שלום לכולם,
צריך את עזרתכם מה ניתן לעשות.
מראש המטרה זה לא לעשות שיימינג אז נמנע כרגע לפחות מפרסום החברה והיבואן.
חבר קנה מקל אולטרה לייט חדש בחודש נובמבר 2019. נרכש ישירות מהיבואן בלי תיווך של חנות. מדובר על מקל מאוד יקר מעל 1500 שקל במזומן של חברה יפנית.
אני מדגיש בכוונה את החודש.
הוא השתמש במקל פעמיים בלבד, נשטף במי ברז אחרי היציאות ומאז המקל נכנס למחסן בתוך הדירה שלו (מחסן מוצל ומקורה בתוך הבית). המקל יובש לאחר השטיפה והוכנס לנרתיק שלו ולמחסן.
שבוע שעבר הוא רצה לצאת עם המקל לדיג וגילה שיש פגם במקל.
כל חלקי הפלסטיק בידית כולל התושבת מזיעים חומר דביק שלא ברור מקורו. לא ניתן לאחוז את המקל ביד.
בוצעה פניה ליבואן למימוש אחריות.
היבואן קיבל את הפניה אמר שיבדוק, אחרי שבוע בלי תשובה שוב בוצעה פניה ואז התחיל להתחמק מלענות להודעות. אחרי שהצליח להשיג אותו ממספר חסום הוא טען שהפגם באשמת המשתמש והוא השאיר את המקל ברכב ביום שמשי חם והפלסטיק נמס ואין אחריות על זה.
(שוב אני מדגיש שהמקל נקנה בנובמבר ולא בקיץ ומאיפה הוא יודע היכן המקל אוחסן?) בקיצור היבואן מתחמק ומסרב לקחת אחריות למרות שהוא לא מתכחש שיש כזאת. חווית שירות נוראית.
ניסינו להסיר את הדבק עם WD40 ואז שטיפה עם סבון. נראה על פניו שזה עוזר לכמה ימים ואז שוב הידית (חלקי פלסטיק בלבד) מזיעה דבק. תופעה מאוד מוזרה ולא מצופה ממקל כל כך יקר.
כרגע שלחנו מייל לחברה עצמה בחו"ל ביום חמישי עדיין לא ענו.
אני שואל מה כדאי לעשות?
מעבר לזה כמובן שאם היבואן ימשיך לא לשתף פעולה הנושא יגיע לבית משפט האם יש דרך או חומר להסיר את הדבק / ההזעה הזאת לצמיתות?
אשמח לשמוע דעתכם.