פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לשבת בבצת |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: לשבת בבצת (נקרא 5603 פעמים) |
הדפסה |
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
ממש כיף לקרוא דוח כול כך מפורט גרם פחות קילו יותר מה משנה, העיקר ההנאה שבדבר 
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו״ח וליל דייג העברתם סרגוס יפה,ממש מבחן בגרות בשקילה עשיתם עליו  אצלנו בקריה יש עדיין דניסים בכמויות לא רעות. תולעי גינה עובדים מצויין באמת צריך להתחיל לגדל באיזה עציץ גדול.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תענוג של דוח ותפיסות  גיא..אם אתה אומר שהסלע נחשף באותה נקודה אז כדאי מאד לחפש את הלברקים בקרוב מאד אזור מצויין ללברקים !! סחתין  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה שלל של סרגוסים על תולעים גיאצ'וק  חתיכות מכובדות
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סחטיין אחי יופי של יציאה עם תפיסות חביבות שימשיך לכם ככה באזור הצפוני 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
שאתה הולך תעדכן . גיאצוק סחתין אחלה של דוח ונראה לי שאתה בין היחידים מהמנהלים שגם מוצאים זמן לדיג. שאפו
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
אין דייג מגניב ממורן זעפרני!
|
|
אין על הסרגוס, דג כיפי שנותן עבודה, פעם הבאה המלצה שלי, קח איתך חכת זי'רז'ור אולטרא לייט ושים על ג'יג הד קטן או קרס בודדת עם משקולת פקמן תולעת ושלח אותה לאחד הבורות הקרובים, בזמן שתחכה לחכות החוף תוכל להנות מהפייט על אולטרא לייט, עשינו את זה מספר פעמים עם הברקלי וזה תענוג אמיתי שלא לדבר על התוצאות היפות שיש בזה, מצרף תמונה...
|
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יופי של דוח גיא , עם כל הסרדינים האלו מתי מגיעים הגומברים ? יאללה אתה צריך לרדת דרומה נראה לי יותר מעניין שם 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אין על הסרגוס, דג כיפי שנותן עבודה, פעם הבאה המלצה שלי, קח איתך חכת זי'רז'ור אולטרא לייט ושים על ג'יג הד קטן או קרס בודדת עם משקולת פקמן תולעת ושלח אותה לאחד הבורות הקרובים, בזמן שתחכה לחכות החוף תוכל להנות מהפייט על אולטרא לייט, עשינו את זה מספר פעמים עם הברקלי וזה תענוג אמיתי שלא לדבר על התוצאות היפות שיש בזה, מצרף תמונה...
אתה מתכוון להשאיר קצת דגים בים?
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
|
|
אתה מתכוון להשאיר קצת דגים בים? משתדל אחי, בגלל זה אני לא הולך כל יום... 
|
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כרגיל גיאצוק, כל דוח שלך הוא דוח בצבע- עם הכל מכל טוב....  בהחלט דו"ח מעניין, מלמד בצורה הכי ברורה מה הפתיון המועדף לעת הזו מבחינת הסרגוסים... ים עובד/עכור תמיד יזמן את הסרגוסים הגדולים... מורגש שנהניתם מהיציאה- גם אני נהניתי מהדו"ח  אין על הסרגוס, דג כיפי שנותן עבודה, פעם הבאה המלצה שלי, קח איתך חכת זי'רז'ור אולטרא לייט ושים על ג'יג הד קטן או קרס בודדת עם משקולת פקמן תולעת ושלח אותה לאחד הבורות הקרובים, בזמן שתחכה לחכות החוף תוכל להנות מהפייט על אולטרא לייט, עשינו את זה מספר פעמים עם הברקלי וזה תענוג אמיתי שלא לדבר על התוצאות היפות שיש בזה, מצרף תמונה...
אחרי שקראתי את דוח הביניות- הסיכום העונתי ( לטעמי: "המדריך האולטימטיבי לדיג ביניות גדולות), לא נותר אלא להתפעל שוב מהיצירתיות שלכם, נראה שאתם נהנים לנסות דברים חדשים ולחפש חידושים- ואכן זה נהדר כשהנסיון מצליח - כי זו מהות ההתמקצעות בדיג... 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
גיאצ'וק יופי של דוח ותפיסות.
תולעי גינה כנראה עובדים וצריך גם לנסות.
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מברוק על הדייג גיא הכתיבה שלך מדהימה כל פעם מחדש  תודה על השיתוף 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
|
|
תענוג של דוח ותפיסות  גיא..אם אתה אומר שהסלע נחשף באותה נקודה אז כדאי מאד לחפש את הלברקים בקרוב מאד אזור מצויין ללברקים !! סחתין  בהצלחה בבאות הם כבר שם מאמון, צריך רק לדעת לפתות אותם 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|