ממש מבאס וטוב שנגמר מהר וללא סיבוכים ,הכלב שלי גם היה אוכל הכול בחוף כולל ללעוס בורים שדגתי, זבל , סטקים ללא השגחה ומה לא
בהתחלה פשוט שמתי לו חוסם פה ואז הוא היה בא בדיקי לים יושב לידי עושה פרצוף של מסכן לא זז ממני מטר
אז לימדו אותי משהו אני לא מאלף וגם מי שלימד אותי לא מאלף אבל כול פעם שהכלב היה אוכל משהו בחוץ ללא רשות
הייתי דוחף לו אצבע וגורם לו לרפלקס הקאה ואומר פוייה
צריך להקפיד
ואז זה מגיעה למצב כשאתה רואה אותו חושב על לאכול משהו בלי רשות, אתה רק אומר פוייה בלי לעשות לו כלום ויש לו רפלקס הקאה
ואחר כך הוא פשוט מקשיב ולא נוגע הוא יודע מה יקרה בהמשך ובכלל זה טוב, לפעמים מפזרים רעל למזיקים היה לי כבר כלב שהלך ככה
אולי חלק יחשבו שזה חמור ככה לעשות אבל ככה שמרתי עליו ונהנתי איתו בים בדייג ובכלל
בס"ד
ארז, אוסיף טיפה על מה שאמיתי רשם, וזאת לטובת הכלבה שלך.
לאחי גם היה כלב והוא לימד אותו לא לאכול בלי רשות. וזה היה בגלל שהוא הכניס משהו לפה שגרם לו נזק.
אני זוכר כמה זה היה מדהים לראות אחרי שהוא לימד אותו, שגם שהוא היה מניח לו אוכל טעים (רצועות עוף מבושלות) על כפות הרגליים שלו ממש הוא היה מלקק שפתיים ומת לאכול את זה, אבל עד שאחי לא היה אומר לו "אוכל" הוא לא היה נוגע בזה.
זה הגיע עד למצב שהוא היה מביא לו את האוכל עד לפה ונותן לו להריח, הוא לא היה נוגע באוכל עד שאחי היה אומר לו "אוכל" (בעיניי זה היה סוג של התעללות - אבל זה היה לטובתו. הכלב האריך ימים ומת אחרי שנים מזקנה).