בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  התייעצות בנוגע לפגם ייצור במקל UL יקר
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: התייעצות בנוגע לפגם ייצור במקל UL יקר  (נקרא 1699 פעמים) הדפסה
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

התייעצות בנוגע לפגם ייצור במקל UL יקר
« ב- : פברואר 09, 2020, 08:57:29 AM »
שלום לכולם,
צריך את עזרתכם מה ניתן לעשות.
מראש המטרה זה לא לעשות שיימינג אז נמנע כרגע לפחות מפרסום החברה והיבואן.
חבר קנה מקל אולטרה לייט חדש בחודש נובמבר 2019. נרכש ישירות מהיבואן בלי תיווך של חנות. מדובר על מקל מאוד יקר מעל 1500 שקל במזומן של חברה יפנית.
אני מדגיש בכוונה את החודש.
הוא השתמש במקל פעמיים בלבד, נשטף במי ברז אחרי היציאות ומאז המקל נכנס למחסן בתוך הדירה שלו (מחסן מוצל ומקורה בתוך הבית). המקל יובש לאחר השטיפה והוכנס לנרתיק שלו ולמחסן.
שבוע שעבר הוא רצה לצאת עם המקל לדיג וגילה שיש פגם במקל.

כל חלקי הפלסטיק בידית כולל התושבת מזיעים חומר דביק שלא ברור מקורו. לא ניתן לאחוז את המקל ביד.
בוצעה פניה ליבואן למימוש אחריות.
היבואן קיבל את הפניה אמר שיבדוק, אחרי שבוע בלי תשובה שוב בוצעה פניה ואז התחיל להתחמק מלענות להודעות. אחרי שהצליח להשיג אותו ממספר חסום הוא טען שהפגם באשמת המשתמש והוא השאיר את המקל ברכב ביום שמשי חם והפלסטיק נמס ואין אחריות על זה.
(שוב אני מדגיש שהמקל נקנה בנובמבר ולא בקיץ ומאיפה הוא יודע היכן המקל אוחסן?) בקיצור היבואן מתחמק ומסרב לקחת אחריות למרות שהוא לא מתכחש שיש כזאת. חווית שירות נוראית.
ניסינו להסיר את הדבק עם WD40 ואז שטיפה עם סבון. נראה על פניו שזה עוזר לכמה ימים ואז שוב הידית (חלקי פלסטיק בלבד) מזיעה דבק. תופעה מאוד מוזרה ולא מצופה ממקל כל כך יקר.
כרגע שלחנו מייל לחברה עצמה בחו"ל ביום חמישי עדיין לא ענו.
אני שואל מה כדאי לעשות?
מעבר לזה כמובן שאם היבואן ימשיך לא לשתף פעולה הנושא יגיע לבית משפט האם יש דרך או חומר להסיר את הדבק / ההזעה הזאת לצמיתות?

אשמח לשמוע דעתכם.

IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

בעניין: התייעצות בנוגע לפגם ייצור במקל UL יקר
« הגיב #1 ב- : פברואר 09, 2020, 10:44:43 AM »
לדעתי היה ניתן להגיע לפיתרון
או משפטי או גישור דרכינו
אבל ברגע שניסיתם לטפל לבד במקל והשתמשתם ב wd40 אשר ידוע כחומר בעל יכולת המסה של חומרים אחרים בעצם פגעתם ביכולת שלכם לבוא בטענה ליבואן
גם אם תגיעו לבית משפט לא תוכלו להוכיח שלא היה שימוש ב wd40 גם לפני
כולי תקווה שתצליחו להגיע לפשרה כל שהיא רק לפעם הבא ולחברים נוספים קבלו טיפ קטן
במקרה של תקלה אל תנסו לסדר לבד הכי נכון זה להשאיר את המצב כמו שהוא בכדי למנוע אפשרות התנערות של חברה או יבואן מאחריות
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : פברואר 09, 2020, 10:51:27 AM »
1. צודק צור לגבי עניין ה WD40. עדיף לא לנסות לתקן אם אתם מבקשים להפעיל אחריות (בכל דבר בחיים), ובטח לא עם WD40. אם זה לא יורד במיים וסבון, זו בעיה בחומרים.

2. אני הייתי פונה ישירות לייצרן, כותב לו מייל עם תאור כל העניין ומבקש שהוא יפנה ליבואן. אם אכן זה ייצרן רציני, הוא אמור לתת תשובות יותר רציניות ממה שנתן היבואן (שאני מבין שאפילו לא ראה את המקל לפני שנתן תשובה).

3. אני לא חושב שצריך להשאיר את שם היבואן חסוי, אם מדובר בבעיה בשירות, עדיף שכולנו נדע מזה.

Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

« הגיב #3 ב- : פברואר 09, 2020, 11:18:04 AM »
שיהיה ובהצלחה  בירה

שלום לכולם,
צריך את עזרתכם מה ניתן לעשות.
מראש המטרה זה לא לעשות שיימינג אז נמנע כרגע לפחות מפרסום החברה והיבואן.
חבר קנה מקל אולטרה לייט חדש בחודש נובמבר 2019. נרכש ישירות מהיבואן בלי תיווך של חנות. מדובר על מקל מאוד יקר מעל 1500 שקל במזומן של חברה יפנית.
אני מדגיש בכוונה את החודש.

איזה יבואן מוכר ישירות לצרכן ללא פערי תיווך ולא דרך החנויות שהוא משווק?! יורה לעצמו ברגל!!!

מארט  אתה בסדר
-------------------------------
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : פברואר 09, 2020, 11:21:20 AM »
מטעויות לומדים אין מה לעשות. כרגע הנושא המשפטי פחות מדאיג היות ויש תיעוד מלא וקיבל ייעוץ משפטי ראשוני.
מקודם שוחחתי עם החבר הוא עדכן שהגיעה כצפוי תשובה לקונית מהיצרן לפנות למוכר אחרי שכתבנו ופירטנו את כל האירוע והבעיה.
בקיצור מה שכרגע חשוב זה לנסות להשמיש את המקל ולא להגיע לבית משפט לתביעה קטנה. אם נתקלתם במקרה דומה ויש לכם המלצה לחומר שיכול לעזור אשמח לשמוע.
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : פברואר 09, 2020, 11:54:53 AM »
בס"ד

לדעתי היה ניתן להגיע לפיתרון
או משפטי או גישור דרכינו

דבר שכזה הוא מצער מאד, ומעיד על שירות גרוע ביותר.
אנחנו כצרכנים - שמקבלים "אחלה" שירות טרום קנייה עם הבטחות של אחריות - לא אמורים לממש את האחריות בעקבות פנייה לצד שלישי נוסף - ובטח ובטח שלא דרך בית משפט.
אני כן מבין שמימוש האחריות לא אמור להיות כחותמת גומי אוטומטית על ידי היבואן, כי ישנם גם לקוחות לא ישרים. אך ללא ספק הדבר היה חייב לעבור בדיקה יסודית של היבואן, ולא להפטר בשיחת טלפון.

אומר את האמת שעם כל הכבוד - שעם כל ההיכרות שלי עם החברים כאן בפורום, ויודע את טוב ליבם ורצונם לעזור - לא הייתי רוצה לדעת שבשביל לממש את האחריות במידה ויש פגם - אני צריך להיעזר בהם.
אם אני צריך את ה"קשרים" שלי עם הפורום בשביל לממש אחריות, אני לא הייתי קונה מראש מהיבואנים כאן בארץ.
עריכה אחרונה: פברואר 09, 2020, 12:30:53 PM על ידי אברהם כהן
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
פליפר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : פברואר 09, 2020, 14:25:45 PM »
שבוע טוב

גם לי הייתה בעיה דומה,אבל ביריעת פלסטיק שקופה שאמורה להישאר שקופה מן הסתם
היריעה מהווה סוג של מגן רוח בסירה,והייתה בסירה כשרכשתי אותה
מכיוון שאני דואג לנקות את הסירה לאחר כל יציאה,שמתי לב לחוסר שקיפות ועבירות בפלסטיק ,מה שהקשה עליי
את ההפלגה,אז התחלתי להוריד את הכיסוי,ולנסות להבין מה קרה,כשנגעתי  בפלסטיק,הרגשתי סוג של שמנוניות
וחשבתי להוריד את זה עם חומרי הנקיון הרגילים שאני משתמש בהם(אני משתמש בחומרים מאוד איכותיים,ידידותיים לסביבה מחד,ואפקטיביים מאידך) אבל לא עזר כלום ...
מכיוון שאני לא מקבל ומשלים עם בעיה בלי לנסות להבין,התחלתי לעשות עבודת מחקר קטנה,ומסתבר ,שסוגים מסויימים של פלסטיק,ואו גומי שמכילים נפט או נגזרות שלו,פשוט מתחילים להתפרק במגע עם כימיקלים קלים,ובטח ובטח WD-40 !!!
מאז אני משתדל לנקות מקומות ״מועדים לפורענות״ במים בלבד,ומשתמש במגבוני תינוקות ללא בישום !
וזהו ...כנ״ל לגבי רולרים ומקלות,שוטף היטב מייד לאחר השימוש,מנגב,מייבש,ומשמן חלקים בשמן עדין
כנ״ל לגבי מכשירים אלקטרוניים,רק מגבונים,בלי חומרי ניקוי,ודטרגנטים למינהם
מקוה שיימצא פיתרון הוגן לסיפור הזה,ושזה יעזור ולו במעט לאחרים,מה לא לעשות  
בהצלחה
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : פברואר 09, 2020, 18:01:26 PM »
מצטרף לגיל, צריך לפרסם את שם היבואן כדי שנדע להזהר.

מודה ומתוודה שחכות אצלי נשארו ברכב גם ביום קיץ חם, ברור לי שזה עושה נזק לאפוקסי אבל אף מקל לא ממש לי אף פעם..מתאורך נשמע שיש בעיה רצינית בחומרים ולבוא ולהגיד שהכל כי החכה נשארה באוטו ביום חם  ( בנובמבר??) זה לחלוטין להתחמק מאחריות.

מקווה שהעניין יפתר

שי
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : מרץ 06, 2020, 20:37:58 PM »
חייב להודות שאני לא חזק בקטע הטכני - אך לומד ממה שרשמו כאן החברים.
צביקה,
אני מכיר אישית את רוב היבואנים,
אם תרצה תפנה אלי בפרטי עם שם היבואן ואנסה לברר ובמידת הצורך לגשר 050-4639629
במידת הצורך אוכל לקבל התייחסות מיבואנים אחרים.
אציין כי תהיתי שמא מדובר ביבואן שהוא חבר ותמך רבות בפעילויות הפורום ומאבקי הדיג -
אמר שזה ממש לא הוא אך ככל שאין פתרון ינסה לסייע ללא תמורה...
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : מרץ 07, 2020, 05:22:04 AM »
מטעויות לומדים אין מה לעשות. כרגע הנושא המשפטי פחות מדאיג היות ויש תיעוד מלא וקיבל ייעוץ משפטי ראשוני.
מקודם שוחחתי עם החבר הוא עדכן שהגיעה כצפוי תשובה לקונית מהיצרן לפנות למוכר אחרי שכתבנו ופירטנו את כל האירוע והבעיה.
בקיצור מה שכרגע חשוב זה לנסות להשמיש את המקל ולא להגיע לבית משפט לתביעה קטנה. אם נתקלתם במקרה דומה ויש לכם המלצה לחומר שיכול לעזור אשמח לשמוע.
נשמע כמו תרכובת כימית לא נכונה של ״הפלסטיק״. קרה לי כמה פעמים עם סוגי פלסטיקים שונים וזולים. הדבר היחיד שעזר היה לשים הרבה טלק ולספוג את השמנוניות. כל כמה זמן צריך לחדש את הטלק אבל אתה תרגיש בהבדל כבר בהתחלה.
הגיוני שזו בעיה בסדרה שלמה ולא רק בחכה שלך, החברה בטח כבר מכירה את הבעיה. אולי שווה לפנות ישירות ליצרן ולשמוע מה יש לו להגיד.
אל תוותר ושיהיה בהצלחה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!