בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי  (נקרא 4171 פעמים) הדפסה
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 51

הודעות: 7592

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #15 ב- : פברואר 09, 2013, 22:35:50 PM »
עדי אחי היקר
הבית שלי לא כשר וככה אני מפסיד הרבה טועמים מהשומרי כשרות .
אני מבטיח שאם תבואו אלי תאכלו  טעים וכשר ( למרות שטעים זה ... )

 

אביחי

אולי זו לא פרה נמוכה אלא סתם כבש גרמני  גיחוך


-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #16 ב- : פברואר 16, 2013, 20:24:22 PM »
שודרג במקצת נוסף פטרוזיליה  ושומן כבש

ללא סודה  שומן הכבש וסודה לא עובד ביחד

יצא טעים שיגעון
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 46

הודעות: 1884

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #17 ב- : פברואר 16, 2013, 20:27:45 PM »
לבריאות
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
 IP: [ מחובר ]
gal1990
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: 35

הודעות: 67

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #18 ב- : פברואר 16, 2013, 20:54:47 PM »
נשמע טוב רק חסר לי פלפל ירוק חריף קצוץ לערבב עם הבשר למי שאוהב..  סכנה סכנה
 IP: [ מחובר ]
סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 46

הודעות: 1884

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #19 ב- : פברואר 16, 2013, 20:58:59 PM »
הפכתם את זה לקבב
המטרה היא המבורגר
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #20 ב- : פברואר 17, 2013, 16:09:48 PM »
סער ידידי,
כמו שכתבת להם שהם הופכים את זה לקבב, אני חייב להגיד שיש כמה דברים שלא מסתדרים לי במתכון שנתת... וואלה לא יודע
1. סודה לשתיה. זה דבר שבבשר איכותי לא יעלה על הדעת להכניס.
משתמשים בסודה לנקנקיות כמו צ'וריסוס תעשייתי וכאלו בכדי לשמור על הצבע האדום אבל הבשר מתפרק מהקרבונדים בדומה לתהליך היישון ואם הבשר איכותי ומיושן מההתחלה, אין צורך בסודה.
אגב, יש כאלו שמשרים בשר בבירה בדיוק מהמטרה הזו ולא בגלל הטעם שלה שגם ככה הם הורסים אותו עם רטבים למיניהם...
2. ביצה. למה ביצה? בגלל שזה הולך לטיגון ולא למנגל?
עדיף לדעתי להכניס מעט שומן בקר שעוזר לגיבוש ומונע התפרקות וגם מוסיף המון לטעם.
3. מלח. תשתדל עד כמה שניתן לא להכניס מלח לבישול של בשר אלא אם כן אתה רוצה לסגור אותו כמו במקרה של גוש אנטריקוט שלם או נתח קצבים שאתה צריך זמן ארוך יחסית לבישול ורוצה למנוע יציאת נוזלים ממנו.
תנסה להכין שני המבורגרים במקביל כשבאחד יש מלח ובשני אין ותראה את ההבדל. במיוחד אם אתה מניח לו לעמוד למשך זמן מה לפני הבישול...

ובכדי שלא לבוא רק עם ביקורת אלא גם עם הצעות לשיפור, קבל מתכון מנצח להמבורגר למנגל:
35-40% אנטריקוט מיושן
60-65% כתף מיושנת (מספר 5 לחובבי החלקים בפרה...)
קצת שומן בקר (עדיף שומן צהוב שמגיע מעגלים שחיו במרעה ולא במפטמה...)
קצת פלפל שחור גרוס (לא להגזים!)

יאללה! תדליק כבר את המנגל  yahoo

ואם כבר אז הנה המתכון לקבב מספר אחד בעולם של כול הזמנים שמנצח כול פעם מחדש 
<a href="http://www.youtube.com/embed/xzz_XVDGXko" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/xzz_XVDGXko</a>
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #21 ב- : פברואר 17, 2013, 19:33:29 PM »
סער ידידי,
כמו שכתבת להם שהם הופכים את זה לקבב, אני חייב להגיד שיש כמה דברים שלא מסתדרים לי במתכון שנתת... וואלה לא יודע
1. סודה לשתיה. זה דבר שבבשר איכותי לא יעלה על הדעת להכניס.
משתמשים בסודה לנקנקיות כמו צ'וריסוס תעשייתי וכאלו בכדי לשמור על הצבע האדום אבל הבשר מתפרק מהקרבונדים בדומה לתהליך היישון ואם הבשר איכותי ומיושן מההתחלה, אין צורך בסודה.
אגב, יש כאלו שמשרים בשר בבירה בדיוק מהמטרה הזו ולא בגלל הטעם שלה שגם ככה הם הורסים אותו עם רטבים למיניהם...
2. ביצה. למה ביצה? בגלל שזה הולך לטיגון ולא למנגל?
עדיף לדעתי להכניס מעט שומן בקר שעוזר לגיבוש ומונע התפרקות וגם מוסיף המון לטעם.
3. מלח. תשתדל עד כמה שניתן לא להכניס מלח לבישול של בשר אלא אם כן אתה רוצה לסגור אותו כמו במקרה של גוש אנטריקוט שלם או נתח קצבים שאתה צריך זמן ארוך יחסית לבישול ורוצה למנוע יציאת נוזלים ממנו.
תנסה להכין שני המבורגרים במקביל כשבאחד יש מלח ובשני אין ותראה את ההבדל. במיוחד אם אתה מניח לו לעמוד למשך זמן מה לפני הבישול...

ובכדי שלא לבוא רק עם ביקורת אלא גם עם הצעות לשיפור, קבל מתכון מנצח להמבורגר למנגל:
35-40% אנטריקוט מיושן
60-65% כתף מיושנת (מספר 5 לחובבי החלקים בפרה...)
קצת שומן בקר (עדיף שומן צהוב שמגיע מעגלים שחיו במרעה ולא במפטמה...)
קצת פלפל שחור גרוס (לא להגזים!)

יאללה! תדליק כבר את המנגל  yahoo

ואם כבר אז הנה המתכון לקבב מספר אחד בעולם של כול הזמנים שמנצח כול פעם מחדש 
<a href="http://www.youtube.com/embed/xzz_XVDGXko" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/xzz_XVDGXko</a>

גאי אתה בנאדם חולה .

גם חולה גם קיבוצניק וגם מנהל פורום   .....אתה מה זה דפוק 

זהירות מהקינמון
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 46

הודעות: 1884

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #22 ב- : פברואר 17, 2013, 21:22:50 PM »
גיא לא סודה לשתיה אלא סודה רגילה מוגזת נותנת אווריריות.
אין ברירה לאחד עם ביצה כי זה לא על האש ומתפרק .
שומן בקר אני לא אוהב בטיגון.
זה נמתכון שאני כבר שנים אוכל ונהנה מאוד.
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: מתכון קל וטעים להמבורגר ביתי
« הגיב #23 ב- : פברואר 17, 2013, 23:12:14 PM »
גיא לא סודה לשתיה אלא סודה רגילה מוגזת נותנת אווריריות.
אין ברירה לאחד עם ביצה כי זה לא על האש ומתפרק .
שומן בקר אני לא אוהב בטיגון.
זה נמתכון שאני כבר שנים אוכל ונהנה מאוד.

הבנתי למה התכוונת גם קודם . לא חשבתי על סודה קאוסטית או אבקת סודה...
תאכל על האש ולא מטוגן. יותר טעים ויותר בריא...
תנסה שוב פעם עד שתאהב...
אז תפסיק. הרגלים קל לשנות...
 
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!