פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פונה לעזרתכם בריהוט יחידת דיור עבור חבר (וחבר פורום) יקר |
עמודים: 1 2 3 [4]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פונה לעזרתכם בריהוט יחידת דיור עבור חבר (וחבר פורום) יקר (נקרא 11296 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2019, 19:54:26 PM על ידי Kobiarava
|
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מארט, הפתעת עם הוידוי שלך. שיתפת אותי במהלך הדרך בקשיים ובנסיבות, וידעתי שאתה קנאי לפרטיותך, בטח ובטח לגבי העניין הרגיש הזה. בכל זאת, ועל אף אלמוניותך בהקשר הזה, קיבלת חיבוק חם מהקהילה בפורום ומקהילת הדייגים בכלל, אני אישית התרגשתי בשמך. לך במיוחד מגיעה ההתגייסות הזו, עם כל הנתינה והרצון התמידי שלך לעזור, ויצא שכמו שאתה עזרת לאנשים פה גם מבלי להכיר אותם באמת, אנשים קמו לעזור לך בלי לדעת למי הם עוזרים, רק בגלל הודעות מהחברים, רק בגלל שנכתב שמדובר בחבר, בדייג, בבנאדם טוב שהגיע לקושי. מקווה שהדחיפה מהחברים הרימה אותך טיפה, ועם כל הקשיים, מאחל לך שיהיה טיפה יותר קל. בהצלחה!
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חודש אוגוסט מתקרב לקיצו, החופש הגדול תם וביום ראשון 1.9 נפתחת שנת הלימודים...  זה גם הרגע שחיכינו לו להעביר את כל הציוד שנאסף, מהחצר ששימשה אותנו כמחסן אל הדירה. שני האתרים נמצאים ברחובות, ויש רכב גדול להובלות, אבל אנחנו צרכים אנשים חזקים שיוכלו לעזור בסחיבה. אז כל מי שמוכן לעזור ופנוי ביום ראשון בשעות אחר הצהריים/ערב, נשמח אם יצטרף אלינו. אפשר להשאיר פרטים פה, או להתקשר אלי לנייד 0522453214. תודה מראש, גיל
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
חודש אוגוסט מתקרב לקיצו, החופש הגדול תם וביום ראשון 1.9 נפתחת שנת הלימודים...  זה גם הרגע שחיכינו לו להעביר את כל הציוד שנאסף, מהחצר ששימשה אותנו כמחסן אל הדירה. שני האתרים נמצאים ברחובות, ויש רכב גדול להובלות, אבל אנחנו צרכים אנשים חזקים שיוכלו לעזור בסחיבה. אז כל מי שמוכן לעזור ופנוי ביום ראשון בשעות אחר הצהריים/ערב, נשמח אם יצטרף אלינו. אפשר להשאיר פרטים פה, או להתקשר אלי לנייד 0522453214. תודה מראש, גיל חבל שרק עכשיו ראיתי  , יכולתי לעזור קצת
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לא יכולתי יותר להתאפק- מדובר בי!!! אומרים שכסף לא קונה בריאות - בהחלט לא נכון!!! הרבה מאוד כסף קונה בריאות!!!! לאחר שהוצאתי אדם שהיה מאוד קרוב אליי מהעולם הבא ,פעמיים, מהון עצמי שהיה לי, נפרדו דרכינו ואני מתחיל הכל מהתחלה, סליחה, ממינוס. תמיד הייתי בצד הנותן ואיחלתי לכולם להיות בצד הנותן- לקבל היה לי קשה. תודה רבה לגיל ידידי שעשה הכל "בשושו" ורתם אחריו את הגרעין הקשה...רפי, שי אייל וייס ואת החברים שלי...אם שכחתי מישהו עימי הסליחה. תודה רבה  לימדתם אותי גם לקבל , דבר שלא הייתי מוכן לו. אז בשבוע הבא " משנה מקום, משנה מזל"  אז חברים יקרים , הפורום הוא לא רק דייג, אלא הרבה מעבר לכך, וזו הוכחה חיה!!! אז שתפו, שתפו ועוד פעם שתפו כי אנחנו  מארט  מארט, שיהיה בהצלחה במקום ובדרך החדשה.  זה בכלל לא פשוט להגיע למצב כזה ועוד להחשף. לשנות פאזה ולהיות בצד שמקבל זה קשה לפעמים, אבל בשביל זה אנחנו כאן 
|
|
|
|
|
חודש אוגוסט מתקרב לקיצו, החופש הגדול תם וביום ראשון 1.9 נפתחת שנת הלימודים...  זה גם הרגע שחיכינו לו להעביר את כל הציוד שנאסף, מהחצר ששימשה אותנו כמחסן אל הדירה. שני האתרים נמצאים ברחובות, ויש רכב גדול להובלות, אבל אנחנו צרכים אנשים חזקים שיוכלו לעזור בסחיבה. אז כל מי שמוכן לעזור ופנוי ביום ראשון בשעות אחר הצהריים/ערב, נשמח אם יצטרף אלינו. אפשר להשאיר פרטים פה, או להתקשר אלי לנייד 0522453214. תודה מראש, גיל חבל שרק עכשיו ראיתי  , יכולתי לעזור קצת בסוף אתמול אף אחד לא יכל להגיע, אז הכנסתי לבד על הרכב של חברי ווסקו. היום באים חברה להעמיס את שאר התכולה. מי שבא ברוך הבא. משנה מקום, משנה מזל. מזה חודש וחצי, ישנתי פעם ראשונה במיטה מתחת למזגן מארט 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 02, 2019, 15:04:59 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מתנצל שלא הצלחתי להגיע אתמול, ולא ידעתי על היום.
כבוד גדול לגיל על הרמת הכפפה, העזרה והארגון, אין מילים. מארט, עם כל מה שנתת לפורום, ולעוד המון אנשים זה רק טבעי שהקראמה תחזור אליך ואנשים רבים מבלי לדעת באו לעזרתך. מקווה שהדרך החדשה תאיר לך פנים! שי
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מכיוון שביומיים האחרונים הייתי ממונה ילדים בבית, הייתי בעיקר בעמדת הקשר והתיאומים. אבל מוניתי לכתוב את סיכום האירועים, אז להלן הדו"ח  כמו שמארט כבר כתב, ביום ראשון היינו בכ"א דליל, אבל אתמול קיבלנו צוות שלם לחיזוק. בתיווך של רפי ייצר איתי קשר לפני כחודש שלום ברוך והציע לעזור בהובלות. מכיוון שהיה לנו את ווסקו, שי וגוראמי לא נזקקו לעזרה באיסוף המוצרים. ביום ראשון בערב, אחרי שהבנתי שחייבים כוחות נוספים שלחתי לשלום הודעה, ומיד עדכן אותי שהוא מגיע עם עגלה ומביא עוד חברים. אתמול אחרי הצהריים הגיעו הצוות יחד עם ראובן נעים ועוז (אני מקווה שאני זוכר נכון את השם), ויחד עם שי נתנו עבודה וסגרו את רוב ההובלה בתוך פחות משעתיים. ווסקו, שי גוראמי ומארט חזרו לאסוף את הדברים האחרונים שלא נכנסו בעגלה של שלום, וכבר בסביבות שמונה התחילו עבודות ההרכבה בדירה. אני הגעתי מאוחר רק בשביל להגיד שלום ולתת עיצות (בזה אני מעולה  ). אז תודה ענקית לשלום ולצוות, ועוד יותר תודה לשי ווסקו וגוראמי שנתנו מזמנם וכוח עם כל הנשמה, בחודשיים האחרונים ועוד ימשיכו היום בהרכבות. כרגע מארט מארגן ובודק איך הוא מכניס את כל מה שנאסף, ודברים שיישארו יתרמו כמו הרבה דברים שנאספו ונמסרו "על הדרך" בחודש האחרון. וכמה תמונות לקינוח...
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 03, 2019, 10:43:49 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
|
|
|