פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומים כלליים ושרותים לחברים => פינת המטבח והמתכונים => נושא נשלח על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 20:16:41 PM



כותרת: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 20:16:41 PM
רכיבים:
אצות נורי
אורז לסושי
חומץ אורץ
סלמון מעושן
פילה טונה חי
שרימפס מטוגן בטמפורה
שמן שומשום
אבוקדו
גזר
מלפפון
עירית
מלח
סוכר
לאחר שמבשלים את האורז שופכים עליו בסיר תערובת של חומץ אורז סוכר ומלח וזאת ע"פ הכמות אורז.
מעבירים למשטח שטוח לאחר שעורבב טוב כדי שיתקרר.
על מחצלת סושי מותחים היטב נילון נצמד.
ויאללה לעבודה.
על אצת נורי משטחים אורז , בקצה האצה שכמובן מונחת על המחצלת שמים את אחד מסוגי הדג וכל הירקות שחתוכים דק וקטן על הכל בוזקים מעט שמן שומשום זה מוסיף המון לטעם.
מגלגלים על ליצירת גליל ונותנים לו לנוח קצת.
מרטיבים סכין חדה מאוד חותכים ומגישים .
להגיש עם וסאבי , סויה מלוחה , צ'ילי מתוק , טריאקי , ג'ינג'ר כבוש.
ניתן גם לטבול בטמפורה או בפאנקו (פרורי לחם יפנים) ולטגן .
בתאבון


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: שני יצחקי על פברואר 08, 2013, 20:19:06 PM
נראה טוב  sml45;
אני אישית לא מתקרב לאצות אז אצלנו מכינים עם דפי אורז


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: andreypa על פברואר 08, 2013, 20:22:34 PM
נראה סוף הדרך  thumbUp;
אני אישית אוהב להוסיף לתערובת של חומץ אורז גם טיפה סאקי מוסיף טעם טוב  thumbUp;


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 20:23:49 PM
נראה סוף הדרך  thumbUp;
אני אישית אוהב להוסיף לתערובת של חומץ אורז גם טיפה סאקי מוסיף טעם טוב  thumbUp;
טעמתי פעם אחת סאקי לא היה לי טעים.
כל אחד והטעם שלו


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: itamar26 על פברואר 08, 2013, 20:27:24 PM
שמע סער אתה חתיכת טבח....אני מת על סושי ושלך נראה מעולה!!!!


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 20:29:00 PM
שמע סער אתה חתיכת טבח....אני מת על סושי ושלך נראה מעולה!!!!
אתה תמיד מוזמן


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: andreypa על פברואר 08, 2013, 20:50:25 PM
נראה סוף הדרך  thumbUp;
אני אישית אוהב להוסיף לתערובת של חומץ אורז גם טיפה סאקי מוסיף טעם טוב  thumbUp;
טעמתי פעם אחת סאקי לא היה לי טעים.
כל אחד והטעם שלו

סקי נקי לשתות לא טעים גם לי.
אבל להוסיף טיפה לאורז מוסיף המון.
מצאתי את זה דווקא באחד המתכונים באינטרנט ניסיתי האבתי  thumbUp;


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: שי בגדדי על פברואר 08, 2013, 20:50:30 PM
גם אני מוזמן???!?!??!?
אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק



כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: itamar26 על פברואר 08, 2013, 20:55:52 PM
שמע סער אתה חתיכת טבח....אני מת על סושי ושלך נראה מעולה!!!!
אתה תמיד מוזמן

אני יבוא בעזרת השם שהיה לי זמן ואיך להגיע!
האמת אני גם אוהב לבשל נתחיל גם להעלות לפה קצת מאכלים  pidu;


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 20:56:29 PM
גם אני מוזמן???!?!??!?
אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק


שי
כעירקי לעירקי אומר לך אהלן וסהלן


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 08, 2013, 20:57:28 PM
שמע סער אתה חתיכת טבח....אני מת על סושי ושלך נראה מעולה!!!!
אתה תמיד מוזמן

אני יבוא בעזרת השם שהיה לי זמן ואיך להגיע!
האמת אני גם אוהב לבשל נתחיל גם להעלות לפה קצת מאכלים  pidu;
קדימה
פינת המתכונים באחריותי אז יאללה לפנק לפנק


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: gaichuk על פברואר 08, 2013, 21:50:49 PM
סושי מתאים בכול מצב  thumbUp;
גם ג'ק דניאלס  sml45;

את הסויה של קיקומן אני לא מסוגל להריח... sml102;


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: סקווידוויד על פברואר 08, 2013, 22:15:43 PM
גם אני מוזמן???!?!??!?
אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק


שי
כעירקי לעירקי אומר לך אהלן וסהלן

המחתרת הכורדית הולכת על יפאני?

האינסייד אאוט האלה נראים פצצה

אני אוהב עם סלמון מעושן
אבוקדו לא מקובל ביפאן, אבל הולך חזק בארץ
דווקא הסאקי שניסיתי היה טוב מאוד - כמו יין לבן


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: סקווידוויד על פברואר 08, 2013, 22:16:49 PM
סושי מתאים בכול מצב  thumbUp;
גם ג'ק דניאלס  sml45;

את הסויה של קיקומן אני לא מסוגל להריח... sml102;

דווקא אותם אני הכי אוהב
ברנד אמריקאי שכבש את יפאן


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: gaichuk על פברואר 08, 2013, 22:19:26 PM
גם אני מוזמן???!?!??!?
אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק


שי
כעירקי לעירקי אומר לך אהלן וסהלן

המחתרת הכורדית הולכת על יפאני?

האינסייד אאוט האלה נראים פצצה

אני אוהב עם סלמון מעושן
אבוקדו לא מקובל ביפאן, אבל הולך חזק בארץ
דווקא הסאקי שניסיתי היה טוב מאוד - כמו יין לבן

כשאתה אומר "יין לבן" אתה מתכוון לאמרלד ריזלינג וכיו"ב או לבאיג'יאו הסיני ?


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: סקווידוויד על פברואר 08, 2013, 22:24:32 PM
גם אני מוזמן???!?!??!?
אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק


שי
כעירקי לעירקי אומר לך אהלן וסהלן

המחתרת הכורדית הולכת על יפאני?

האינסייד אאוט האלה נראים פצצה

אני אוהב עם סלמון מעושן
אבוקדו לא מקובל ביפאן, אבל הולך חזק בארץ
דווקא הסאקי שניסיתי היה טוב מאוד - כמו יין לבן

כשאתה אומר "יין לבן" אתה מתכוון לאמרלד ריזלינג וכיו"ב או לבאיג'יאו הסיני ?


מה ששתיתי היה אמרלד ריזלינג סטייל


כותרת: בעניין: סושי מוקדש ליצחק
תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 09, 2013, 00:13:26 AM
שמע  יא-מנהל  יקר

אתה היחיד שהקדיש לי  בפורום

מנזה זמן דיברנו על הסושי שלך  על כן יקרה שימך סושי יד זהב

וממעמקי ליבי {כי חיממת אותו }    icon_pray; icon_pray; icon_pray; icon_pray; icon_pray; icon_pray;