פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פשפשוק - מה היית רוצה לקנות? |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: פשפשוק - מה היית רוצה לקנות? (נקרא 7447 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחפש טיובה קשיחה למקלות זרזור ארוכה ככל האפשר אם יש למשהו להציע אשמח לשמוע  +1 צריך אחת של 2 מטר כמה אתם מוכנים לשלם?  121 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אז מה ההיתי רוצה לקנות במפגש. טוב נו זה די ברור לי מראש שהצע הציוד למיים מתוקים יהיה ממש נמוך אבל לכל מקרה: סוינגרים ארוכים אלקטרוניים. בנק-סטיק (מוטות גדה) שק שקילה. זמזמים איכותיים. מזרון שחרור. מיטות וכסאות דייג. גזייה טוב. סט בישול שטח. משקולות מיים מתוקים של 112,85,60,65 גרם. אביזרי ריגים של מיים מתוקים. אביזרי PVA מקל SPOD אם משקלי זריקה גבוהים. ציוד אכסון של חברות מיים מתוקים(jrc\fox\kordora ועוד...) מחזיקי מקלות לרודפוד (פתוחים וסגורים) מיצסי בנק-סטיק (מוטות גדה). מציף רשת הרמה. רשת הרמה גדולה ורחבה אם עין קטנה. בוילים,דיפים טייגר נאט וכדומה... חוט לד-קור מעל 25 LB חוט ריגים מצופה מעל 25 LB חוטי מונו 0.28-0.30 איכותיים במשקלים 6 קילו ומעלה ובאורכים גדולים. זהו זה פחות או יותר  האאא.... ואם אפשר שיכנס הכל לשטר 200 ש"ח   וואו אנדריי קצת הגזמת עם הבקשות, אני חושב שיותר תמצא חכות חוף פתיונות לים וכל הדברים האלה מאשר מה שאתה מחפש, בשביל מה שאתה מחפש יש איביי וזה יעלה לך קצת יותר מ 2000 שקל לא 200  נו ברור לי כמו שרשמתי שההצע למיים מתוקים יהיה מצומצם ביותר אבל שאלו מה הייתי רוצה למצוא אז רשמתי מה אני רוצה  ו2000 שקל באיבי במצב הטוב. טוב נו כנראה כבר לעונה הבאה  נו... אולי בכ"ז יש פיית ציוד דייג יש לי בשבילך לד קור - 60, וגם 45 ליב', שניהם בשפולות 30 יארד. מחיר 40 ש"ח לשניהם יחד. לגבי הגזיה - יש לי משהו בן של נערת ליווי - חברת MSR ופועל על כל דבר מוודקה ועד בנזין. מחיר 200 ש"ח - מזמן לא השתמשתי בה אז אין התחייבות לגבי המצב שלה - אולי תדרש להחליף אטמי גומי. מחיר כולל מיכל דלק. איזה צבע הלד-קור? 45 ירוק והשני אדום אדום לא מתאים לי  אבל את הירוק תביא איתך למפגש נראה באיזה גוון הוא בדיוק 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז מה ההיתי רוצה לקנות במפגש. טוב נו זה די ברור לי מראש שהצע הציוד למיים מתוקים יהיה ממש נמוך אבל לכל מקרה: סוינגרים ארוכים אלקטרוניים. בנק-סטיק (מוטות גדה) שק שקילה. זמזמים איכותיים. מזרון שחרור. מיטות וכסאות דייג. גזייה טוב. סט בישול שטח. משקולות מיים מתוקים של 112,85,60,65 גרם. אביזרי ריגים של מיים מתוקים. אביזרי PVA מקל SPOD אם משקלי זריקה גבוהים. ציוד אכסון של חברות מיים מתוקים(jrc\fox\kordora ועוד...) מחזיקי מקלות לרודפוד (פתוחים וסגורים) מיצסי בנק-סטיק (מוטות גדה). מציף רשת הרמה. רשת הרמה גדולה ורחבה אם עין קטנה. בוילים,דיפים טייגר נאט וכדומה... חוט לד-קור מעל 25 LB חוט ריגים מצופה מעל 25 LB חוטי מונו 0.28-0.30 איכותיים במשקלים 6 קילו ומעלה ובאורכים גדולים. זהו זה פחות או יותר  האאא.... ואם אפשר שיכנס הכל לשטר 200 ש"ח   וואו אנדריי קצת הגזמת עם הבקשות, אני חושב שיותר תמצא חכות חוף פתיונות לים וכל הדברים האלה מאשר מה שאתה מחפש, בשביל מה שאתה מחפש יש איביי וזה יעלה לך קצת יותר מ 2000 שקל לא 200  נו ברור לי כמו שרשמתי שההצע למיים מתוקים יהיה מצומצם ביותר אבל שאלו מה הייתי רוצה למצוא אז רשמתי מה אני רוצה  ו2000 שקל באיבי במצב הטוב. טוב נו כנראה כבר לעונה הבאה  נו... אולי בכ"ז יש פיית ציוד דייג יש לי בשבילך לד קור - 60, וגם 45 ליב', שניהם בשפולות 30 יארד. מחיר 40 ש"ח לשניהם יחד. לגבי הגזיה - יש לי משהו בן של נערת ליווי - חברת MSR ופועל על כל דבר מוודקה ועד בנזין. מחיר 200 ש"ח - מזמן לא השתמשתי בה אז אין התחייבות לגבי המצב שלה - אולי תדרש להחליף אטמי גומי. מחיר כולל מיכל דלק. איזה צבע הלד-קור? 45 ירוק והשני אדום אדום לא מתאים לי  אבל את הירוק תביא איתך למפגש נראה באיזה גוון הוא בדיוק  ירוק בקבוק...
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
050-9020301
|
|
 |
|
|
אז מה ההיתי רוצה לקנות במפגש. טוב נו זה די ברור לי מראש שהצע הציוד למיים מתוקים יהיה ממש נמוך אבל לכל מקרה: סוינגרים ארוכים אלקטרוניים. בנק-סטיק (מוטות גדה) שק שקילה. זמזמים איכותיים. מזרון שחרור. מיטות וכסאות דייג. גזייה טוב. סט בישול שטח. משקולות מיים מתוקים של 112,85,60,65 גרם. אביזרי ריגים של מיים מתוקים. אביזרי PVA מקל SPOD אם משקלי זריקה גבוהים. ציוד אכסון של חברות מיים מתוקים(jrc\fox\kordora ועוד...) מחזיקי מקלות לרודפוד (פתוחים וסגורים) מיצסי בנק-סטיק (מוטות גדה). מציף רשת הרמה. רשת הרמה גדולה ורחבה אם עין קטנה. בוילים,דיפים טייגר נאט וכדומה... חוט לד-קור מעל 25 LB חוט ריגים מצופה מעל 25 LB חוטי מונו 0.28-0.30 איכותיים במשקלים 6 קילו ומעלה ובאורכים גדולים. זהו זה פחות או יותר  האאא.... ואם אפשר שיכנס הכל לשטר 200 ש"ח   וואו אנדריי קצת הגזמת עם הבקשות, אני חושב שיותר תמצא חכות חוף פתיונות לים וכל הדברים האלה מאשר מה שאתה מחפש, בשביל מה שאתה מחפש יש איביי וזה יעלה לך קצת יותר מ 2000 שקל לא 200  נו ברור לי כמו שרשמתי שההצע למיים מתוקים יהיה מצומצם ביותר אבל שאלו מה הייתי רוצה למצוא אז רשמתי מה אני רוצה  ו2000 שקל באיבי במצב הטוב. טוב נו כנראה כבר לעונה הבאה  נו... אולי בכ"ז יש פיית ציוד דייג יש לי בשבילך לד קור - 60, וגם 45 ליב', שניהם בשפולות 30 יארד. מחיר 40 ש"ח לשניהם יחד. לגבי הגזיה - יש לי משהו בן של נערת ליווי - חברת MSR ופועל על כל דבר מוודקה ועד בנזין. מחיר 200 ש"ח - מזמן לא השתמשתי בה אז אין התחייבות לגבי המצב שלה - אולי תדרש להחליף אטמי גומי. מחיר כולל מיכל דלק. איזה צבע הלד-קור? 45 ירוק והשני אדום אדום לא מתאים לי  אבל את הירוק תביא איתך למפגש נראה באיזה גוון הוא בדיוק  ירוק בקבוק... איזה בקבוק 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
|
5-24 daiko artesano castasia shimano 3000 stella fe 
|
|
|
|
|
|
|
מחפש טיובה קשיחה למקלות זרזור ארוכה ככל האפשר אם יש למשהו להציע אשמח לשמוע  +1 צריך אחת של 2 מטר כמה אתם מוכנים לשלם?  121  יש לי שתיים, יצאת פרייר בשקל 
|
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
ג'יגים 40 גרם
וציוד כללי אם יהיה
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
5-24 daiko artesano castasia shimano 3000 stella fe  כמה?
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מחפש ספולה רזרבית לשימנו ספרוס 18000 משקולות עוגן 110 עד 170 גרם תיק למקלות דייג עם רולר
אופציונלי ותלוי בהיצע שיהיה מקל חוף לכבד רולר 6000 ומעלה LONG CAST
אפשר גם לפני התערוכה
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
5-24 daiko artesano castasia shimano 3000 stella fe  כמה? חדש?
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
בר רפאלי? לשלם?? אין מצב שאני לוקח ממנה כסף 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
אז מה ההיתי רוצה לקנות במפגש. טוב נו זה די ברור לי מראש שהצע הציוד למיים מתוקים יהיה ממש נמוך אבל לכל מקרה: סוינגרים ארוכים אלקטרוניים. בנק-סטיק (מוטות גדה) שק שקילה. זמזמים איכותיים. מזרון שחרור. מיטות וכסאות דייג. גזייה טוב. סט בישול שטח. משקולות מיים מתוקים של 112,85,60,65 גרם. אביזרי ריגים של מיים מתוקים. אביזרי PVA מקל SPOD אם משקלי זריקה גבוהים. ציוד אכסון של חברות מיים מתוקים(jrc\fox\kordora ועוד...) מחזיקי מקלות לרודפוד (פתוחים וסגורים) מיצסי בנק-סטיק (מוטות גדה). מציף רשת הרמה. רשת הרמה גדולה ורחבה אם עין קטנה. בוילים,דיפים טייגר נאט וכדומה... חוט לד-קור מעל 25 LB חוט ריגים מצופה מעל 25 LB חוטי מונו 0.28-0.30 איכותיים במשקלים 6 קילו ומעלה ובאורכים גדולים. זהו זה פחות או יותר  האאא.... ואם אפשר שיכנס הכל לשטר 200 ש"ח   וואו אנדריי קצת הגזמת עם הבקשות, אני חושב שיותר תמצא חכות חוף פתיונות לים וכל הדברים האלה מאשר מה שאתה מחפש, בשביל מה שאתה מחפש יש איביי וזה יעלה לך קצת יותר מ 2000 שקל לא 200  נו ברור לי כמו שרשמתי שההצע למיים מתוקים יהיה מצומצם ביותר אבל שאלו מה הייתי רוצה למצוא אז רשמתי מה אני רוצה  ו2000 שקל באיבי במצב הטוב. טוב נו כנראה כבר לעונה הבאה  נו... אולי בכ"ז יש פיית ציוד דייג יש לי בשבילך לד קור - 60, וגם 45 ליב', שניהם בשפולות 30 יארד. מחיר 40 ש"ח לשניהם יחד. לגבי הגזיה - יש לי משהו בן של נערת ליווי - חברת MSR ופועל על כל דבר מוודקה ועד בנזין. מחיר 200 ש"ח - מזמן לא השתמשתי בה אז אין התחייבות לגבי המצב שלה - אולי תדרש להחליף אטמי גומי. מחיר כולל מיכל דלק. איזה צבע הלד-קור? 45 ירוק והשני אדום אדום לא מתאים לי  אבל את הירוק תביא איתך למפגש נראה באיזה גוון הוא בדיוק  ירוק בקבוק... איזה בקבוק  אנדרי מצאתי בשבילך כסא + מיטת חוף .....   רק תחליף לגלגלי בלון ואתה מסודר.... 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
5-24 daiko artesano castasia shimano 3000 stella fe  כמה? חדש? לא, כמה יחידות אתה רוצה?
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז מה ההיתי רוצה לקנות במפגש. טוב נו זה די ברור לי מראש שהצע הציוד למיים מתוקים יהיה ממש נמוך אבל לכל מקרה: סוינגרים ארוכים אלקטרוניים. בנק-סטיק (מוטות גדה) שק שקילה. זמזמים איכותיים. מזרון שחרור. מיטות וכסאות דייג. גזייה טוב. סט בישול שטח. משקולות מיים מתוקים של 112,85,60,65 גרם. אביזרי ריגים של מיים מתוקים. אביזרי PVA מקל SPOD אם משקלי זריקה גבוהים. ציוד אכסון של חברות מיים מתוקים(jrc\fox\kordora ועוד...) מחזיקי מקלות לרודפוד (פתוחים וסגורים) מיצסי בנק-סטיק (מוטות גדה). מציף רשת הרמה. רשת הרמה גדולה ורחבה אם עין קטנה. בוילים,דיפים טייגר נאט וכדומה... חוט לד-קור מעל 25 LB חוט ריגים מצופה מעל 25 LB חוטי מונו 0.28-0.30 איכותיים במשקלים 6 קילו ומעלה ובאורכים גדולים. זהו זה פחות או יותר  האאא.... ואם אפשר שיכנס הכל לשטר 200 ש"ח   וואו אנדריי קצת הגזמת עם הבקשות, אני חושב שיותר תמצא חכות חוף פתיונות לים וכל הדברים האלה מאשר מה שאתה מחפש, בשביל מה שאתה מחפש יש איביי וזה יעלה לך קצת יותר מ 2000 שקל לא 200  נו ברור לי כמו שרשמתי שההצע למיים מתוקים יהיה מצומצם ביותר אבל שאלו מה הייתי רוצה למצוא אז רשמתי מה אני רוצה  ו2000 שקל באיבי במצב הטוב. טוב נו כנראה כבר לעונה הבאה  נו... אולי בכ"ז יש פיית ציוד דייג יש לי בשבילך לד קור - 60, וגם 45 ליב', שניהם בשפולות 30 יארד. מחיר 40 ש"ח לשניהם יחד. לגבי הגזיה - יש לי משהו בן של נערת ליווי - חברת MSR ופועל על כל דבר מוודקה ועד בנזין. מחיר 200 ש"ח - מזמן לא השתמשתי בה אז אין התחייבות לגבי המצב שלה - אולי תדרש להחליף אטמי גומי. מחיר כולל מיכל דלק. איזה צבע הלד-קור? 45 ירוק והשני אדום אדום לא מתאים לי  אבל את הירוק תביא איתך למפגש נראה באיזה גוון הוא בדיוק  ירוק בקבוק... איזה בקבוק  אנדרי מצאתי בשבילך כסא + מיטת חוף .....   רק תחליף לגלגלי בלון ואתה מסודר....  מהצדדים עשו מנגל...
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|