טוב לא רוצה שאפ אחד יעצור עצמו ויתאפק ובטח שאף אחד לא ישתגע .
ראשית חכת בולונז קרבון סבירה 5 מטר טבעות צפות קלה איכותית ורגישה עולה מתחת ל 200 ש"ח .
{אצל היבואן האלוף בפינסקר ת"א }שנית לא תמיד אפשר לעבוד עם מצוף כשאתה דג על החוף הגלים במהרה דוחפים המצוף ליבשה .
לכן סיגלתי לעצמי עבודה לייט ציוד קל משקולות זעירות וסורק החופ עובר מנקודה לנקודה .
תיק קטן ללא סטנד השקעה מינימלית בציוד נלווה {כמו בוס } והעיקר הספורט והדגים .
בכלל העליתי שאלה /בקשה אם מישו מתנהל כך ויש לו המלצה לריג מעל קרס אחד למטה .
כי אני לא מצליח לשלב ריג מרובה קרסים עקב ריבוי קריעות .
תודה ושנה טובה .
אהלן טאב, בעצם עניתי בהודעה הארוכה שלי למעלה, אבל לא ממש במכוון.
ריג של אחד למעלה אחד למטה הוא פחות יעיל בסוג כזה של דיג, כי דגים בעיקר על קרקע סלעית. מה שכן, אתה יכול לדוג עם ריג של קרס אחד למעלה (יותר מקרס אחד בעייתי בסוג הדיג הזה, לא משנה איך תסדר את הקרסים, כי קורים מצבים של דג תפוס בקרס אחד וקרס שני בסלע, מעצבן מאוד) ומשקולת למטה.
באופן כללי אני לא מחסידי ריבוי הקרסים, אלא אם כן נופלים על להקה של מרמירים\טלוויזיות\דניסים בחוף חולי.
ההמלצה שלי - דבוק בקרס אחד למטה, בניה ארוכה ארוכה (אל תתבייש לעבור את המטר) ותנסה לעשות הסבה בפתיון לפילוטה.
למוטי שחשש ממצב בו מישהו שלא מבין יקרא את האשכול הזה, אני מוכן להרים יחד איתך את הכפפה ולכתוב מאמר ארוך ארוך וממצה על שיטת הבולונז. תן לי אות בהודעה אישית ואנחנו מתחילים לעבוד.
MWMW, הדבר מעולם לא הוצג כה-דבר הנכון, אלא כעוד תת סגנון לציוד הבולונז. הבולונז הקלאסי והמקורי עם המצוף והחוטים הדקיקים כבודו במקומו מונח לנצח נצחים.
טאב, מסור ד"ש לעזרא מאדם ותגיד לו שאני עדיין בבולונז מדי פעם.