ולמי שרוצה להכין ספגטי ממש כמו מסעדות
מתכון ממש קל וממש זריז וממש ממש ממש טעים
המצרכים:
1 חבילה ספגטי מס' 3
1 שמנת לבישול
1 קופסא פטריות חתוכות
1 חפיסה קטנה של חמאה
גבינה צהובה עמק מגורדת או מוצרלה או פרמזן (כל אחד והטעם שלו. אני מעדיף את הפרמזן)
אופן ההכנה:
להעמיד סיר עם מים רותחים ומלח לספגטי(את זה כל אחד יודע לעשות)
תוך כדי הבישול של הספגטי במים מכינים את הרוטב כך שזמן ההכנה של הספגטי שזה 10 דקות זה גם זמן ההכנה של הרוטב
ממיסים את החמאה בתוך סיר קטנטן
ברגע שהחמאה מומסת מוסיפים את הפטריות והשמנת ומערבבים עד לרתיחה
זהו הרוטב מוכן
רצוי שהרוטב והספגטי יהיו מוכנים באותו הזמן
אופן ההגשה:
לשים קצת ספגטי בצלחת עמוקה
מפזרים מעט פרמזן ושמים עוד קצת ספגטי ושוב פרמזן
בעזרת כף יוצקים מהרוטב על הכל ושוב עוד פרמזן
מערבבים את הכל ואוכלים
למי שרוצה לעשות קצת דאווינים
להדליק את הגריל בתנור מראש כדי שיהיה לוהט
לאחר שמערבבים את הכל ולפני שאוכלים מפזרים הרבה מוצרלה מלמעלה ומכניסים לתנור עד להשחמה קלה
בתאבון
זהירות!!!
מנה ממכרת מאוד ומפוצצת בכולסטרול וקלוריות
לא מומלץ לאכול את זה יותר מפעמיים בשנה
אבל טעים בטירוף
נ.ב.
הכתיבה לקחה לי יותר מהזמן שלוקח להכין את המנה





