כותרת: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: mahajnaa על דצמבר 25, 2012, 18:24:27 PM שלום חברים,
אחד המאכלים האהובים עלי זה דגים בטיגון לא עמוק ובמיוחד סרגוסים טריים מהים שאני דגתי . כמובן שגם קג'אג'ים, מרמורים וכל דבר אחר שיוצא ומסוגל לשחות במבחת t39 אחרי ניקוי הדגים משרים אותם בקערה במקרר, עם מלח ( אפשר גם מלח גס) 2- טבילה בקמח לבן משני צידיו של הדג 3- מכניסים למחבת עם שמן לא עמוק . חשוב להעביר מצד לצד במחבת אחרי זמן מסוים 4- כששני הצדדים של הדג מקבלים צבע מוציאים לצלחת. סלט מומלץ - סלט ירקות עם טחינה ושום. פטרוזיליה, עגבניה ומעט מלפפונים יחד עם שום וטחינה הולך מצוין עם הנשנוש סרגוסים. מצורף כמה תמונות מהארוחה של היום t39 בתאבון 049s; אחמד כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: mahajnaa על דצמבר 25, 2012, 18:28:28 PM קמח לטבילה לפי הטיגון
כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: Caza על דצמבר 25, 2012, 19:00:36 PM ואי נראה מצוין עשית לי חשק ht:
כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: yarin44555 על דצמבר 25, 2012, 21:03:13 PM טוב אחי שתבין
לפני שעה אכלתי שווארמה ועשית לי חשק ללכת לסרגוסים שבמקפיא ולטגן אותם נראה מאוד טעים ינוסה בקרוב כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: itzko על דצמבר 25, 2012, 21:06:00 PM תאמין לי אצלי כל שבת יש את הריח של הדגים בשמן
המתכון הכי טעים שיש ! פשוט אבל מעולה ! icon_pray; כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: סקווידוויד על דצמבר 25, 2012, 21:19:28 PM תותח... נראה משובח - האוכל הכי בסיסי, הכי פשוט, הכי ארצי, הכי טעים.
אגב, איך אתה מאיית את השם שלך בעיברית? כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על דצמבר 25, 2012, 21:45:32 PM תותח... נראה משובח - האוכל הכי בסיסי, הכי פשוט, הכי ארצי, הכי טעים. אגב, איך אתה מאיית את השם שלך בעיברית? מחאג'נה ..וזה ואני מנחש שם משפחה..משפחה גדולה ומוכרת !! כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על דצמבר 25, 2012, 21:49:41 PM שלום חברים, אחד המאכלים האהובים עלי זה דגים בטיגון לא עמוק ובמיוחד סרגוסים טריים מהים שאני דגתי . כמובן שגם קג'אג'ים, מרמורים וכל דבר אחר שיוצא ומסוגל לשחות במבחת t39 אחרי ניקוי הדגים משרים אותם בקערה במקרר, עם מלח ( אפשר גם מלח גס) 2- טבילה בקמח לבן משני צידיו של הדג 3- מכניסים למחבת עם שמן לא עמוק . חשוב להעביר מצד לצד במחבת אחרי זמן מסוים 4- כששני הצדדים של הדג מקבלים צבע מוציאים לצלחת. סלט מומלץ - סלט ירקות עם טחינה ושום. פטרוזיליה, עגבניה ומעט מלפפונים יחד עם שום וטחינה הולך מצוין עם הנשנוש סרגוסים. מצורף כמה תמונות מהארוחה של היום t39 בתאבון 049s; אחמד זה המתכון המועדף עלי ובדיוק אותם סלטים ..עגבניה מלפפונים שום וטחינה וגם טחינה ופטרוזיליה ושום thumbUp; תודה איש t39 כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: mahajnaa על דצמבר 25, 2012, 22:57:30 PM טוב אחי שתבין לפני שעה אכלתי שווארמה ועשית לי חשק ללכת לסרגוסים שבמקפיא ולטגן אותם נראה מאוד טעים ינוסה בקרוב מומלץ בחום מאוד טעים t39 כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: mahajnaa על דצמבר 25, 2012, 22:59:00 PM תותח... נראה משובח - האוכל הכי בסיסי, הכי פשוט, הכי ארצי, הכי טעים. אגב, איך אתה מאיית את השם שלך בעיברית? מחאג'נה ..וזה ואני מנחש שם משפחה..משפחה גדולה ומוכרת !! אכן כן :) מחאג'נה וזה שם המשפחה שלי כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: mahajnaa על דצמבר 25, 2012, 23:01:17 PM שלום חברים, אחד המאכלים האהובים עלי זה דגים בטיגון לא עמוק ובמיוחד סרגוסים טריים מהים שאני דגתי . כמובן שגם קג'אג'ים, מרמורים וכל דבר אחר שיוצא ומסוגל לשחות במבחת t39 אחרי ניקוי הדגים משרים אותם בקערה במקרר, עם מלח ( אפשר גם מלח גס) 2- טבילה בקמח לבן משני צידיו של הדג 3- מכניסים למחבת עם שמן לא עמוק . חשוב להעביר מצד לצד במחבת אחרי זמן מסוים 4- כששני הצדדים של הדג מקבלים צבע מוציאים לצלחת. סלט מומלץ - סלט ירקות עם טחינה ושום. פטרוזיליה, עגבניה ומעט מלפפונים יחד עם שום וטחינה הולך מצוין עם הנשנוש סרגוסים. מצורף כמה תמונות מהארוחה של היום t39 בתאבון 049s; אחמד זה המתכון המועדף עלי ובדיוק אותם סלטים ..עגבניה מלפפונים שום וטחינה וגם טחינה ופטרוזיליה ושום thumbUp; תודה איש t39 מתכון מנצח :) תודה מאמון כותרת: בעניין: מתכון- סרגוסים בטיגון לא עמוק (טעים ביותר) תגובה על ידי: rafi על דצמבר 26, 2012, 03:46:29 AM לפעמים, הכי פשוט- הכי טעים... thumbUp;
עם התמונות עשית לי חשק גדול.... תודה על השיתוף אחמד shake2; |