כותרת: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 30, 2013, 15:34:40 PM מזמן לא העליתי מתכון אז בבקשה מראש אני מתנצל אין תמונות.
מצרכים : 1 קילו בשר טחון רצוי סינטה . בקבוק קטן של סודה , שוופס או כל מים מוגזים. 1 ביצה . מלח פלפל לחמניות טריות חסה עגבניה מלפפון חמיץ בצל סגול קטשופ מיונז תוספות למי שאוהב : גבינת אמנטל רצועות ביקון פטריות מטוגנות ברוטב ברביקי והיד עוד נטויה. לוקחים את הבשר הטחון מוסיפים פלפל ומלח לפי העין קשה לי להגיד כמויות, טורפים את הביצה ומעבבים בבשר מוסיפים סודה לפחות חצי בקבוק ומערבבים טוב את התערובת ונותנים לה מנוחה קלה. הסודה עושה את ההמבורגר אוורירי . מכינים קציצות שטוחות ויאללה למחבת פסים רותחת ללא שמן. על הלחמניה מורחים קטשופ ומיונז מניחים את הקציצה שמים את הירקות אני אישית אוהב להוסיף אמנטל וביקון צלוי. בתאבון כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: itamar26 על ינואר 30, 2013, 15:37:43 PM נשמע מעולה!!
אנסה את זה בקרוב תודה על המתכון כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: אביחי על ינואר 30, 2013, 15:51:43 PM נראה מעולה thumbUp;
אני מעביר את המתכון ישרות לגברת הראשונה של הבית sml8; 169s;למה אין תמונות sml17; 169s; כנראה שזה ממש טעים sml8; אם זה לא יכול להישאר דקה על השולחן לתמונה cheer2; cheer2; כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 30, 2013, 18:29:44 PM נראה מעולה thumbUp; האמת היא שהכנתי לפני שבוע ולא צילמתי.אני מעביר את המתכון ישרות לגברת הראשונה של הבית sml8; 169s;למה אין תמונות sml17; 169s; כנראה שזה ממש טעים sml8; אם זה לא יכול להישאר דקה על השולחן לתמונה cheer2; cheer2; פשוט אחרי שיחה עם רפי אז נזכרתי שמזמן לא העליתי מתכון. אגב אתה תמיד מוזמן אלי לארוחה רק תגיד מתי כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: אביחי על ינואר 30, 2013, 19:19:53 PM נראה מעולה thumbUp; האמת היא שהכנתי לפני שבוע ולא צילמתי.אני מעביר את המתכון ישרות לגברת הראשונה של הבית sml8; 169s;למה אין תמונות sml17; 169s; כנראה שזה ממש טעים sml8; אם זה לא יכול להישאר דקה על השולחן לתמונה cheer2; cheer2; פשוט אחרי שיחה עם רפי אז נזכרתי שמזמן לא העליתי מתכון. אגב אתה תמיד מוסמן אלי לארוחה רק תגיד מתי תודה מלך sml8; כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: IZHAK על ינואר 30, 2013, 20:01:52 PM הופה הופה
הרעיון עם הסודה חייב לנסות . אגב את הביקון אתה מחמם לפני? כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 30, 2013, 20:04:24 PM צולה על המחבת לידו
כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: עדי על ינואר 30, 2013, 20:58:38 PM כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 30, 2013, 21:10:04 PM עדי אחי היקר
הבית שלי לא כשר וככה אני מפסיד הרבה טועמים מהשומרי כשרות . אני מבטיח שאם תבואו אלי תאכלו טעים וכשר ( למרות שטעים זה ... ) כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: mahajnaa על ינואר 30, 2013, 21:22:03 PM אתה לא תאמין כמה עשית אותי רעב עכשיו. ינוסה בקרוב מאוד !!
כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 30, 2013, 21:25:13 PM בתאבון
כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: אביחי על ינואר 31, 2013, 12:04:48 PM sml_bang; sml_bang; sml_bang; אני ופרות נמוכות (http://www.emoticonswallpapers.com/emotion/cute-pig/cute-heo-smiley-039.gif) או פירות שגדלו בים (http://clipart.coolclips.com/100/wjm/tf05025/CoolClips_food0169.jpg) לא חברים בכלל sml9; sml9; sml9; אבל אני כבר הודעתי לאישתי שאת המתכון הזה (ללא התוספות sml98;) אנחנו חייבים לנסות cheer2; כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 01, 2013, 10:26:55 AM sml_bang; sml_bang; sml_bang; אני ופרות נמוכות (http://www.emoticonswallpapers.com/emotion/cute-pig/cute-heo-smiley-039.gif) או פירות שגדלו בים (http://clipart.coolclips.com/100/wjm/tf05025/CoolClips_food0169.jpg) לא חברים בכלל sml9; sml9; sml9; אבל אני כבר הודעתי לאישתי שאת המתכון הזה (ללא התוספות sml98;) אנחנו חייבים לנסות cheer2; ראשית סער העלה מתכון .אז או המתכון המלא או לא כלום . שנית. אבל אני כבר הודעתי לאישתי על מי אתה עובד. sml102; ביקשתי התחננתי . {זה נשמע יותר אמיתי sml45; מאשר אמרתי דרשתי . עדי עדיין אין האיקון עם האצבע ליד העין כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: rafi על פברואר 03, 2013, 12:21:54 PM נשמע מצוין סער,
בפעם הבאה שאתה מכין- שים תמונה בשביל התיאבון... :P כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: רון דדון על פברואר 09, 2013, 21:32:29 PM זה נשמע טוב!!! :)
חייב לנסות מתישהו thumbUp; כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: עדי על פברואר 09, 2013, 22:35:50 PM עדי אחי היקר הבית שלי לא כשר וככה אני מפסיד הרבה טועמים מהשומרי כשרות . אני מבטיח שאם תבואו אלי תאכלו טעים וכשר ( למרות שטעים זה ... ) sml8; אביחי אולי זו לא פרה נמוכה אלא סתם כבש גרמני ;D כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 16, 2013, 20:24:22 PM שודרג במקצת נוסף פטרוזיליה ושומן כבש
ללא סודה שומן הכבש וסודה לא עובד ביחד יצא טעים שיגעון כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 16, 2013, 20:27:45 PM לבריאות
כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: gal1990 על פברואר 16, 2013, 20:54:47 PM נשמע טוב רק חסר לי פלפל ירוק חריף קצוץ לערבב עם הבשר למי שאוהב.. dnr: dnr:
כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 16, 2013, 20:58:59 PM הפכתם את זה לקבב
המטרה היא המבורגר כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: gaichuk על פברואר 17, 2013, 16:09:48 PM סער ידידי,
כמו שכתבת להם שהם הופכים את זה לקבב, אני חייב להגיד שיש כמה דברים שלא מסתדרים לי במתכון שנתת... sml102; 1. סודה לשתיה. זה דבר שבבשר איכותי לא יעלה על הדעת להכניס. משתמשים בסודה לנקנקיות כמו צ'וריסוס תעשייתי וכאלו בכדי לשמור על הצבע האדום אבל הבשר מתפרק מהקרבונדים בדומה לתהליך היישון ואם הבשר איכותי ומיושן מההתחלה, אין צורך בסודה. אגב, יש כאלו שמשרים בשר בבירה בדיוק מהמטרה הזו ולא בגלל הטעם שלה שגם ככה הם הורסים אותו עם רטבים למיניהם... 2. ביצה. למה ביצה? בגלל שזה הולך לטיגון ולא למנגל? עדיף לדעתי להכניס מעט שומן בקר שעוזר לגיבוש ומונע התפרקות וגם מוסיף המון לטעם. 3. מלח. תשתדל עד כמה שניתן לא להכניס מלח לבישול של בשר אלא אם כן אתה רוצה לסגור אותו כמו במקרה של גוש אנטריקוט שלם או נתח קצבים שאתה צריך זמן ארוך יחסית לבישול ורוצה למנוע יציאת נוזלים ממנו. תנסה להכין שני המבורגרים במקביל כשבאחד יש מלח ובשני אין ותראה את ההבדל. במיוחד אם אתה מניח לו לעמוד למשך זמן מה לפני הבישול... ובכדי שלא לבוא רק עם ביקורת אלא גם עם הצעות לשיפור, קבל מתכון מנצח להמבורגר למנגל: 35-40% אנטריקוט מיושן 60-65% כתף מיושנת (מספר 5 לחובבי החלקים בפרה...) קצת שומן בקר (עדיף שומן צהוב שמגיע מעגלים שחיו במרעה ולא במפטמה...) קצת פלפל שחור גרוס (לא להגזים!) יאללה! תדליק כבר את המנגל yahoo: ואם כבר אז הנה המתכון לקבב מספר אחד בעולם של כול הזמנים שמנצח כול פעם מחדש 112s; http://www.youtube.com/watch?v=xzz_XVDGXko כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: IZHAK על פברואר 17, 2013, 19:33:29 PM סער ידידי, כמו שכתבת להם שהם הופכים את זה לקבב, אני חייב להגיד שיש כמה דברים שלא מסתדרים לי במתכון שנתת... sml102; 1. סודה לשתיה. זה דבר שבבשר איכותי לא יעלה על הדעת להכניס. משתמשים בסודה לנקנקיות כמו צ'וריסוס תעשייתי וכאלו בכדי לשמור על הצבע האדום אבל הבשר מתפרק מהקרבונדים בדומה לתהליך היישון ואם הבשר איכותי ומיושן מההתחלה, אין צורך בסודה. אגב, יש כאלו שמשרים בשר בבירה בדיוק מהמטרה הזו ולא בגלל הטעם שלה שגם ככה הם הורסים אותו עם רטבים למיניהם... 2. ביצה. למה ביצה? בגלל שזה הולך לטיגון ולא למנגל? עדיף לדעתי להכניס מעט שומן בקר שעוזר לגיבוש ומונע התפרקות וגם מוסיף המון לטעם. 3. מלח. תשתדל עד כמה שניתן לא להכניס מלח לבישול של בשר אלא אם כן אתה רוצה לסגור אותו כמו במקרה של גוש אנטריקוט שלם או נתח קצבים שאתה צריך זמן ארוך יחסית לבישול ורוצה למנוע יציאת נוזלים ממנו. תנסה להכין שני המבורגרים במקביל כשבאחד יש מלח ובשני אין ותראה את ההבדל. במיוחד אם אתה מניח לו לעמוד למשך זמן מה לפני הבישול... ובכדי שלא לבוא רק עם ביקורת אלא גם עם הצעות לשיפור, קבל מתכון מנצח להמבורגר למנגל: 35-40% אנטריקוט מיושן 60-65% כתף מיושנת (מספר 5 לחובבי החלקים בפרה...) קצת שומן בקר (עדיף שומן צהוב שמגיע מעגלים שחיו במרעה ולא במפטמה...) קצת פלפל שחור גרוס (לא להגזים!) יאללה! תדליק כבר את המנגל yahoo: ואם כבר אז הנה המתכון לקבב מספר אחד בעולם של כול הזמנים שמנצח כול פעם מחדש 112s; http://www.youtube.com/watch?v=xzz_XVDGXko גאי אתה בנאדם חולה . גם חולה גם קיבוצניק וגם מנהל פורום .....אתה מה זה דפוק sml8; זהירות מהקינמון כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 17, 2013, 21:22:50 PM גיא לא סודה לשתיה אלא סודה רגילה מוגזת נותנת אווריריות.
אין ברירה לאחד עם ביצה כי זה לא על האש ומתפרק . שומן בקר אני לא אוהב בטיגון. זה נמתכון שאני כבר שנים אוכל ונהנה מאוד. כותרת: בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי תגובה על ידי: gaichuk על פברואר 17, 2013, 23:12:14 PM גיא לא סודה לשתיה אלא סודה רגילה מוגזת נותנת אווריריות. אין ברירה לאחד עם ביצה כי זה לא על האש ומתפרק . שומן בקר אני לא אוהב בטיגון. זה נמתכון שאני כבר שנים אוכל ונהנה מאוד. הבנתי למה התכוונת גם קודם . לא חשבתי על סודה קאוסטית או אבקת סודה... תאכל על האש ולא מטוגן. יותר טעים ויותר בריא... תנסה שוב פעם עד שתאהב... אז תפסיק. הרגלים קל לשנות... sml98; |