תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
3/3/2013 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
09:30 | דמוי דג גדול - | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1.100 |
10.00 | דמוי דג בינוני - max rap 13 | לברק-חלק | 1 | 700g |
10.20 | ניקל קטן - | אוט-אוט / אטוט (כחלון ים-תיכוני) |
הדו"ח:
אהלן חברים...
סוף סוף יציאה שהניבה דג משמעותי
שישי האחרון אחרי שתי יציאות שבהם נתפסות לברקים קטנים ששוחררו לגדול
ואחרי המחזות שראינו בנקודות באשקלון.. רתיחות של טונות מפלצתיות ודוראדואים מדהימים ביופיים .
לא יכולנו שלא לחזור לנקודה באשקלון.
קובע עם אלי יום לפני מה שנהיה כבר פק"ל שישי 4 בבוקר... אחרי קפה של בוקר נפגש עם אלי וקמי ואנו יוצאים לכיוון אשקלון.
מגיעים לחוף ומגלים ים גועש שלא מאפשר עבודה נוחה ומחייב אותנו להתמודד עם רוח חזקה וגלים גבוהים שמגיעים מהעומק ומתפוצצים ממש בקו חוף.
נפגשים עם אביחי וגיסו אילן התארגנות קצרה ויוצאים להליכה לא קצרה שכמו תמיד אני מקטר כל הדרך.
מגיעים לנקודה ושולחים מינויים פופרים ג'יגים ומה לא... לא מצליחים לתפוס שום דבר.
אחרי זמן מה מחליטים לעבור לנקודה אחרת וכל הדרך ממשיכים לזרוק ולסרוק את החוף.
מגיעים למקום שכבר נמצאים בו הרבה מז'רז'רים מתחילים בעבודה ואחרי כמה זמן אביחי עם צעקה ראשונה להיום ולא נותן לדג שום צ'אנס עוצר אותו ועל גלגול מהיר מביא אותו לחוף גובר של 1100 במלוא הדרו .
זריקת מוטיבציה שמעירה אותנו וכולם ממשיכים להילחם גלים ולנסו להוציא משו .
חצי שעה לאחר מכן מחליטים לחזור לכיוון האוטו וכמובן שכל הדרך חזרה מבצעים סריקה על חוף .
באחת ההשתהויות שלנו זורק את המקס ראפ 13 ראש אדום הכי רחוק שאפשר, גלגול בינוני עם המון טוויצ'ים עדינים
הגל שמתפוצצץ בקו החוף יוצר תעלה עמוקה מאוד ואני מבין ששם צריך לגלל הרבה יותר לאט מגיע לתעלה מגלל ביטיות שתי טוויצ'ים ויש נעילה ...סוף סוך דג שמוציא קצת חוט מהרולר הוקסט עדין סוגר קלאצ' וכמה שניות יוצא לו לברק יפיוף של 700 גרם מאושר מאוד בחלקי אילן ישר ניגש לעזור לשחרר אותו משתי המשולשות שנתפסו לו אחת בפה ואחת בזימים(תודה אילן)
ממשיכים לסרוק את החוף ומגלים שנפלנו על להקה של אוט אוטים ופה מתחילה חגיגה של רדיפות בריחות ויציאות של אוט אוטים חמודים שיודעים להשתמש בזרמים ולתת פייט נחמד
תודה רבה לצוות הנדיר שאני גאה להיות חלק ממנו כל יציאה איתכם זו חוויה מדהימה
חברים אמיתיים שהכרתי באמצעות הפורום המדהים שלנו!!!

התמונות: