|
David864
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בורי יפה.....כל הכבוד כנגד כל הסיכויים....זה השכן.... 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בורי יפה.....כל הכבוד כנגד כל הסיכויים....זה השכן....  אכן כנגד כל הסיכויים כיף לראות אותך פה אתה מוזמן לשתף ואם יש שאלות גם לשאול מבטיח שיהיה מי שיענה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בורי יפה.....כל הכבוד כנגד כל הסיכויים....זה השכן....  שכן של צור, נשמע טוב... במיוחד עם הוא נושא את אותו שם של בן הזקונים שלי  ברוך הבא לפורום דוד...
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בורי יפה.....כל הכבוד כנגד כל הסיכויים....זה השכן....  שכן של צור, נשמע טוב... במיוחד עם הוא נושא את אותו שם של בן הזקונים שלי  ברוך הבא לפורום דוד... דוד הוא אחד משני החברה שפגשתי אתמול בחוף אלו שגלעד סיפר שתפסו שפמנון בשיחה שהיתה לנו הסתבר שאנחנו גרים בישובים סמוכים המלצתי להם להירשם ואני שמח לראות שדוד איתנו
|
|
|
|
|
|
|
דוח מתוק עם דג מתוק לאיש מתוק ובעל לב רחב הרי הוא צור היקר מברוק על חמורבורי מדהים, תן תמונה של החריימי  וכמה שאלות(לא מעט  ) איך עושה את הפיתיון? איך עושה את הקפיץ? מה גודל וסוג קרס? באיזה מרחק מהחוף האכילות? מרסס את האזור לפני? חכת זרזור מדיום(10-45) תעשה את העבודה? המשך הצלחות דייגי צפון יקרים עם הבורי הגדולים,העונה קצרה אז תנו בראש 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
איזה כיף לקרוא  יופי של בורי 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תותח על, מלא חברה חגגו שם בשבועות האחרונים 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אחלה דוח צור וגלעד כל הכבוד יופי של תפיסה ועבודת צוות וכל הכבוד לצור על העזרה וההכוונה בטוח שיגיעו תוצאות 
|
|
|
|
|
|
אבי47
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צורי בורי תודה לך, היה כיף ומלמד.. 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צורי בורי תודה לך, היה כיף ומלמד..  גם אני נהנתי ושמחתי לעזור במה שיכולתי כיף לראות אותך איתנו אשמח לראות אותך שוב פה ובחוף
|
|
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
צורי בורי תודה לך, היה כיף ומלמד..  הנה גיסנו.... 
|
|
|
|
|
|
|
וואו איזה בורי מפלץ! דוח קליל וכיפי, נהניתי לקרוא  סחתיין על הפרגון לצור וסחתיין לצור על הלימוד וההסברים שנתן לכם תוך כדי הדיג!
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|