המרחק עד לתיקון בערך כמאה מטר מהתקלה לפעמים פחות זה תלוי אם היתה תקיפה על התקלה אפס אני לא יתעכב יותר מידי אני ישר יעשה תיקון שוב לנקודה שאכל.
שנה שעברה למשל היינו כבר עייפים הורדנו על התקלה וישבנו כבר לא היה כח היום היה יבש במיוחד לא שמנו לב שנסחפנו קילומטר וחצי מהנקודה אנחנו על חול אין שום דבר באזור פתאום אכילה 13 קילו אינטיאס יש גם הפתעות אבל לרוב אני על אזור התקלה והיכן שאוכל
, האמת לא סתם שאלתי שנה שעברה למשל היינו כבר עייפים הורדנו על התקלה וישבנו כבר לא היה כח היום היה יבש במיוחד לא שמנו לב שנסחפנו קילומטר וחצי מהנקודה אנחנו על חול אין שום דבר באזור פתאום אכילה 13 קילו אינטיאס יש גם הפתעות אבל לרוב אני על אזור התקלה והיכן שאוכל

גם לנו היה מקרה כזה אבל זה היה בג'יג ...מרחק מעל 500 מטר מהתקלה והכל חול מתחת וקיבלנו בזה אחר
זה 3 נעילות לעשה כל מי היה בסירה קיבל נעילה של אינטיאס
התעכבנו בתיקון עקב תקלה קטנה שהייתה ועד שהסקיפר סידר היינו במרחק הזה
המקרה הזה היה בתקלה מול דור טנטורה ( הייתי אני וסאמח הצפר ועוד חבר )
העניין הוא שגם בעוד יציאות היו עוד כאלה נעילות אבל המרחק קטן יותר ( משהו עמו 300 מטר מהתקלה )
וזה מרחק די רב לדעתם של כל הדייגים בסגנון זה ..אבל זה קרה כמעט ב 4 יציאות רצופות
לא יודע כמה זה מקרי אבל 4 יציאות כאלה וכולם עם תפיסות דווקא בחול נטו נותנים חומר למחשבה !!
יופי של דוח. באמת מדהים. לגבי תפיסה רחוק מהתקלה, כפי שאמר מאמון, באותה נקדה היה לנו מספר תפיסות רחוק מהתקלה. במרחקים של יותר ממאה מטר. היה לי קריש שחתך לי ב180 מטר גם כן.
סאמח