הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 27/2/2013 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10-4 | פילוטה - MADE IN NAZARETH | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 100 | פשוט קשה להרים |
הדו"ח:מי שחשב שזה נגמר טעה בגדול ..הם נמצאים כמו חול וכל מה צריך זה להשקיע קצת זמן ולמצוא את הלהקה ולהיות עם הציוד הנכון והפתיון הנכון !! חלון הזדמנות שאי אפשר לפספס ..ים פלטה כמעט שמן ..רוח קלילה ...הכל כמעט מושלם החיפוש לא ארך זמן שכן מדובר על 3 אנשים מביני עניין.. חצי שעה וכבר עולים על הלהקה הראשונה ומנתחלים מעליה 3 דייגים ( אני..בוטו..איימן ) ומתחילים להרביץ  כולם עם בוס  5 מטר ופיתיון פילוטה איך שהלהקה זזה או נעלמת ..ואולי גם נגמרת  עוברים לעוד סיבוב חיפושים וכך הלאה משעה 10 עד 4 לערך מעל 400 דניסים לשלשתנו ...אז מי שחשב שזה נגמר פשוט טעה ודווקא מחפשים תגבורת  זה לא נגמר עד שזה באמת נגמר 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 27, 2013, 21:44:10 PM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של דוח מאמון , פשוט אין אפס אצלך ... כל יציאה בצבע הייתי שמח אם היית יכול לזרוק טיםפים כיצד אתם מאתרים את הלהקה ? האם פשוט עוברים קטע חוף עד שמאתרים אכילות< כן ירבו דוחות כאלו 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
כמו שכתבת שהם עוד שם צודק בההחלט רק פריטים יותר קטנים וגם מה שתפסנו אני וגל בפורים היו חלשים יותר ולא נתנו פייט האם גם אצלכם היה כך?
|
|
|
|
|
בשוק לא רואים כמויות כאלה!! מקצוען אמיתי  אני שמח שאתה ממשיך להרביץ בהם. זה רק ידרבן את האנטיאסים לתקוף את הברזלים 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשוק לא רואים כמויות כאלה!! מקצוען אמיתי  אני שמח שאתה ממשיך להרביץ בהם. זה רק ידרבן את האנטיאסים לתקוף את הברזלים  
|
|
|
|
|
זה רצח עם מה שאתם עושים לדניסים העונה  שאפו ענק דייגים בנשמה  אני בטוח שלא יחסרו "מתנדבים " לתיגבור
|
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תהיה לי בריא אתה...זה לא נגמר, וזה עדיין לא נגמר, ויש עוד קצת, ועוד 100, ועוד 70, ועוד 90...:-)
כמה ברחו להם שם, כמה?!
ואיך הם שורדים? לא זורקים ג'ארפים בחוף הזה שאתם הולכים אליו? פה כבר מזמן הדייגים היפואים היו עולים על זה, מביאים את החסקה לחוף וסוגרים על כולו עד אחרון הדניסים.
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
איזה כיף לאלה שנמצאים איתך אפילו רק לרגע ומקבלים את הזכות ללמוד מהמסטר ב"ה" הידיעה
בית ספר לדייג מהלך על שתיים, רק להוריד את הכובע. נראה לי אני יחזור עוד פעם לגור בנצרת, עזבתי לפני הזמן.
ותודה על השיתוף
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין אין אין מילים מאמון אתם פשוט אלופים. לא יודע אם יהיה לי כוח וסבלנות לעמוד עם בוס במים,אבל ללמוד מכם איך לחפש ולזהות את הלהקות הייתי שמח ללמוד. אני אוהב לדוג בישיבה תשאל את מומי ,אפילו לז׳רז׳ר בישיבה אם אפשר 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
חגיגה אמיתית כל פעם מחדש כל הכבוד מלך הדניסים 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
יופי של דוח מאמון , פשוט אין אפס אצלך ... כל יציאה בצבע הייתי שמח אם היית יכול לזרוק טיםפים כיצד אתם מאתרים את הלהקה ? האם פשוט עוברים קטע חוף עד שמאתרים אכילות< כן ירבו דוחות כאלו  החוף באורך כ 3-4 קילומטר ואולי יותר והכל חולי נטו ..מחפשית את הלהקות בתוך התעלות וכל זה בנסיעה ..מתיי שמאתרים תעלה או בור ישר בודקים ..הבדיקה לא אורכת יותר מ 10 דקות !! ובד"כ אם יש להקה שם האכילות מתחילות עוד בזריקה הראשונה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של דוח מאמון , פשוט אין אפס אצלך ... כל יציאה בצבע הייתי שמח אם היית יכול לזרוק טיםפים כיצד אתם מאתרים את הלהקה ? האם פשוט עוברים קטע חוף עד שמאתרים אכילות< כן ירבו דוחות כאלו  החוף באורך כ 3-4 קילומטר ואולי יותר והכל חולי נטו ..מחפשית את הלהקות בתוך התעלות וכל זה בנסיעה ..מתיי שמאתרים תעלה או בור ישר בודקים ..הבדיקה לא אורכת יותר מ 10 דקות !! ובד"כ אם יש להקה שם האכילות מתחילות עוד בזריקה הראשונה תודה 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
כמו שכתבת שהם עוד שם צודק בההחלט רק פריטים יותר קטנים וגם מה שתפסנו אני וגל בפורים היו חלשים יותר ולא נתנו פייט האם גם אצלכם היה כך?
קמי..הגדול מעורב יש את הגדולים של 500-600 גר" ויש את הקטנים ביותר ..הרוב זה של ה 200-300 גר" לגבי הפייט כן יפה מאד יחסית לגודלם .
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום