|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 26/2/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
19 | שרימפס - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | | 15 | 20 | שרימפס - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 5 | 6 | 20 | שרימפס - | חדאד / פיגמה / זברה (סרגוס הפסים) | | 1.5 | 20 | שרימפס - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | 1.1 |
הדו"ח:יוצאים לים לכמה שעות לשבור קריז ולחזור מוקדם מחר יש עבודה קמים ב 4 בבוקר ים שטוח פלטה מגיעים לסלע עוגן במיים מדוממים מנוע ושקט שאין בשום מקום גן עדן ריג עם שתי קרסים של קנל מ"ס 4 ומשקולת 100 גרם גמברי קריסטל 100 שקל לקילו חייב להביא תוצאות  יורד החושך וירח מלא מאיר את הים ומתחילות הפרידות לעלות לסירה וביניהם כמה לוקוסים יפים ושני חדדים וכל זה היה יפה אבל מה שהפתיע היה סרגוס נדיר שעבר את הקילו גדלים שנעלמו בשנים האחרונות וזה הזכיר לי ימים יפים לפני 15 שנה שהייתי תופס אותם בכמויות יפות בקיצור הסרגוס הזה חי הרבה שנים בנחת ואפילו שרד את מאמון  ולכן הגיע לגודל הזה ולבסוף נחת אצלי וסידרתי לו סיום יפה במחבת ושמן עמוק (ויאאלה חברה כל מי שאוהב בולוס זה הזמן ירח מלא ויש אכילות אז מה שנשאר זה לצאת ולהנות)
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 27, 2013, 21:36:55 PM על ידי דייגים רמלה
|
|
-------------------------------
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
הנאה מושלמת
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
100% כיף!!! איזה שלל יפה  תשמור כמה לחמורים של שבוע הבא 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
בוא נסכם מה ששורד ממני מגיע אליך  נראה יותר לכיוון סרגוס עספור ...גודל פשוט ענקי  הפעם ועם הירח התפיסות יותר לכיוון פרידות מלוקוסים... דיברנו על זה ומי כמוך יודע שבהיעדר ירח הכיוון יותר ללוקוסים סחתין איש  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
דוח יפה נימר , הפרידות , מה הגודל שלהן ? בדרך כלל בפברואר הבולוס מת מקסימום יש טרולוסים ,טרחונים מקרלים . מה דעתך בנושא ? והסרגוס אם היה עולה מקו קיסריה וצפונה היה מסיים את הלילה בנצרת 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
למקרא הכותרת והשורה הראשונה של הדג שנתפס כבר חשבתי שזו יציאת פרידות דוסיות שאנו כ"כ מצפים לשמוע עליה... אבל בולוס כזה לא פחות טוב כמובן! ועוד כזה בולוס.. עם כזה שמנדריק נדיר.. דבש  מה עם הפרידות הגדולות באמת מתי העונה שלהם? 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה בולוס  בהחלט סרגוס בהמה שלא ראינו הרבה זמן. נראה שהעונה הזאת לא רעה בכלל לסרגוסים גדולים - כולם מוציאים בכל הסגנונות. לגבי הסרגוסים - אני יודע שכולם נעולים על הגמברי קריסטל וזה באמת פתיון מנצח, אבל אם יש סרגוסים גדולים, פילה סרדין מומלח מספק יופי של הפתעות (גם בגזרת הלוקוסים אגב). אהבתי את התמונה שלך בירכתיים - 100% סתלבט!
|
|
|
|
|
ראשית יופי של דוח כיף לדעת שיש עדיין פארידות וכמו תמיד ירח מלא מטריף אותם . הסרגוס הסוס הזה אני במקום לטגן הייתי מפחלץ שהדור הבא יאמין שהיו פעם כאלה סוסים  באיזה עומק אכלו הפארידות ?
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
נימר, יופי של דרך לשבור מעט את הקריז . חתיכת סרגוסבא מכובד 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זה מה שנקרא בולוס במיטבו נימר, יופי של גיוון, תפיסות יפות, ואכן- גולת הכותרת היא הסרגוס הנדיר.... לגבי ירח מלא, הפוך ממה שקורה בחוף- מצוין לדיג מסירה... 
|
|
|
|
|
בדיוק אתמול אני מפשפש בדוחות ישנים יותר ורואה הרבה את השם שלך וחושב לעצמי איפה נעלמת. והנה היום אני רואה דוח שלך. לא להאמין שעדיין נשארו הסרגוסים האלה . מה שבטוח שהצפון והמרכז נפגשים חייב להיות איזה משהוא מעניין ביותר. אחלה בולוס וכיף לנשמה רואים אותך נהנה ובעיקר נח ונהנה מהים. תמשיך להפתיע אותנו בעוד מבית היוצר שלך . המון בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
דוח יפה נימר , הפרידות , מה הגודל שלהן ? בדרך כלל בפברואר הבולוס מת מקסימום יש טרולוסים ,טרחונים מקרלים . מה דעתך בנושא ? והסרגוס אם היה עולה מקו קיסריה וצפונה היה מסיים את הלילה בנצרת  הפרידות היו של קילו וחלקם יותר מקילו ונראה לי זה סימן טוב לבאות ומקווה שבחודש חמישי נתחיל לראות כבר את הגדולות של ה 3 קילו ולגבי בולוס בחודשים האלה זה באמת חלש ונראה לי שהירח המלא עשה את העבודה וידוע שפרידות אוכלות טוב בלילות עם ירח
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
|
למקרא הכותרת והשורה הראשונה של הדג שנתפס כבר חשבתי שזו יציאת פרידות דוסיות שאנו כ"כ מצפים לשמוע עליה... אבל בולוס כזה לא פחות טוב כמובן! ועוד כזה בולוס.. עם כזה שמנדריק נדיר.. דבש  מה עם הפרידות הגדולות באמת מתי העונה שלהם?  הפרידות הגדולות לא מגיעות לדו"ס מקסימום ראיתי של 5 קילו ושיא העונה בחודש 6 עד 8 נראה לי אתה מתכוון לג"רבידות אלה מגיעות גם ל 15 ק"ג ועכשיו זאת עונה טובה וכדאי לחפש אותם בריפים העמוקים של 100 מטר ומעלה בקרוב אני אחפש אותם ונראה אם הגיעו
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|