בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  בולונז
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: בולונז  (נקרא 6385 פעמים) הדפסה
mwmw
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: בולונז
« הגיב #30 ב- : ספטמבר 26, 2011, 13:52:54 PM »
מסכים

ההתרעמות שלי לא היה מכוונת נגד השימוש שכל אחד עושה בציוד שלו.

לא הבנתי למה מציגים זאת כדבר הנכון וכאילו שהמפתחים לא יודעים ולא מבינים
בסופו של ענין, כל אחד עושה לפי הבנתו ותקציבו, וגם לפי כמות השימוש,
בהחלט מבין אנשים שבשביל זירזור של רבע שעה פעם  בחודשיים לא קונים ציוד ומזרזרים עם מה שיש,
מבין אותם ואת הגישה.

זה הופך אותם לחכמים אבל לא לצודקים
מסכים בהחלט שלפעמים אילתור הוא כורח המציאות, להיזהר מ"חאפריות" שפוגעת ביכולת הדייג ושאין בה חיסכון.
 IP: [ מחובר ]
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #31 ב- : ספטמבר 26, 2011, 17:28:04 PM »
טוב לא רוצה שאפ אחד יעצור עצמו ויתאפק ובטח שאף אחד לא ישתגע .
ראשית חכת בולונז קרבון סבירה 5 מטר טבעות צפות קלה איכותית ורגישה עולה מתחת ל 200 ש"ח .
{אצל היבואן האלוף בפינסקר ת"א }שנית לא תמיד אפשר לעבוד עם מצוף כשאתה דג על החוף הגלים במהרה דוחפים המצוף ליבשה .
לכן סיגלתי לעצמי עבודה לייט ציוד קל משקולות זעירות וסורק החופ עובר מנקודה לנקודה .
תיק קטן ללא סטנד השקעה מינימלית בציוד נלווה {כמו בוס } והעיקר הספורט והדגים .
בכלל העליתי שאלה /בקשה אם מישו מתנהל כך ויש לו המלצה לריג מעל קרס אחד למטה .
כי אני לא מצליח לשלב ריג מרובה קרסים עקב ריבוי קריעות .
תודה ושנה טובה .

אהלן טאב, בעצם עניתי בהודעה הארוכה שלי למעלה, אבל לא ממש במכוון.

ריג של אחד למעלה אחד למטה הוא פחות יעיל בסוג כזה של דיג, כי דגים בעיקר על קרקע סלעית.  מה שכן, אתה יכול לדוג עם ריג של קרס אחד למעלה (יותר מקרס אחד בעייתי בסוג הדיג הזה, לא משנה איך תסדר את הקרסים, כי קורים מצבים של דג תפוס בקרס אחד וקרס שני בסלע, מעצבן מאוד) ומשקולת למטה.

באופן כללי אני לא מחסידי ריבוי הקרסים, אלא אם כן נופלים על להקה של מרמירים\טלוויזיות\דניסים בחוף חולי.

ההמלצה שלי - דבוק בקרס אחד למטה, בניה ארוכה ארוכה (אל תתבייש לעבור את המטר) ותנסה לעשות הסבה בפתיון לפילוטה.

למוטי שחשש ממצב בו מישהו שלא מבין יקרא את האשכול הזה, אני מוכן להרים יחד איתך את הכפפה ולכתוב מאמר ארוך ארוך וממצה על שיטת הבולונז. תן לי אות בהודעה אישית ואנחנו מתחילים לעבוד.

MWMW, הדבר מעולם לא הוצג כה-דבר הנכון, אלא כעוד תת סגנון לציוד הבולונז. הבולונז הקלאסי והמקורי עם המצוף והחוטים הדקיקים כבודו במקומו מונח לנצח נצחים.

טאב, מסור ד"ש לעזרא מאדם ותגיד לו שאני עדיין בבולונז מדי פעם.
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #32 ב- : ספטמבר 26, 2011, 17:46:39 PM »
טוב לא רוצה שאפ אחד יעצור עצמו ויתאפק ובטח שאף אחד לא ישתגע .
ראשית חכת בולונז קרבון סבירה 5 מטר טבעות צפות קלה איכותית ורגישה עולה מתחת ל 200 ש"ח .
{אצל היבואן האלוף בפינסקר ת"א }שנית לא תמיד אפשר לעבוד עם מצוף כשאתה דג על החוף הגלים במהרה דוחפים המצוף ליבשה .
לכן סיגלתי לעצמי עבודה לייט ציוד קל משקולות זעירות וסורק החופ עובר מנקודה לנקודה .
תיק קטן ללא סטנד השקעה מינימלית בציוד נלווה {כמו בוס } והעיקר הספורט והדגים .
בכלל העליתי שאלה /בקשה אם מישו מתנהל כך ויש לו המלצה לריג מעל קרס אחד למטה .
כי אני לא מצליח לשלב ריג מרובה קרסים עקב ריבוי קריעות .
תודה ושנה טובה .

אהלן טאב, בעצם עניתי בהודעה הארוכה שלי למעלה, אבל לא ממש במכוון.

ריג של אחד למעלה אחד למטה הוא פחות יעיל בסוג כזה של דיג, כי דגים בעיקר על קרקע סלעית.  מה שכן, אתה יכול לדוג עם ריג של קרס אחד למעלה (יותר מקרס אחד בעייתי בסוג הדיג הזה, לא משנה איך תסדר את הקרסים, כי קורים מצבים של דג תפוס בקרס אחד וקרס שני בסלע, מעצבן מאוד) ומשקולת למטה.

באופן כללי אני לא מחסידי ריבוי הקרסים, אלא אם כן נופלים על להקה של מרמירים\טלוויזיות\דניסים בחוף חולי.

ההמלצה שלי - דבוק בקרס אחד למטה, בניה ארוכה ארוכה (אל תתבייש לעבור את המטר) ותנסה לעשות הסבה בפתיון לפילוטה.

למוטי שחשש ממצב בו מישהו שלא מבין יקרא את האשכול הזה, אני מוכן להרים יחד איתך את הכפפה ולכתוב מאמר ארוך ארוך וממצה על שיטת הבולונז. תן לי אות בהודעה אישית ואנחנו מתחילים לעבוד.

MWMW, הדבר מעולם לא הוצג כה-דבר הנכון, אלא כעוד תת סגנון לציוד הבולונז. הבולונז הקלאסי והמקורי עם המצוף והחוטים הדקיקים כבודו במקומו מונח לנצח נצחים.

טאב, מסור ד"ש לעזרא מאדם ותגיד לו שאני עדיין בבולונז מדי פעם.

תודה זאות הייתה הכוונה שלי  בירה  הכי חשוב שמי שרוצה לדוג בולונז יבין את השיטה הנכונה
ואחר כך יעשה מה שבראש שלו  כבוד אחי 
-------------------------------
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!