פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   שערורייה......!! |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שערורייה......!! (נקרא 4596 פעמים) |
הדפסה |
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים...  עובדים על זה... 
|
-------------------------------
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים...  עובדים על זה...  פששש יש למה לצפות  לא הבנת טל כולם בים ..... מעבירים את הזמן בשיטוט בפורום דרך הגלקסי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  ובסוף לא הבנתי טל.... בשישי או חמישי בלילה יצאת לים?! או שמא היית גורם-תורם לשערוריה, עת ישבת בבית במקום לצאת לים?!  אני עדכנתי תמונה באחת התגובות בעודי מתאמץ עד חרוף נפש להציל את כבודכם....  המאמץ צלח....  השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים...  עובדים על זה...  פששש יש למה לצפות  לא הבנת טל כולם בים ..... מעבירים את הזמן בשיטוט בפורום דרך הגלקסי  טל... המאמץ צלח באופן מוצלח..... יותר ויותר משוטטים מצטרפים אל מעגל המשתטים.... 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  ובסוף לא הבנתי טל.... בשישי או חמישי בלילה יצאת לים?! או שמא היית גורם-תורם לשערוריה, עת ישבת בבית במקום לצאת לים?!  אני עדכנתי תמונה באחת התגובות בעודי מתאמץ עד חרוף נפש להציל את כבודכם....  המאמץ צלח....  השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים...  עובדים על זה...  פששש יש למה לצפות  לא הבנת טל כולם בים ..... מעבירים את הזמן בשיטוט בפורום דרך הגלקסי  טל... המאמץ צלח באופן מוצלח..... יותר ויותר משוטטים מצטרפים אל מעגל המשתטים....  בלאגן אמרנו... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  ובסוף לא הבנתי טל.... בשישי או חמישי בלילה יצאת לים?! או שמא היית גורם-תורם לשערוריה, עת ישבת בבית במקום לצאת לים?!  אני עדכנתי תמונה באחת התגובות בעודי מתאמץ עד חרוף נפש להציל את כבודכם....  המאמץ צלח....  השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים...  עובדים על זה...  פששש יש למה לצפות  לא הבנת טל כולם בים ..... מעבירים את הזמן בשיטוט בפורום דרך הגלקסי  טל... המאמץ צלח באופן מוצלח..... יותר ויותר משוטטים מצטרפים אל מעגל המשתטים....  בלאגן אמרנו...  אמרת....  ולפי זכרוני, כשאתה אומר - אתה תמיד מקיים...  אם אמרת טל, אנחנו אתך... יאללה בלגן... 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2014, 18:16:15 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  ובסוף לא הבנתי טל.... בשישי או חמישי בלילה יצאת לים?! או שמא היית גורם-תורם לשערוריה, עת ישבת בבית במקום לצאת לים?!  אני עדכנתי תמונה באחת התגובות בעודי מתאמץ עד חרוף נפש להציל את כבודכם....  המאמץ צלח....  השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים...  עובדים על זה...  פששש יש למה לצפות  לא הבנת טל כולם בים ..... מעבירים את הזמן בשיטוט בפורום דרך הגלקסי  טל... המאמץ צלח באופן מוצלח..... יותר ויותר משוטטים מצטרפים אל מעגל המשתטים....  בלאגן אמרנו...  אמרת....  ולפי זכרוני, כשאתה אומר - אתה תמיד מקיים...  אם אמרת טל, אנחנו אתך... יאללה בלגן...  מה בלגן  איפו בלגן  איך מצתרפים לבלגן 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  ובסוף לא הבנתי טל.... בשישי או חמישי בלילה יצאת לים?! או שמא היית גורם-תורם לשערוריה, עת ישבת בבית במקום לצאת לים?!  אני עדכנתי תמונה באחת התגובות בעודי מתאמץ עד חרוף נפש להציל את כבודכם....  המאמץ צלח....  השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים...  עובדים על זה...  פששש יש למה לצפות  לא הבנת טל כולם בים ..... מעבירים את הזמן בשיטוט בפורום דרך הגלקסי  טל... המאמץ צלח באופן מוצלח..... יותר ויותר משוטטים מצטרפים אל מעגל המשתטים....  בלאגן אמרנו...  אמרת....  ולפי זכרוני, כשאתה אומר - אתה תמיד מקיים...  אם אמרת טל, אנחנו אתך... יאללה בלגן...  מה בלגן  איפו בלגן  איך מצתרפים לבלגן  תשאל את טל... הוא התחיל... 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אני מחכה עדיין....  אם אתה צועק שערוריה טלטול, אני ניגש במהרה לתקן את המעוות טל... תכף קם לסדר את הציוד, שבע אקנה חומוס בעכו, שבע וחצי יוצאים לטרולינג....  שייקה38 יהיה איתי לוודא שלא ארדם - ולהיפך...  שנינו אחרי לילה לבן...  שערורייה !! מי יוצא עכשיו לים ?.....  ובסוף לא הבנתי טל.... בשישי או חמישי בלילה יצאת לים?! או שמא היית גורם-תורם לשערוריה, עת ישבת בבית במקום לצאת לים?!  אני עדכנתי תמונה באחת התגובות בעודי מתאמץ עד חרוף נפש להציל את כבודכם....  המאמץ צלח....  השערורייה היא שהזמנתם 37 אורחים ולא אמרתם.  אגב, בוקר עמוס היום, 42 אורחים. ממש פיק בוקר. שערורייה 2......!! צריך לדאוג לכיבוד לאורחים...  עובדים על זה...  פששש יש למה לצפות  לא הבנת טל כולם בים ..... מעבירים את הזמן בשיטוט בפורום דרך הגלקסי  טל... המאמץ צלח באופן מוצלח..... יותר ויותר משוטטים מצטרפים אל מעגל המשתטים....  בלאגן אמרנו...  אמרת....  ולפי זכרוני, כשאתה אומר - אתה תמיד מקיים...  אם אמרת טל, אנחנו אתך... יאללה בלגן...  מה בלגן  איפו בלגן  איך מצתרפים לבלגן  לחץ על : " דווח לאחראי "...תרשום שאני שלחתי אותך.... הוא כבר יצרף אותך....! 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|