תגובה זו תישלח אל CrazySpinning גם במייל, הגם שאין לי ספק כי ייכנס ויקרא...
נכון לעכשיו הנ"ל הושעה ונחסם מהעלאת תגובות.
אני לא מבין משהו, אתה מתעלם ממה שאני אומר? גיא יורד עלי במסרים אישיים וגם בפורום וכך גם רון!
דבר אחד אני לא מוכן בשום אופן, וזה שמשקרים... אז תקשיב ותקשיב טוב...
לא שלחתי לך מסר אחד אפילו, אז תדייק בדברים שלך. ובנוסף לא ירדתי אליך בשום אופן. זה שחלקתי על הדעה שלך וציינתי שפיספתי נקודה בהבנת הנקרא, ואתה החלטת לקבל את זה כ''ירידה'' ו''פגיעה בכבוד'' זו כבר בעיה שלך נטו.
המשתמש רחוק מלדייק בדבריו - לכל אורך החזית ובאופן שיטתי,
ואם לא שמת לב רון - הוא גם לא ממש מקשיב...
תחת ניצול העיכוב בחסימתו כדי להתנצל - הנ"ל בחר להיתמם ולהמשיך לעוות את המציאות...
אני לא מבין משהו, אתה מתעלם ממה שאני אומר? גיא יורד עלי במסרים אישיים וגם בפורום וכך גם רון!
אתה עורך את ההודעות שלי ומוציא דברים מהקשרם! ובנוסף מוחק הודעות!
שוב שוב ושוב אני אגיד את זה, צד ההנהלה החל לדבר בנימה אישית כלפי והביע זלזול אז אני לא מבין איך זה שאני עונה להם באותה צורה ואז אתה בא ועורך לי את ההודעות ומוציא את הדברים מהקשרם?! איך שאתה מוחק לי הודעות?!
הבנתי מצוין גם הבהרתי מצוין, אפילו נניח שהיו או יהיו "ירידות" - זה לא עילה לניבולי פה.
הערה למישהו בסגנון "יש לך בעיה בהבנת הנקרא" - איננה עילה לגידופים. האם באמת אינך ער להבדל?!
הובהר בפורום זה מכבר ולא פעם, הודעות ותגובות אשר יכללו גידופים - תוסרנה במלואן, וכך נעשה.
ציטוט של חלק ספציפי מתוך הקללות, הגידופים וניבולי הפה - לא מוציא דבר מהקשרו, הציטוט נועד אך
ורק להציג את סוג המלל שנכלל בהודעה שתוכנה הוסר - לבטח מי שמתבטא כך לא יקבל במה להצגת
מלוא תגובתו שמכילה מלל מסוג זה.
התגובה של המשתמש מעידה לצערי כי הבעיה בהבנת הנקרא אכן קיימת -
או שמא פערים בהבנת המציאות והבנת ההבדלים בין סוגי מלל שונים:
שוב שוב ושוב אני אגיד את זה, צד ההנהלה החל לדבר בנימה אישית כלפי והביע זלזול אז אני לא מבין איך זה שאני עונה להם באותה צורה ואז אתה בא ועורך לי את ההודעות
אתה משווה בין התגובות כלפיך שעודן קיימות בשרשור - לבין תגובותיך שמכילות התבטאויות כגון:
"פישר... דביל אידיוט ומפגר". אתה רציני?!!!
לשיטת CrazySpinning זה נקרא "לענות באותה צורה", וככל שכך -
תגובתך היא בגדר היתממות שעולה כדי אבסורד או שאכן מעידה על בעיתיות בהבנת המלל.
אם בא לך להתייחס ברגוע מוזמן
אם אתה שוב בעיניין של לקלל אז עשה טובה שחרר לגמרי ...
שחר, שאפו על הסבלנות...
הנ"ל עבר ממצב של הטחת קללות למצב של היתממות ונסיון לעיוות המציאות....
ועד לפני שסיפרתי את גילי והזמן שאני בתחום כולם התייחסו אלי כאילו אני מספר רב של שנים בתחום אז מה קרה שהיחס הזה התהפך?! נכון אולי היחס שלכם כלפי אישית השתנה אבל לא כלפי הדברים שנאמרים בקשר לתחביב/מקצוע
טעות קשה בידך, בהחלט גורם לתהות אם זו היתממות לשמה או פערים בהבנת המציאות כהוויתה:
1. הנסיון לקשור את הדברים לגיל הצעיר הינו נסיון מגוחך נוסף לסילוף המציאות.
2. ראשית, יש כאן לא מעט חברי פורום צעירים שקיבלו מאז ומתמיד יחס וקרדיט כמו כל חבר פורום בוגר,
גם אישית וגם מקצועית. כך נכון להיום וכדוגמא, חבר'ה כמו איתמר (imullet) שמציין כי גילו 14, דור שגב,
מישה רביץ עוד מלפני הגיעו לגיל 16 ועוד נוספים....
3. שנית, עיון בשרשור מגלה כי מה שהוגדר על ידך בתור "ירידות" (=הערה על בעיה בהבנת הנקרא),
כמו גם ביקורת על הערותיך "המקצועיות", נכתב כרונולוגית עוד לפני שציינת את גילך ונסיונך.
היחס כלפיך לא השתנה בגלל גילך או תקופת נסיונך...
היחס "התהפך" תחילה בעקבות הסגנון היהיר והמקומם ו"התהפך אישית" בעקבות המלל הבלתי נסבל -
עת עברת לקללות וגידופים. מרגע שכתבת לאנשים "פישר" "משתין עליכם" "דביל" וכיוצ"ב -
ברור שהיחס התהפך כפי שברור כי מקומך לא יהיה כאן...
*אגב ואם מדברים על גיל, אז אני וכנראה עוד רבים אחרים חונכו בדרך מסוימת:
בגיל 16-17 קמתי באוטובוס וברכבת כדי לפנות מקום לאדם מבוגר - לא פיניתי מקום לטובת נער בן גילי,
בצעירותי, בחברים בני גילי הטחתי קללות וביטויים כגון "פישר" "משתין עליך" "דביל" וכיוצ"ב -
לרגע לא העזתי להטיח קללות וביטויים מסוג זה באנשים מבוגרים שגילם קרוב לגיל של הורי,
אז תרצה או לא - יש בעולמנו גם עניין של לכבד במעט מבוגרים ממך, מבחינתי וכנראה שאינני לבד בעניין-
בגידופיך הנ"ל ביזית רק אדם אחד והוא את עצמך...
ולסיום, כתבת בין היתר:
אל תדאג לי. לרגע לא חשבתי להישאר פה....
אני מוריד בפניכם את הכובע על כך שהובלתם את הפורום לאן שהוא הגיע היום רק חבל
שהצלחתם לעשות את זה כחיקוי לפורום אמיתי אחר. יישר כח.
אם להיות כן אז באתי לפורום הזה רק כי iff נסגר.
אה ודרך אגב השתן היחיד שיש לי הוא זה שאני משתין עליכם כי אתם חבורה של פישרים!
חשוב לי מאוד להדגיש שאני מדבר לשלושת המוסקטרים... שאני קורא להם דביל אידיוט ומפגר
אז....
*אם לא חשבת להשאר כאן, לא ברור מדוע חזרת להגיב ולנסות להסביר...
לא חשבת להשאר פה - אז הכל בסדר, לא נחסר לך ואתה לא תחסר לנו....
*הגעת לכאן רק כי iff נסגר?! זכותך, פורום הדיג הספורטיבי ISF פתוח בפני כלל הדייגים הספורטיביים...
--ראשית תדייק, נרשמת לכאן והתחלת להגיב בקצב כחודש לפני שנסגר...
--שנית ולפי הודעתם שפורסמה ,iff נסגר בשל צניחה חדה בפעילות והעדר פרסומות -
איננו רואים צורך להתנצל על כי הפעילות כאן המשיכה לפרוח וכי היבואנים והחנויות ממשיכים בשת"פ...
--אין לי מושג ולא מעניין אותי אם שם היו מאפשרים לך לנבל את הפה - כאן זה לא יהיה...
--אגב, זה עתה עודכנתי כי במקביל לפעילותך כאן ניסית לעודד מגבית כי להותיר את iff פתוח,
אנחנו בעד - במקום לבזבז את זמנך כאן מציע שתחזור לפעול לפתיחת iff, טוב יהיה אם תצליח -
על מנת שאנשים/נערים מסוגך ימצאו שם את מקומם ויחסכו מאיתנו את "המרגליות" שפיהם מפיק...
--חיקוי?! גרמת לי לחייך... אילו היינו חיקוי אז כנראה היינו סוגרים כמו המקור...
iff כבודו במקומו מונח, ומדובר בפורום שיש לו זכויות רבות בעולם הדיג הספורטיבי בארץ...
לטוב או לרע, כ"א מהפורומים התנהל בדרכו ובאופן שונה, iff בחרו לסגור וזכותם המלאה,
ISF בוחר להתנהל בדרך מסוימת, בין היתר לקיים קהילת פורום דיג מקצועי-חברתי נקייה מגידופים
ונקייה ממגדפים על דפי הפורום.
*את שתי השורות האחרונות שכתבת הצגתי בקטע המצוטט של תגובתך - ומיותר היה לצטט את כל
גיבובי הרפש והשטויות שכתבת, הדברים מוצגים משום סיבה אחת בלבד:
על מנת שיהיה ברור לכלל חברי הפורום מי אתה, מה סגנונך ומה פרצופך האמיתי, כמו גם מדוע הושעית.
אם ציפית או סברת ש-ISF הוא מקום או במה לניבולי פה מהסוג הזה, טעות קשה בידך...
את המלל הזה תיקח אתך אל המקום ממנו באת או אל חבריך.
יש את השיר "הולך נגד הרוח", נראה כי הפעם ניסית להשתין אך השתנת נגד הרוח....
לטובתך, מאחל לך שתיקח אתך לחיים כמה תובנות בדבר "איך לא מתנהגים"...