושא של חדשות האתר נמצא כבר במשימות הפתוחות...
יטופל בהמשך הדרך...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »