פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תקלה במערכת הפעלה xp |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תקלה במערכת הפעלה xp (נקרא 2240 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מי יכול לעזור ? עם הדלקת המחשב מתקבלות ההודעות שבתמונות. המערכת עולה עם הגדרות ברירת המחדל של xp ואינה ״זוכרת״ את הגדרות המשתמש שלי. לרבות אאוטלוק וכו׳... שחזור המערכת לאחור -לא מצליח. איחוי דיסק - לא עזר. יש רעיונות אחרים ?   Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
זה מחשב שמחובר לרשת אז זה בעעית הגדרת הרשאות. (לא אינטרנט רשת מחשבים משותפת)? במידה וזה מחשב שהפרופיל המשתמש נמצא על המחשב אז היה באג כזה בזמנו בwinxp (אולי תשתדרג ל7?) אם זה המקרה של הבאג הנל לא ניתן להשתמש כבר בפרופיל הזה אבל יש דרך לשחזר את כל הנתונים מפרופיל הזה (במקרה ולא מחקתה אותו). זה קצת הסבר ארוך לרשום על דפי הפורם אני אקצר כמה שאפשר מקסימום דבר איתי אני זמין בסופ"ש הזה. 1.אתה צריך להתחבר בתור הadministrator למערכת ההפעלה. 2.תינכס ללוח הבקרה תיכנס לאופציה של "משתמשים" 3.תיצור משתמש חדש בכל שם שבא לך אם הרשאות אדמין אבל. 4.תיכנס ל"מחשב שלי" תלחץ למעלה על "כלים" תבחר באפשרויות תיקיה תעבור לחוצץ "תצוגה" 5.בחצץ ה"תצוגה" תסמן "הצג קבצים ותקיות מוחבאות" 6. באותו חוצץ "תצוגה" תוריד את הסימון מ הסתר קבצי מערכת מוגנים" ותלחץ על "אשר". 7.תיכנס ל C:\Documents and Settings\old-user בעצם לתיקיית הפרפיל הלא תקין. 8.בתיקיה זאת תמצא את הקבצים הבאים:(אלה הקבצים שבעצם מכילים את כל ההגדרות של הפרופיל) Ntuser.dat Ntuser.dat.log Ntuser.ini 9.תעתיק את הקבצים הללו לתיקייה של הפרופיל החדש שפתחתה C:\Documents and Settings\new-user 10.תתנתק מפרופיל הadministrator ותתחבר אם הפרופיל החדש שיצרתה עכשיו אתה אמור לראות את כל ההגדרות של הפרופיל הישן שלך רק תחת שם פרופיל אחר 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 22, 2013, 21:04:03 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
זה מחשב שמחובר לרשת (לא אינטרנט רשת מחשבים משותפת)?
המחשב בבית. לא מחובר לשום רשת מחשבים. המשתמש היחיד שהוגדר זה אני ומופיע כאדמין. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
זה מחשב שמחובר לרשת (לא אינטרנט רשת מחשבים משותפת)?
המחשב בבית. לא מחובר לשום רשת מחשבים. המשתמש היחיד שהוגדר זה אני ומופיע כאדמין. Sent from my iPhone using Tapatalk הייתי באמצע עריכת ההודעה שרשמתה את זה אז תתיחס לאופצייה השנייה 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חשבתי שהפעולות שציינת מתאימות רק ל - 7 או לוויסטה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חשבתי שהפעולות שציינת מתאימות רק ל - 7 או לוויסטה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא הצעתי שתשדרג ל 7  הפעולות שרשמתי מתאימות לXP
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
לפני יצירת אדמין רפאים כזה או אחר, אני מציע שתנסה את התרופה מספר אחת . LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION
עושים RESTART למחשב, ובזמן שהוא מנסה לעלות, לוחצים על המקש F8 עד שהמחשב קולט שאתה נכנס לו למעיים ועולה מסך עם תפריט. במסך הזה בוחרים באופציה שציינתי למעלה, בוחרים את התאריך האחרון שידוע לנו שהמחשב היה תקין וחוזרים לנקודה הזו...
נכון שמאבדים עדכונים אחרונים ומספר פעולות שנעשו אבל בגדול כול המוח של המחשב וכול מה שעליו, נשארים.
אם זה לא עובד, קח את זה שלב אחד קדימה...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לפני יצירת אדמין רפאים כזה או אחר, אני מציע שתנסה את התרופה מספר אחת . LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION
עושים RESTART למחשב, ובזמן שהוא מנסה לעלות, לוחצים על המקש F8 עד שהמחשב קולט שאתה נכנס לו למעיים ועולה מסך עם תפריט. במסך הזה בוחרים באופציה שציינתי למעלה, בוחרים את התאריך האחרון שידוע לנו שהמחשב היה תקין וחוזרים לנקודה הזו...
נכון שמאבדים עדכונים אחרונים ומספר פעולות שנעשו אבל בגדול כול המוח של המחשב וכול מה שעליו, נשארים.
לא יעזור לצערי הבאג הזה באג ידוע במערכת הפעל של XP ללא תיקון יש אופצייה לשחזר הגדרות אבל לא להחזיר את הפרופיל הישן לחיים
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
לא יעזור לצערי הבאג הזה באג ידוע במערכת הפעל של XP ללא תיקון יש אופצייה לשחזר הגדרות אבל לא להחזיר את הפרופיל הישן לחיים אז במצב כזה, מוציאים את ההארד דיסק, זכרונות,צורב DVD, מאוורר ואת הספק כוח אם הוא של MUSTIFF, אומרים קדיש וזורקים לפח. תתחדש עדי 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לא יעזור לצערי הבאג הזה באג ידוע במערכת הפעל של XP ללא תיקון יש אופצייה לשחזר הגדרות אבל לא להחזיר את הפרופיל הישן לחיים אז במצב כזה, מוציאים את ההארד דיסק, זכרונות,צורב DVD, מאוורר ואת הספק כוח אם הוא של MUSTIFF, אומרים קדיש וזורקים לפח. תתחדש עדי  סביר שאני בכיוון הזה. אחרי הדרכה טלפונית של אנדריי  ואחרי נסיונות נוספים , עושה רושם שהולכים לכיוון של להציל מה שאפשר
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
עדי יש עוד דרך וזאת לשלוח אליי, כי בטלפון להסביר זה לוקח זמן, גם אם לא, אתה יכול בדרך קלה יותר (לא תמיד עובדת אבל לרוב כן) לבצע התקנה מחדש על הקיים ולבחור באופציה של תיקון
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
ויש את בדרך הקלה מכל, לתת לי צילצול לנייד ולקבל הסבר מדוייק איך יוצאים מזה ללא כל התקנה בכלל ב 99 אחוז עובד.
איתמר
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ויש את בדרך הקלה מכל, לתת לי צילצול לנייד ולקבל הסבר מדוייק איך יוצאים מזה ללא כל התקנה בכלל ב 99 אחוז עובד.
איתמר
מנסיוני, 100% עובד... 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום