בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  התנסות ראשונה בהכנת פילוטה.. לפי הוראות אומן הפילוטה הנצרתי מס 1
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: התנסות ראשונה בהכנת פילוטה.. לפי הוראות אומן הפילוטה הנצרתי מס 1  (נקרא 5459 פעמים) הדפסה
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

הי חברים,

אחרי כמה יציאות  פילוטה בודדות שבהן התוצאות לא איחרו לבוא, הגיע הזמן לנסות ולהכין את הפתיון הזה בעצמי הגזעי
אתמול בערב מקבל את הסרדינים.. כמות סרדינים שמספיקה לכמה חתונות גומברים וטרכונים בים.
ומיד מתחיל בעבודה.. הכל לפי הספר.. ובפורום הזה לא חסר כלום ובמיוחד ידע מקצועי. ובמקרה הזה, המאמר על דיג בפילוטה מכסה את הכל..
 
בנתיים שלב ראשון הסתיים עם כמות מלח נדיבה ביותר.

עדכונים בהמשך אתה בסדר
מאמון תודה רבה על כל שיתוף הידע והטיפים.

אחמד
 IP: [ מחובר ]
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1212

יש לך מספיק לחמש שנים שם.

הסרדין לא נראה ברור בתמונה, מקווה שלא נפלת על סרדין כנרת בטעות.

כמה זמן אתה מתכנן לשלב המלח?

איך תבצע את הטחינה על כמות כזאת?
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

יש לך מספיק לחמש שנים שם.

הסרדין לא נראה ברור בתמונה, מקווה שלא נפלת על סרדין כנרת בטעות.

כמה זמן אתה מתכנן לשלב המלח?

איך תבצע את הטחינה על כמות כזאת?

זה סרדין ים אותנטי מעכו  סמיילי בוודאות. במיוחד גם שבחבילה הגיעו כמה סרגוסים קטנים וטרכון אחד.
במשך שבוע וחצי שבועיים אני אנקז את המים ואז אעזוב אותם חודש עד חודשיים בתוך דלי אטום. כמובן שלפני שאני עובר כל שלב בודק כמה יחידות..
לגבי הטחינה , יש עוד זמן אך לרוב לא ידנית.
 IP: [ מחובר ]
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1212

מאמון בנה פעם מכונת טחינה משולבת עם מקדחה, שווה לבדוק גם לגבי זה.

לדעתי כל מטחנה חשמלית ביתית לא תעמוד בכמות כזאת.
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

מאמון בנה פעם מכונת טחינה משולבת עם מקדחה, שווה לבדוק גם לגבי זה.

לדעתי כל מטחנה חשמלית ביתית לא תעמוד בכמות כזאת.

נכון, הוא הסביר לי לגבי אפשרות זאת.. שילוב של חגורת מנוע של מכונת כביסה.

אני אבדוק את זה לעומק. שלב הטחינה לפחות עוד חודשיים כך שיש לי בנתיים זמן
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

מתבשל
 IP: [ מחובר ]
andreypa

אנדרי פרלוב
חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 6322

תמיד זמין 053-6064261

למה הבלוקים מעל  מה?
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1212

למה הבלוקים מעל  מה?

שלא יברחו הסרדינים... paddle
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

למה הבלוקים מעל  מה?

שלא יברחו הסרדינים... paddle

חחחח אלה בלוקים מיוחדים נגד חתולים paddle מתבייש
 IP: [ מחובר ]
Caza

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 36

הודעות: 990

נראה מצוין אחמד ,תמשיך לעדכן  אתה בסדר
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

תם ונשלם השלב הראשון ..במשך השבועיים הקרובים ה אמור להעסיק אותך כל כמה ימים לשפוך

את המיץ שמתנקז מהסרדינים בעזרת המלח

3-4 ניקוזים כאלה ואתה כבר מוכן לשלב לפני אחרון ..לשמור אותם משהו כמו חודשיים עד שיתבשלו

וכל הבשר החי יהפוך לממש מת ..כך שבמידה ותכין כמות גדולה של בצק לא יהיה ריחות ולא יתפוס תולעים

את שלב הטחינה וכמו שאמרתי לך יהיה קשה בידני ..חובה לשלב משהו חשמלי למטחנה ידנית

אדם לגבי הסרדינים הם של ים ...אני זה שארגנתי לו מאיפה לקנות וגם מחיר של 10 שקל לקילו

יפה איש ואני בטוח שיצא לך מתכון מוצלח ..אהיה לצידך כל אורך הדרך  בירה אתה בסדר
-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 7274

עם כזה מורה ומנטור... וכזה תלמיד שקדן איך לא תצליח.

דווח איך הטעם בעוד חדשיים.
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

תם ונשלם השלב הראשון ..במשך השבועיים הקרובים ה אמור להעסיק אותך כל כמה ימים לשפוך

את המיץ שמתנקז מהסרדינים בעזרת המלח

3-4 ניקוזים כאלה ואתה כבר מוכן לשלב לפני אחרון ..לשמור אותם משהו כמו חודשיים עד שיתבשלו

וכל הבשר החי יהפוך לממש מת ..כך שבמידה ותכין כמות גדולה של בצק לא יהיה ריחות ולא יתפוס תולעים

את שלב הטחינה וכמו שאמרתי לך יהיה קשה בידני ..חובה לשלב משהו חשמלי למטחנה ידנית

אדם לגבי הסרדינים הם של ים ...אני זה שארגנתי לו מאיפה לקנות וגם מחיר של 10 שקל לקילו

יפה איש ואני בטוח שיצא לך מתכון מוצלח ..אהיה לצידך כל אורך הדרך  בירה אתה בסדר

הכל לפי הספר בירה

כשמנקזים את המים, לסנן אותם או רק להטות את הפח שהמים יירדו וזהו?
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

תם ונשלם השלב הראשון ..במשך השבועיים הקרובים ה אמור להעסיק אותך כל כמה ימים לשפוך

את המיץ שמתנקז מהסרדינים בעזרת המלח

3-4 ניקוזים כאלה ואתה כבר מוכן לשלב לפני אחרון ..לשמור אותם משהו כמו חודשיים עד שיתבשלו

וכל הבשר החי יהפוך לממש מת ..כך שבמידה ותכין כמות גדולה של בצק לא יהיה ריחות ולא יתפוס תולעים

את שלב הטחינה וכמו שאמרתי לך יהיה קשה בידני ..חובה לשלב משהו חשמלי למטחנה ידנית

אדם לגבי הסרדינים הם של ים ...אני זה שארגנתי לו מאיפה לקנות וגם מחיר של 10 שקל לקילו

יפה איש ואני בטוח שיצא לך מתכון מוצלח ..אהיה לצידך כל אורך הדרך  בירה אתה בסדר

הכל לפי הספר בירה

כשמנקזים את המים, לסנן אותם או רק להטות את הפח שהמים יירדו וזהו?

להטות את הפח שהמים ירדו וזהו...חשוב מאד לשמור על לחות הסרדינים ולא לייבש אותם ממש

המרקם הסופי אחרי טחינה ממש כמו בוץ רטוב ..עם אחוז מים גבוה יחסית

-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

לא מבין בשביל מה כל הטירחה הזו

העבודה הקשה  הריחות  והזמן כל כך ארוך עד לתוצאה  המוגמרת  וואלה לא יודע

אצלי זה כל כך קצר ופשוט .

קופץ למאמון  בבית  ומיד יש לי  .מוכן מזומן ועם ברכת הדרך .

ומה יותר טוב מזה .?


אגב בהצלחה בהכנת הפילוטה  
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!