בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו  (נקרא 1727 פעמים) הדפסה
searasta

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 592

הרבה אין לי מה לאמר,
התמונות יעידו.
מנה של אלבקור טרי,
צרוב על שמן זית ומלח גס.
לצד הבשר העסיסי מוגש
סלט רענן.
תהנו..
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו
« הגיב #1 ב- : אוגוסט 04, 2017, 14:32:49 PM »
פיצוץ! לא צריך יותר מזה!
בכלל, אני חושב שהכנת הדגים היא חלק בלתי נפרד מהדייג, ולדג טוב צריך לתת כבוד בצורת הכנה ההולמת את סוג הדג, המרקם, הטעמים שלו והטריות, ולא להעלים את כל אלה תחת רטבים כבדים ומתובלים יתר על המידה, או בישול ארוך מדי.
תודה על השיתוף, ובתיאבון....
 IP: [ מחובר ]
searasta

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 592

בעניין: טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו
« הגיב #2 ב- : אוגוסט 05, 2017, 14:33:18 PM »
פיצוץ! לא צריך יותר מזה!
בכלל, אני חושב שהכנת הדגים היא חלק בלתי נפרד מהדייג, ולדג טוב צריך לתת כבוד בצורת הכנה ההולמת את סוג הדג, המרקם, הטעמים שלו והטריות, ולא להעלים את כל אלה תחת רטבים כבדים ומתובלים יתר על המידה, או בישול ארוך מדי.
תודה על השיתוף, ובתיאבון....
תודה רבה, אני אגב חושב כמוך,
אין כמו טריות וטעמים עדינים המבליטים את
טעם הדג, במקרה הזה פרט למלח ושמן זית
לא השתמשתי בשום תיבלון
 IP: [ מחובר ]
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5702

בעניין: טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו
« הגיב #3 ב- : אוגוסט 05, 2017, 16:24:18 PM »
ואלה כמה פשוט אבל הכי פשוט הכי טוב הגזעי

מה זה צרוב ? משאירים ביפנים קצת חי או עד שניהיה כול הבשר לבן ?
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו
« הגיב #4 ב- : אוגוסט 05, 2017, 19:28:08 PM »
תודה על המתכון
אלבקור לא יהיה לי טרי אבל דגים אחרים כן קריצה
אין ספק שלטריות וצורת הבישול יש משקל חשוב לטעם
דג מבושל כמו חריימה דורש תיבול עשיר
אבל טיגון או צריבה כמו בבשר על האש אני מעדיף תיבול מינימלי בדרך כלל פילפל שחור גרוס ומלח גס אשר עוזרים ומגדישים את טעם הבשר
 IP: [ מחובר ]
searasta

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 592

בעניין: טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו
« הגיב #5 ב- : אוגוסט 07, 2017, 17:32:00 PM »
ואלה כמה פשוט אבל הכי פשוט הכי טוב הגזעי

מה זה צרוב ? משאירים ביפנים קצת חי או עד שניהיה כול הבשר לבן ?
כל אחד ואיך שהוא מעדיף את מידת העשיה.
אני צורב על מחבת פסים אש חזקה,
ומשאיר פס ורוד דק בעובי של 2 מילימטר במרכז.
ככה זה בטוח שהדג מצד אחד לא יתייבש ויבושל
יתר על המידה, ומצד שני לא יהיה נא.
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו
« הגיב #6 ב- : אוגוסט 08, 2017, 07:13:52 AM »
תודה על המתכון.
חסר עכשיו אלבקור  מוצאי לשון
ננחכה לשנה הבאה, אבל זה מתאים לכל סוגי הדגים מן הסתם  אתה בסדר
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: טונה אלבקור צרובה לצד סלט ירקות רענן, תהנו
« הגיב #7 ב- : ספטמבר 01, 2017, 23:15:20 PM »
הכי פשוט - הכי טוב...
אם שיתפת תומר - כנראה שאהבת את הטעם  מוצאי לשון

אגב, מה עם קצת פיזור של פלפל שחור גרוס על הדג - לפני או תוך כדי הצריבה?
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!