פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   ריגים |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ריגים (נקרא 8232 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אפשר להשתמש באביזרים שמותאמים לכך : למשל WIRE CAGE בחלק העליון של הריג- ובקלות אפשר לבד לבנות כזה מנירוסטה. או CAGE SINKER - אז התערובת שוקעת , וגם הסיכוי להסתבכות קטן יותר. אופציה נוספת זה שימוש ב bait chamber - פה אתה יכול לשים גם פתיון שלא מתפזר, הרעיון הוא שהדג מנסה לאכול ולא מצליח, ואז יתקוף בפראות את הקרס. הנה כמה קישורים שיסבירו למה אני מתכוון : מלכודות קפיץתא/כלוב לפתיוןישנם אביזרים רבים מהתחום של דיג הקרפיונים שיכולים להשתלב בסגנון דיג כזה למי שמעוניין. קפיצים,פידרים,כלובים קטנים ושילובים של כול הנ"ל עם או בלי משקולת מובנת. עולים לרוב בין 5-10 ש"ח ליחידה...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אתה עובד עם ריג כזה בים עובד? כי נראה לי שזה מתכון בטוח לפלונטרים... ריג שיורד מתחת למשקולת עוגן/קוצים זה בעיה. הקליפס העליון לתפיסת החוט,גם כן בעיה. הייתי מבטל אחד מהדברים. או שהריג יצא מהסוויבל העליון ולא יגיע למשקול,או לעבוד עם משקולת רצה במקום משקולת עוגן/קוצים...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אתה עובד עם ריג כזה בים עובד? כי נראה לי שזה מתכון בטוח לפלונטרים... ריג שיורד מתחת למשקולת עוגן/קוצים זה בעיה. הקליפס העליון לתפיסת החוט,גם כן בעיה. הייתי מבטל אחד מהדברים. או שהריג יצא מהסוויבל העליון ולא יגיע למשקול,או לעבוד עם משקולת רצה במקום משקולת עוגן/קוצים... באמת היו פלונטרים מסביב לקוצים,  הקליפס העליון לא היה בעייתי. אני אנסה ללא קוצים+להוריד את הIMPACT מתחת לסביבל. שמישהו יוסיף עוד ריג ל SURF 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אתה עובד עם ריג כזה בים עובד? כי נראה לי שזה מתכון בטוח לפלונטרים... ריג שיורד מתחת למשקולת עוגן/קוצים זה בעיה. הקליפס העליון לתפיסת החוט,גם כן בעיה. הייתי מבטל אחד מהדברים. או שהריג יצא מהסוויבל העליון ולא יגיע למשקול,או לעבוד עם משקולת רצה במקום משקולת עוגן/קוצים... באמת היו פלונטרים מסביב לקוצים,  הקליפס העליון לא היה בעייתי. אני אנסה ללא קוצים+להוריד את הIMPACT מתחת לסביבל. שמישהו יוסיף עוד ריג ל SURF  
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
הנה ריג (לאזורים חוליים בלבד)
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הנה ריג (לאזורים חוליים בלבד) תוריד את הקרס התחתונה ותהנה גם באזור סלעי 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
למה אתה יכול להשתמש מעצור גומי כך זה צריך להיות ולא הסביבל הוא זה שעוצר את המשקולת זה לא נכון  
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 18, 2012, 20:39:30 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
למה אתה יכול להשתמש בסטופר גומי כך זה צריך להיות ולא הסביבל הוא זה שעוצר את המשקולת זה לא נכון  כמו שמוטי אומר - חרוז גומי וקשר מספיק עבה שימנע מהחרוז לברוח. אפשר גם להשאיר את הסביבל ללא קרס.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה אתה יכול להשתמש בסטופר גומי כך זה צריך להיות ולא הסביבל הוא זה שעוצר את המשקולת זה לא נכון  כמו שמוטי אומר - חרוז גומי וקשר מספיק עבה שימנע מהחרוז לברוח. אפשר גם להשאיר את הסביבל ללא קרס.  אני משתמש בחרוזים
|
|
|
|
|
אתה עובד עם ריג כזה בים עובד? כי נראה לי שזה מתכון בטוח לפלונטרים... ריג שיורד מתחת למשקולת עוגן/קוצים זה בעיה. הקליפס העליון לתפיסת החוט,גם כן בעיה. הייתי מבטל אחד מהדברים. או שהריג יצא מהסוויבל העליון ולא יגיע למשקול,או לעבוד עם משקולת רצה במקום משקולת עוגן/קוצים... אני עובד עם הריג הזה ויצא לי כבר בימים די סוערים,אין בעיה עם החוט והמשקולת בכלל דווקא אתה מרוויח עוד חוט עקב הסיכה העליונה
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני עובד עם הריג הזה ויצא לי כבר בימים די סוערים,אין בעיה עם החוט והמשקולת בכלל דווקא אתה מרוויח עוד חוט עקב הסיכה העליונה אפשר להגיע עם הסיכה הזו לתלאי ארוך מאד ......... השילוב של תלאי כזה ארוך שנע בחופשיות בים עובד בהחלט מהווה אטרקציה לתקיפה. ומפחית את החשש לדגים חשדניים.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3]
|
|