בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  מה עדיף אולטרה לייט או לייט?
עמודים: 1 ... 3 4 [5] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מה עדיף אולטרה לייט או לייט?  (נקרא 16028 פעמים) הדפסה
שחר נ

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ההוק4 נו זה היה פעם :)

בעניין: מה עדיף אולטרה לייט או לייט?
« הגיב #60 ב- : יולי 12, 2014, 00:35:08 AM »
אני רואה שהתפתח בכיוון מצער בזמן שכתבתי
חבל..
תתחיל לכתוב מהר

גיחוך גיחוך

לא יכול כרגע אבל אל תדאג עוד שנה אני מסטר 
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #61 ב- : יולי 12, 2014, 01:50:54 AM »
[ אתם כנראה חברים של המנהל הראשי ולכן מינה אתכם או שהתחנפתם קצת.
ודרך אגב, רק בשביל הפרוטוקול, אני קיבלתי הזמנה להקים ולפתוח את הפורום הזה ממישהו שהכיר אותי דרך פורום הקיאקים IKF בכלל כשלא היה לי מושג ירוק בתחום הזה...

אתה מוזמן להמשיך ולהתווכח כמה שתרצה חופשי חופשי אבל תלמד לשמור על הפה.
ויכוח ענייני אני מוכן ושמח לקבל כאן אבל השתלחות חסרת נימוס בחברים ובמנהלים בפרט, אני לא מוכן לקבל ולראות כאן

רק בשביל הפרוטוקול גיאצוק, למרות שדברי ההבל של הנער אינם ראויים להתיחסות...
אכן, בזמנו וכשהוחלט על הקמת הפורום, איל הלפרין פשוט עדכן אותי ששוחח אתך ושאתה בעניין,
יותר מאשר שמחתי לשמוע שאתה איתנו - איל לא היה צריך לשאול אותי כי היה ברור שיותר מאשמח..
ממילא איש לא "מינה אותך" - היינו בעניין ביחד מתחילת הדרך ופעלנו כצוות לפתיחת והקמת הפורום..

בכל אופן, הנ"ל ממש לא למד לשמור על הפה, להיפך...
חייב לומר כי אתה ורונצוק גיליתם כלפיו סבלנות מפליגה ואפילו התיחסתם להבלים שכתב...

בכל אופן, אחרי הגיגים מסוג זה:
אני בן 16.5 ומזרזר רק כשנה אך מה שלמדתי בשנה הזו... אני בספק אם מישהו הגיע לחצי מהזמן הזה.
אני מוכר לקלקל את הרושם שיש לאנשים עלי בזמן שאני נלחם עבור העקרונות והכבוד שלי
ברור כי יש לנו עסק עם מי "שבתוך שנה מבין בזרזור יותר טוב מכולם"...
את "מלחמתו על כבודו ועקרונותיו" הוא עושה תוך ניבולי פה וגידופים....
עקרונות לא ראינו ואם לשיטתו גידופים מוסיפים לכבודו - שיחפש להשיג את כבודו במקום אחר...

עריכה אחרונה: יולי 12, 2014, 07:52:38 AM על ידי rafi
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #62 ב- : יולי 12, 2014, 01:59:40 AM »
התגובה נערכה.
המשתמש CrazySpinning בשלב זה הושעה.
הסיבה לעריכה ולהשעיה, היא בכך שהמשתמש  ניבל פה וגידף באופן שמקומו לא כאן.
מי שמקלל וכותב "פישר", מפגר, "משתין עליך" וכו' - מקומו לא כאן וכך תגובותיו שמכילות מלל כזה,

הודעה מסודרת תועלה בהמשך.

עריכה אחרונה: יולי 12, 2014, 07:31:28 AM על ידי rafi
CrazySpinning
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #63 ב- : יולי 12, 2014, 09:28:40 AM »
אני לא מבין משהו, אתה מתעלם ממה שאני אומר? גיא יורד עלי במסרים אישיים וגם בפורום וכך גם רון!
אתה עורך את ההודעות שלי ומוציא דברים מהקשרם! ובנוסף מוחק הודעות!
שוב שוב ושוב אני אגיד את זה, צד ההנהלה החל לדבר בנימה אישית כלפי והביע זלזול אז אני לא מבין איך זה שאני עונה להם באותה צורה ואז אתה בא ועורך לי את ההודעות ומוציא את הדברים מהקשרם?! איך שאתה מוחק לי הודעות?!

What was was, was was
CrazySpinning
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #64 ב- : יולי 12, 2014, 09:32:07 AM »
ועד לפני שסיפרתי את גילי והזמן שאני בתחום כולם התייחסו אלי כאילו אני מספר רב של שנים בתחום אז מה קרה שהיחס הזה התהפך?! נכון אולי היחס שלכם כלפי אישית השתנה אבל לא כלפי הדברים שנאמרים בקשר לתחביב/מקצוע

What was was, was was
שחר נ

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ההוק4 נו זה היה פעם :)

« הגיב #65 ב- : יולי 12, 2014, 10:45:25 AM »
קרזי נסה להיות איתי רגע.
 זה שמישהוא מפנה אותך לבעייה נקודתית! בהבנת הנקרא זה לא מתקפה אישית זה פשוט משיהו מנסה להסביר לך איפה פיספסת .
רק שם לב שרון דיבר איתך על דייג באזור של ריפים, צר לי אבל אינטי של 4-5 קילו על אולטרה עם חוט ורולר תואם לוקח אותך לסלעים 99 אחוז מהזמן וה רק במידה ולא פיצץ או גמר את החוט קודם(על רוב הסטים אולטרה שאני ראיתי יש גג 150 מטר חוט 8-10 ליברה.. ודרג של 3 קילו בלחץ..)

עזוב את זה שאין לך מקל על הדג בכלל ונניח שרצת על הריפים עשית הכל נכון ברגע שיהיה קרוב לסלע הוא צולל איך אתה עוצר אותו??

איזה דמוי אולטרה עם איזה קרסים בדיוק אתה מחזיק אינטי של 4?

הוא רץ לכיוון שלך נראה לך שרולר 1000 משיג אותו לפני שהוא מוצא סלע?

אני יכול להמשיך ולהמשיך לשאול שאלות שאני בעצם יודע שאין לך את התשובה אליהן למה אני כזה בטוח,
כי בלי קשר לגילך אין סיכוי שבשנה האחרונה נעלת לפחות 10 אינטים על כל סט שהוא.. (פחות חשוב אם יצאו או לא העיקר שתרגיש על מה אתה מדבר ולא תראה במצגת ).
עד אז תרשה לנו הזקנים הלא רלוונטים שמתרגשים משפמנון של 7 קילו באזור סופר מסובך לחוט 20 ניילון לא להתייחס ברצינות להגיגך
איך אומרים דברים שרואים מכאן לא רואים משם ..

אם בא לך להתייחס ברגוע מוזמן  
אם אתה שוב בעיניין של לקלל אז עשה טובה שחרר לגמרי ...

עוד דבר קטן יש ילד בן 17 שאני מכיר כבר כמה שנים שבכל מה שקשור ללוקוסים וגומברים אני אישית חושב שהוא דייג ממש טוב ותמיד אקשיב למה שיש לו לומר לא כי אני אוהב אותו יותר אלא כי הוא הוציא המון מהאחרונים בשלוש השנים האחרונות
הרבה יותר מהרבה מבוגרים שאני מכיר יש לו ניסיון מעשי למרות גילו הצעיר ובגלל זה יש לו גם ידע
הוא הספיק לחוות בריחות קריעות שבירות והצלחות ולכן ידע יותר טוב לחמוק מהראשונים ולהעלות את אחוזי האחרונה.
גם הוא לא יודע כלום על אינטי מעבר למה שקרא ברשת למה כי בחיים לא נעל אחד....
מקווה בשבילך שתשחרר את כל עניין הגורואים לדייג והאגו ותבין שיש דרך אחת להיות טוב בתחביב הזה לך לים תפוס דגים אל תתקבע נסה דברים ותמיד אתגר את עצמך
שבת שלום
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #66 ב- : יולי 12, 2014, 10:53:44 AM »
אני לא מבין משהו, אתה מתעלם ממה שאני אומר? גיא יורד עלי במסרים אישיים וגם בפורום וכך גם רון!

What was was, was was

דבר אחד אני לא מוכן בשום אופן, וזה שמשקרים... אז תקשיב ותקשיב טוב...
לא שלחתי לך מסר אחד אפילו, אז תדייק בדברים שלך. ובנוסף לא ירדתי אליך בשום אופן. זה שחלקתי על הדעה שלך וציינתי שפיספתי נקודה בהבנת הנקרא, ואתה החלטת לקבל את זה כ''ירידה'' ו''פגיעה בכבוד'' זו כבר בעיה שלך נטו.
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #67 ב- : יולי 12, 2014, 14:50:19 PM »
תגובה זו תישלח אל CrazySpinning גם במייל, הגם שאין לי ספק כי ייכנס ויקרא...
נכון לעכשיו הנ"ל הושעה ונחסם מהעלאת תגובות.

דבר אחד אני לא מוכן בשום אופן, וזה שמשקרים... אז תקשיב ותקשיב טוב...
לא שלחתי לך מסר אחד אפילו, אז תדייק בדברים שלך. ובנוסף לא ירדתי אליך בשום אופן. זה שחלקתי על הדעה שלך וציינתי שפיספתי נקודה בהבנת הנקרא, ואתה החלטת לקבל את זה כ''ירידה'' ו''פגיעה בכבוד'' זו כבר בעיה שלך נטו.

המשתמש רחוק מלדייק בדבריו - לכל אורך החזית ובאופן שיטתי,
ואם לא שמת לב רון - הוא גם לא ממש מקשיב...
תחת ניצול העיכוב בחסימתו כדי להתנצל - הנ"ל בחר להיתמם ולהמשיך לעוות את המציאות...

אתה עורך את ההודעות שלי ומוציא דברים מהקשרם! ובנוסף מוחק הודעות!
שוב שוב ושוב אני אגיד את זה, צד ההנהלה החל לדבר בנימה אישית כלפי והביע זלזול אז אני לא מבין איך זה שאני עונה להם באותה צורה ואז אתה בא ועורך לי את ההודעות ומוציא את הדברים מהקשרם?! איך שאתה מוחק לי הודעות?!
הבנתי מצוין גם הבהרתי מצוין, אפילו נניח שהיו או יהיו "ירידות" - זה לא עילה לניבולי פה.
הערה למישהו בסגנון "יש לך בעיה בהבנת הנקרא" - איננה עילה לגידופים. האם באמת אינך ער להבדל?!
הובהר בפורום זה מכבר ולא פעם, הודעות ותגובות אשר יכללו גידופים - תוסרנה במלואן, וכך נעשה.
ציטוט של חלק ספציפי מתוך הקללות, הגידופים וניבולי הפה - לא מוציא דבר מהקשרו, הציטוט נועד אך
ורק להציג את סוג המלל שנכלל בהודעה שתוכנה הוסר - לבטח מי שמתבטא כך לא יקבל במה להצגת
מלוא תגובתו שמכילה מלל מסוג זה.

התגובה של המשתמש מעידה לצערי כי הבעיה בהבנת הנקרא אכן קיימת -
או שמא פערים בהבנת המציאות והבנת ההבדלים בין סוגי מלל שונים:
שוב שוב ושוב אני אגיד את זה, צד ההנהלה החל לדבר בנימה אישית כלפי והביע זלזול אז אני לא מבין איך זה שאני עונה להם באותה צורה ואז אתה בא ועורך לי את ההודעות
אתה משווה בין התגובות כלפיך שעודן קיימות בשרשור - לבין תגובותיך שמכילות התבטאויות כגון:
"פישר... דביל אידיוט ומפגר". אתה רציני?!!!
לשיטת  CrazySpinning זה נקרא "לענות באותה צורה", וככל שכך -
תגובתך היא בגדר היתממות שעולה כדי אבסורד או שאכן מעידה על בעיתיות בהבנת המלל.

אם בא לך להתייחס ברגוע מוזמן  
אם אתה שוב בעיניין של לקלל אז עשה טובה שחרר לגמרי ...
שחר, שאפו על הסבלנות...
הנ"ל עבר ממצב של הטחת קללות למצב של היתממות ונסיון לעיוות המציאות....

ועד לפני שסיפרתי את גילי והזמן שאני בתחום כולם התייחסו אלי כאילו אני מספר רב של שנים בתחום אז מה קרה שהיחס הזה התהפך?! נכון אולי היחס שלכם כלפי אישית השתנה אבל לא כלפי הדברים שנאמרים בקשר לתחביב/מקצוע

טעות קשה בידך, בהחלט גורם לתהות אם זו היתממות לשמה או פערים בהבנת המציאות כהוויתה:
1. הנסיון לקשור את הדברים לגיל הצעיר הינו נסיון מגוחך נוסף לסילוף המציאות.
2. ראשית, יש כאן לא מעט חברי פורום צעירים שקיבלו מאז ומתמיד יחס וקרדיט כמו כל חבר פורום בוגר,
גם אישית וגם מקצועית. כך נכון להיום וכדוגמא, חבר'ה כמו איתמר (imullet) שמציין כי גילו 14, דור שגב,
מישה רביץ עוד מלפני הגיעו לגיל 16 ועוד נוספים....
3. שנית, עיון בשרשור מגלה כי מה שהוגדר על ידך בתור "ירידות" (=הערה על בעיה בהבנת הנקרא),
כמו גם ביקורת על הערותיך "המקצועיות", נכתב כרונולוגית עוד לפני שציינת את גילך ונסיונך.
היחס כלפיך לא השתנה בגלל גילך או תקופת נסיונך...
היחס "התהפך" תחילה בעקבות הסגנון היהיר והמקומם ו"התהפך אישית" בעקבות המלל הבלתי נסבל -
עת עברת לקללות וגידופים. מרגע שכתבת לאנשים "פישר" "משתין עליכם" "דביל" וכיוצ"ב -
ברור שהיחס התהפך כפי שברור כי מקומך לא יהיה כאן...
*אגב ואם מדברים על גיל, אז אני וכנראה עוד רבים אחרים חונכו בדרך מסוימת:
בגיל 16-17 קמתי באוטובוס וברכבת כדי לפנות מקום לאדם מבוגר - לא פיניתי מקום לטובת נער בן גילי,
בצעירותי, בחברים בני גילי הטחתי קללות וביטויים כגון "פישר" "משתין עליך" "דביל" וכיוצ"ב -
לרגע לא העזתי להטיח קללות וביטויים מסוג זה באנשים מבוגרים שגילם קרוב לגיל של הורי,
אז תרצה או לא - יש בעולמנו גם עניין של לכבד במעט מבוגרים ממך, מבחינתי וכנראה שאינני לבד בעניין-
בגידופיך הנ"ל ביזית רק אדם אחד והוא את עצמך...

ולסיום, כתבת בין היתר:
אל תדאג לי. לרגע לא חשבתי להישאר פה....
אני מוריד בפניכם את הכובע על כך שהובלתם את הפורום לאן שהוא הגיע היום רק חבל
שהצלחתם לעשות את זה כחיקוי לפורום אמיתי אחר. יישר כח.
אם להיות כן אז באתי לפורום הזה רק כי iff נסגר.
אה ודרך אגב השתן היחיד שיש לי הוא זה שאני משתין עליכם כי אתם חבורה של פישרים!
חשוב לי מאוד להדגיש שאני מדבר לשלושת המוסקטרים... שאני קורא להם דביל אידיוט ומפגר
אז....

*אם לא חשבת להשאר כאן, לא ברור מדוע חזרת להגיב ולנסות להסביר...
לא חשבת להשאר פה - אז הכל בסדר, לא נחסר לך ואתה לא תחסר לנו....

*הגעת לכאן רק כי iff נסגר?! זכותך, פורום הדיג הספורטיבי ISF פתוח בפני כלל הדייגים הספורטיביים...
--ראשית תדייק, נרשמת לכאן והתחלת להגיב בקצב כחודש לפני שנסגר...
--שנית ולפי הודעתם שפורסמה ,iff נסגר בשל צניחה חדה בפעילות והעדר פרסומות -
איננו רואים צורך להתנצל על כי הפעילות כאן המשיכה לפרוח וכי היבואנים והחנויות ממשיכים בשת"פ...
--אין לי מושג ולא מעניין אותי אם שם היו מאפשרים לך לנבל את הפה - כאן זה לא יהיה...
--אגב, זה עתה עודכנתי כי במקביל לפעילותך כאן ניסית לעודד מגבית כי להותיר את iff פתוח,
אנחנו בעד - במקום לבזבז את זמנך כאן מציע שתחזור לפעול לפתיחת iff, טוב יהיה אם תצליח -
על מנת שאנשים/נערים מסוגך ימצאו שם את מקומם ויחסכו מאיתנו את "המרגליות" שפיהם מפיק...
--חיקוי?! גרמת לי לחייך... אילו היינו חיקוי אז כנראה היינו סוגרים כמו המקור...
iff כבודו במקומו מונח, ומדובר בפורום שיש לו זכויות רבות בעולם הדיג הספורטיבי בארץ...
לטוב או לרע, כ"א מהפורומים התנהל בדרכו ובאופן שונה, iff בחרו לסגור וזכותם המלאה,
ISF בוחר להתנהל בדרך מסוימת, בין היתר לקיים קהילת פורום דיג מקצועי-חברתי נקייה מגידופים
ונקייה ממגדפים על דפי הפורום.

*את שתי השורות האחרונות שכתבת הצגתי בקטע המצוטט של תגובתך - ומיותר היה לצטט את כל
גיבובי הרפש והשטויות שכתבת, הדברים מוצגים משום סיבה אחת בלבד:
על מנת שיהיה ברור לכלל חברי הפורום מי אתה, מה סגנונך ומה פרצופך האמיתי, כמו גם מדוע הושעית.
אם ציפית או סברת ש-ISF הוא מקום או במה לניבולי פה מהסוג הזה, טעות קשה בידך...
את המלל הזה תיקח אתך אל המקום ממנו באת או אל חבריך.
יש את השיר "הולך נגד הרוח", נראה כי הפעם ניסית להשתין אך השתנת נגד הרוח....

לטובתך, מאחל לך שתיקח אתך לחיים כמה תובנות בדבר "איך לא מתנהגים"...

עריכה אחרונה: יולי 12, 2014, 16:15:54 PM על ידי rafi
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 ... 3 4 [5] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!