רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
רון חבר שלי אומר 450₪ בכפר יאסיף
(לא בדקתי בעצמי את העניין עדיין, עדיין אין תקציב לחדש :/ לא כרגע )
תודה 
|
|
|
|
|
|
בחנות 815 נראה לי שאפשר להתמקח טיפה... אנחנו הזמנו 2 מקלות כל אחד ב650
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בחנות 815 נראה לי שאפשר להתמקח טיפה... אנחנו הזמנו 2 מקלות כל אחד ב650
815?! לאיזה דגם? נשמע לי יקר להחריד למקל הזה. אגב, מי היבואן?
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2013, 16:44:33 PM על ידי רון דדון
|
|
|
|
|
|
הBlack power ואין לי מושג מי היבואן באמת מחיר משוגע אבל המקל נותן לך תפוקה גם לייט וגם באולטרה 
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
יש מס' לא מבוטל של דגמים..
הדגם שאני מדבר עליו הוא ה black ika 4-28 טבעות פוג'י.. הדגם שקובי דיבר עליו.. בכל אופן, עברתי דרך החנות שסיימתי עבודה והוא היה סגור, מחר אברר בדיוק את המחיר
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #21 ב- : יולי 14, 2013, 17:32:19 PM » |
|
לדעתי קובי סיפר על הבלאק פאוור הוא היחידי עם טבעות ותפס רולר של פוג'י המחיר סביב 700 הבלאק איקה המחיר סביב 400
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
|
|
|
|
|
קובי מדבר על הפאוור אגב בתחילת הדרך הוא תפס אותי על איזה שובר והראה לי את החכה... קניתי אותה באותו מקום בנצרת...
|
|
|
|
|
בוקר טוב, אז כפי שאתם יודעים לאחרונה החלטתי לשדרג את המקל, ולכן בתקופה האחרונה ביקרתי בכמה חנויות דייג ובחלקם גם מספר פעמים.
אז לאחר שבחנתי והרגשתי מספר מקלות של חברות ודגמים שונים עד גבול התקציב +- המקלות שהרגישו לי טוב ביד היו מעל מסגרת התקציב שלי ובמקלות הזולים יותר לא הרגשתי שיפור מובהק מהשימנו הפשוט שלי, דני מכוכב הים נתן לי מספר אפשרויות שיתאימו לדרישות שלי ואחת מהם היתה הבלאק פאוור המקל לא היה אצלו במלאי והוא הזמין לי את המקל על מנת שאוכל להרגיש אותו, המקל הרגיש לי טוב מאוד ביד, ואחרי המלצות חמות של חברי הפורום על המקל החלטתי לרכוש אותו (בלאק פאוור 2.6 4-28). המקל נרכש אצל דני מכוכב הים במחיר טוב, ועל הדרך התחדשתי בעוד קצת ציוד משלים במחירים טובים.
אז תודה לכל חברי הפורום שעזרו לי בחיפושים אחרי המקל החדש.
|
|
|
|
|
סחתיין אחי! לא רק שהמקל פצצה גם דני אחד הגברים אם לא ה-!  יאללה תתחדש ובהצלחה:)
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|