זה הריג הטוב ביותר שהשתמשתי בו מתאים לכל הדגים הנמצאים בחופינו אני ממליץ לכם עליו אחרי שנים של נסיון עם הריג נתפס על הריג הזה מרמירים סרגוסים אוטוטים לברקים .טרולוסים שתיים שתיים גומברים פלמידות וכו.. ריג מאוד פשוט להכנה לא מצריך הרבה מתאים לכל מצב של ים
זה הריג הטוב ביותר שהשתמשתי בו מתאים לכל הדגים הנמצאים בחופינו אני ממליץ לכם עליו אחרי שנים של נסיון עם הריג נתפס על הריג הזה מרמירים סרגוסים אוטוטים לברקים .טרולוסים שתיים שתיים גומברים פלמידות וכו.. ריג מאוד פשוט להכנה לא מצריך הרבה מתאים לכל מצב של ים
לפי הניסיון וההיגיון שלי יותר קרסים= יותר פיתיון=יותר משיכה של הדגים=יותר דגים להוסיף לריג הזה עוד 2 קרסים לא יוסיף לדעתך???
אוקי הבנתי, אני משתמש בריג של 5-4 קרסים, שכל קרס לא יכולה להגיע לשניה (מבחינת מרחק בינהם) זה בנתיים גם מוכיח את עצמו, אבל אני ישתמש בריג שלך (אין סיבה לא ללמוד דברים חדשים) תודה רבה
רוצה למשוך דגים לאיזור שלך? תכין בורמז:סרדינים טחונים דק דק ותקח מתקן להאכלת דגים תשים את הבורמז שלך לתוך המתקן ותפזר אותו באיזור שאתה הולך לדוג (200 מטר על 200 מטר)
יעני רסע או בדייגית פידר , ואת הסרדינים צריך לייבש או משהו ( יעני כמו פילוטה) או רק לטחון אם הבנתי נכון, פשוט שאני זורק את הריג , אז ביחד איתו לזרוק גם את המתקן האכלה, ועוד שאלה, הדבר הזה הוא חד פעמי, או שכל פעם שאני זורק את הריג אני צריך לזרוק את המתקן הזה, תודה רבה על כל העזרה- אביב
לגבי הבורמז והמתקן להאכלת דגים את הבורמז אפשר "להטיל" עם כף למרחק של 2 מטר מקסימום, מעולה לשוברים מזחים וריפים עמוקים, אולי אפילו בריכות שנמצאות קרוב לגבי המתקן- האם זהו חלק מהריג ? הלל שאלה ברשותך, הרי בתור דייג סרף אתה מטיס את הריג למרחקים גדולים, איך הבורמז מגיע לשם ? דרך פידר ? ואם כן, אז איך שומרים על הבורמז שלא יתפזר יתר על המידה, אם יתפזר הרי ישחה עם הזרם וכל הדגים אחרי הבורמז