סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הודעות: 1884
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
רכיבים: אצות נורי אורז לסושי חומץ אורץ סלמון מעושן פילה טונה חי שרימפס מטוגן בטמפורה שמן שומשום אבוקדו גזר מלפפון עירית מלח סוכר לאחר שמבשלים את האורז שופכים עליו בסיר תערובת של חומץ אורז סוכר ומלח וזאת ע"פ הכמות אורז. מעבירים למשטח שטוח לאחר שעורבב טוב כדי שיתקרר. על מחצלת סושי מותחים היטב נילון נצמד. ויאללה לעבודה. על אצת נורי משטחים אורז , בקצה האצה שכמובן מונחת על המחצלת שמים את אחד מסוגי הדג וכל הירקות שחתוכים דק וקטן על הכל בוזקים מעט שמן שומשום זה מוסיף המון לטעם. מגלגלים על ליצירת גליל ונותנים לו לנוח קצת. מרטיבים סכין חדה מאוד חותכים ומגישים . להגיש עם וסאבי , סויה מלוחה , צ'ילי מתוק , טריאקי , ג'ינג'ר כבוש. ניתן גם לטבול בטמפורה או בפאנקו (פרורי לחם יפנים) ולטגן . בתאבון
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 08, 2013, 20:43:50 PM על ידי סער זאבי
|
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
הודעות: 1161
|
|
נראה טוב  אני אישית לא מתקרב לאצות אז אצלנו מכינים עם דפי אורז
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
הודעות: 6322
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה סוף הדרך  אני אישית אוהב להוסיף לתערובת של חומץ אורז גם טיפה סאקי מוסיף טעם טוב 
|
-------------------------------
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הודעות: 1884
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
נראה סוף הדרך  אני אישית אוהב להוסיף לתערובת של חומץ אורז גם טיפה סאקי מוסיף טעם טוב  טעמתי פעם אחת סאקי לא היה לי טעים. כל אחד והטעם שלו
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
הודעות: 4375
|
|
שמע סער אתה חתיכת טבח....אני מת על סושי ושלך נראה מעולה!!!!
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הודעות: 1884
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
שמע סער אתה חתיכת טבח....אני מת על סושי ושלך נראה מעולה!!!!
אתה תמיד מוזמן
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
הודעות: 6322
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה סוף הדרך  אני אישית אוהב להוסיף לתערובת של חומץ אורז גם טיפה סאקי מוסיף טעם טוב  טעמתי פעם אחת סאקי לא היה לי טעים. כל אחד והטעם שלו סקי נקי לשתות לא טעים גם לי. אבל להוסיף טיפה לאורז מוסיף המון. מצאתי את זה דווקא באחד המתכונים באינטרנט ניסיתי האבתי 
|
-------------------------------
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
הודעות: 2028
|
|
גם אני מוזמן???!?!??!? אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 08, 2013, 20:55:50 PM על ידי סער זאבי
|
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
הודעות: 4375
|
|
שמע סער אתה חתיכת טבח....אני מת על סושי ושלך נראה מעולה!!!!
אתה תמיד מוזמן אני יבוא בעזרת השם שהיה לי זמן ואיך להגיע! האמת אני גם אוהב לבשל נתחיל גם להעלות לפה קצת מאכלים 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הודעות: 1884
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
גם אני מוזמן???!?!??!? אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק
שי כעירקי לעירקי אומר לך אהלן וסהלן
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הודעות: 1884
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
שמע סער אתה חתיכת טבח....אני מת על סושי ושלך נראה מעולה!!!!
אתה תמיד מוזמן אני יבוא בעזרת השם שהיה לי זמן ואיך להגיע! האמת אני גם אוהב לבשל נתחיל גם להעלות לפה קצת מאכלים  קדימה פינת המתכונים באחריותי אז יאללה לפנק לפנק
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
סושי מתאים בכול מצב  גם ג'ק דניאלס  את הסויה של קיקומן אני לא מסוגל להריח... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 7274
|
|
גם אני מוזמן???!?!??!? אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק
שי כעירקי לעירקי אומר לך אהלן וסהלן המחתרת הכורדית הולכת על יפאני? האינסייד אאוט האלה נראים פצצה אני אוהב עם סלמון מעושן אבוקדו לא מקובל ביפאן, אבל הולך חזק בארץ דווקא הסאקי שניסיתי היה טוב מאוד - כמו יין לבן
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 7274
|
|
סושי מתאים בכול מצב  גם ג'ק דניאלס  את הסויה של קיקומן אני לא מסוגל להריח...  דווקא אותם אני הכי אוהב ברנד אמריקאי שכבש את יפאן
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
גם אני מוזמן???!?!??!? אני גם מת על סושי ועכשיו העלת לי את החשק
שי כעירקי לעירקי אומר לך אהלן וסהלן המחתרת הכורדית הולכת על יפאני? האינסייד אאוט האלה נראים פצצה אני אוהב עם סלמון מעושן אבוקדו לא מקובל ביפאן, אבל הולך חזק בארץ דווקא הסאקי שניסיתי היה טוב מאוד - כמו יין לבן כשאתה אומר "יין לבן" אתה מתכוון לאמרלד ריזלינג וכיו"ב או לבאיג'יאו הסיני ?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|