בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  מחירי קניות בארץ לעומת מקומות בניכר
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מחירי קניות בארץ לעומת מקומות בניכר  (נקרא 3748 פעמים) הדפסה
קטן שי

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מחירי קניות בארץ לעומת מקומות בניכר
« הגיב #15 ב- : נובמבר 28, 2015, 18:27:21 PM »
אני כבר מזמן לא קונה משלא דחוף בארץ..לא משנה עם זה סיכה דימוי או רולר.
רק דוגמה קטנה...
מקל של גרפיט לידר ארגנטו נואובו בארץ 2000 + מיפן אצל ספק מקומי כולל משלוח ומסים 1200
5 ימים אצלי בבית.
כנ"ל לגבי כול מקלות יפנים - פרסמתי כבר כאן בעבר מקל של טנריו סווט עד ב160 דולר-כאן זה 2300-2600 שקל
כול המקלות של מייגור קראפט מינימום 300 שקל פחות לפעמים גם 500.

רולר של שימנו נגיד סטארדיק או רארנום פרט לחברה מחיפה כולם מוכרים 1000 פלוס לדגם החדש.
מגרמניה כולל משלוח 600 וקצת.וזה רק על קצה המזלג.

אני מבין שקשה לעבוד כאן אבל לא צריך להיות חזיר גם.אנו בעידן הטכנולוגי ובלחיצת קליק
כל אתר ומוכר נגיש.יש בעיות תקשורת לפעמים אני יודע.אבל זה שווה כל שקל.

צר לי שזה כך.אבל זה משיש.ואני בסדר עם זה בגדול רק חבל ש בחור כמוני שסם 2000 שקל +
בשנה על ציוד אולי 5%  נשאר בארץ...אצל דואר ישראל או דני מכוכב הים

לכן שפו גדול לשמעון וארז על יוזמה המבורכת.וגם כאן על רכישה מרוכזת.מקווה שזה באמת יצא לפועל.

שי
עריכה אחרונה: נובמבר 28, 2015, 18:31:50 PM על ידי קטן שי
 IP: [ מחובר ]
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין:
« הגיב #16 ב- : נובמבר 28, 2015, 20:33:29 PM »
לאחר קריאת התגובות ולאחר שאשכול זה בה לעורר בעיה איתה אנו מתמודדים בכול עת בה אנו רוצים לקנות פריט כזה או אחר לתחביב שלנו ונאלצים לשלם לא מעט. אציג בפניכם את הבעתיות שבדבר.
כיום היבואנים בתחום זה שהוא רק מראה לשאר התחומים בארץ מנוהל כקרטל בכול מובן ועיניין, אם רק ינסה בעל חנות לייבא לארץ מוצר או ליין של חברה אכותית כזאת או אחרת והמחירים של המוצר יהיו אטרקטיביים מייד ייקומו ראשי הקרטל והחלטה אחת מוחלטת ולא שונה מתקבלת, אותו בעל חנות מוחרם על ידי כולם כאחד. לא ייספקו לו מוצרים, השירות על המוצרים שיימכרו דרכו ונידרש להם שירות על ידי היבואן ייתקלו בקשיים אין קץ. ואם חלילה בעל החנות החליט להסתפק בנתח רווחים מעט נמוך מהמחיר המוצהר ללקוח על ידי היבואן, מיד יתקבל צילצול הטלפון אשר יזהיר על המרידה בהחלטת השליט.

חברים אני לא יבואן ולא מתיימר לייצג את בעלי החנויות, אני בה לייצג את הכיס שלי שזועק כאשר אני מעוניין לרכוש דבר מה.

דוגמאות רבות יש על כול אשר נרשם כאן, ואני יודע שלפחות חלק מכם נתקל או שמע על כך. לכן אם אנו נמשיך להיות הפיטמה שניתן לינוק ממנה ללא הרף וכמה שרק רוצים, ימשיך המצב הזה.

הלוואי שיקום היבואן שיחרוט על דגלו את סמל ההגינות והמחיר ההולם. וכן שיגיב לרשום כאן.

אני וכול אחד אחר כאן שייעשה את שיקול הדעת שלו והעדפותיו.

אני הפסקתי להיות הפרייר

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
frantik-Stas

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : נובמבר 28, 2015, 21:07:42 PM »
אני קניתי רולר מאיביי שבארץ עולה 2500 שח לי הוא עלה כולל משלוח ו200 שח שיחרור ממכס 1300 שח! והיבואנים כאן כן חזירים אני לא רוצה להגיד שהחנויות חזירים אבל גם להם לא חסר!
יש את החברה של FISH FACTOR   שנותנים אחלה מחירים לדברים הכי איכותיים נותנים שרות מעולה והכל... והם עשו גלים בתחום עד כדי כך שיבואנים מתנקלים להם מלכלכים ואפילו מנסים לעשות עלייהם חרם שלא יוכלו לקנות בחנויות דייג בארץ!
אותם בעלי חנויות יכולים לעשות בדיוק כאלה הזמנות ישירות מיפן או כל מדינה יצרנית אחרת ולהביא לארץ מחירים טובים יותר, ולהלחיץ את היבואנים ולא להפך שיבואן יגיד לחנות להוריד או לא את המחיר ולאיים בהפסקת עבודה או עשיית בעיות כאלה או אחרות... הכי נוח שבא סוכן לחנות מוריד סחורה קובע מחיר מופרז וזה מה יש, בעלי חנויות יכולים לעשות יותר!
אז אני אומר כן לעשות חרם רק ככה תהיה תגובת שרשרת חיובית לדייג!
למרות שאני כן קונה בחלק מהחנויות האלה וכן משלם יקר ובאמת שמקבל שרות ויחס מעולה ומקוצעי!! אבל לא שווה
S.F
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #18 ב- : נובמבר 28, 2015, 22:03:56 PM »
אני קניתי רולר מאיביי שבארץ עולה 2500 שח לי הוא עלה כולל משלוח ו200 שח שיחרור ממכס 1300 שח! והיבואנים כאן כן חזירים אני לא רוצה להגיד שהחנויות חזירים אבל גם להם לא חסר!
יש את החברה של FISH FACTOR   שנותנים אחלה מחירים לדברים הכי איכותיים נותנים שרות מעולה והכל... והם עשו גלים בתחום עד כדי כך שיבואנים מתנקלים להם מלכלכים ואפילו מנסים לעשות עלייהם חרם שלא יוכלו לקנות בחנויות דייג בארץ!
אותם בעלי חנויות יכולים לעשות בדיוק כאלה הזמנות ישירות מיפן או כל מדינה יצרנית אחרת ולהביא לארץ מחירים טובים יותר, ולהלחיץ את היבואנים ולא להפך שיבואן יגיד לחנות להוריד או לא את המחיר ולאיים בהפסקת עבודה או עשיית בעיות כאלה או אחרות... הכי נוח שבא סוכן לחנות מוריד סחורה קובע מחיר מופרז וזה מה יש, בעלי חנויות יכולים לעשות יותר!
אז אני אומר כן לעשות חרם רק ככה תהיה תגובת שרשרת חיובית לדייג!
למרות שאני כן קונה בחלק מהחנויות האלה וכן משלם יקר ובאמת שמקבל שרות ויחס מעולה ומקוצעי!! אבל לא שווה
FISH FACTOR באמת נכנסו חזק לשוק והמחירים טובים אבל הבעיה שזאת חנות אינטרנטית ולא חנות מציאותית בארץ
לחנות מציאותית (פיזית) יש יותר הוצאות בנושא ולכן גם המחירים עולים
מה שטוב בפיש פקטור שיש להם פחות הוצאות ולכן הם יכולים להוריד מחירים באחוזים רבים מחנויות בארץ וככה שווה לקנות אצלם
יש מוצרים גם שיותר זולים מאיביי (חלק) וזה הדבר הטוב אצלם, ועל זה כל הכבוד להם שהם מצליחים לייבא לארץ וגם להרוויח ולמכור במחירים יותר זולים מאיביי
בנוסף המשלוח יותר מהיר לרוב מאשר מחו"ל
אני מאמין שפיש פקטור גם דוגלים בשיטה "להרוויח קצת ולמכור הרבה" וכנראה בגלל זה הם מצליחים
שלעומתם החנויות כנראה דוגלות בשיטה "להרוויח הרבה ולמכור.." ולרוב לא הרבה קונים
אני גם אם הנחה בחנות בארץ קונה דמויים רק באינטרנט כי אם כל הכבוד גם אם ההנחה יותר זול באיביי ואין לי בעיה לחכות שבועיים עד חודש בשביל לחסוך 30 ש"ח אחרי הנחה על דמוי יפני
 IP: [ מחובר ] WWW
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : נובמבר 28, 2015, 23:27:14 PM »
בראש ובראשונה נתחיל עם המיסים
בארץ המיסים הם בערך פי 2 מחו"ל מה שמיד מקפיץ את המחיר
דבר שני
בארץ רוב החנויות קונות מהיבואנים שצריכים לגזור קופון אז הנה עוד סיבה להעלאת מחיר
ונגיע לחנות עצמה
קודם כל בעל החנות צריך להחזיק את החנות וכמו שאמרתי בהתחלה על המיסים גם פה הוא צריך לשלם מיסים גבוהים יותר מבעל חנות בחו"ל. והנה עוד קפיצה קטנה במחיר
בנוסף ישנם בעלי חנויות שגם רוצים לגזור קופון על הלקוח והנה עוד הקפצת מחיר
ואם בחנות יש עובדים אז צריך לשלם להם משכורת גבוהה בגלל המיסים והנה עוד הקפצת מחיר
אז תספור את כל הקפצות המחירים ותראה ותבין למה המוצרים בארץ כאלה גבוהים. וזה לא משנה כרגע גם באיזה תחום. אם בהנעלה הלבשה או כל דבר אחר
בקיצור
ברגע שהמיסים ירדו הכל יהיה יותר זול משמעותית
אבל זה חזון לאחרית הימים מהסס

מסכים עם הדברים 

ככלל מדיניות המיסים וחסמים כלכליים אחרים מרימים את העלויות בישראל. נכון שיש מיסים אבל הם הסדר גודל של 12% וזה נורמרלי. המחיר גבוה כי יש יבואן וגם חנות ושניהם צריכים להרוויח,וכן תוסיפו מע"מ עוד 17% כצרכנים..

בלי קשר גם גבינה,שניצל,חיתולים, סימילאק,חטיפים וכד' זולים בחו"ל משמעותית מישראל, עובדתית כמעט אף אחד לא רוכש את זה בחו"ל !
גם הסופר מרקט מקפיץ מחירים...אז למה אנו רוכשים שם ?.

יש את נושא חווית הקניה :להיכנס לחנות להתייעץ,לגעת במוצר,להחליף מוצר,שירות אחריות ועוד. את זה אין ברכישה ברשת.

בנוסף זה לא מדע מדוייק, ישנם מוצרים שכדאי לרכוש בחו"ל כשפער המחירים הוא באמת 100% . אבל בפער של 30% אני מעדיף לרכוש בישראל, זה טוב לכולם.

רכישה מרוכזת בישראל רעיון מבורך. שפו על המחשבה. ואין סיבה שזה לא יעבוד.

תזכרו אין לנו ארץ אחרת.

בהצלחה בהמשך

מאוד מסכים עם הדברים....

ועל מה שכתבו בנצי וג'קי - דברים נכונים,,
אני מרשה לעצמי להעריך כי גם החשמל והארנונה יקרים יותר בארץ...
וכמו שכתב יוסי בהתחלה -
קניה במסות של יבואן איטלקי ביחס ליבואן ישראלי - מאפשרת לו לקבל מחיר זול יותר לאותו מוצר...
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : נובמבר 29, 2015, 10:04:03 AM »
ובמקרה זה מה שראיתי היום בפייסבוק

https://www.facebook.com/fishing.on.ebay/