כותרת: שאריות בשר בתור פתיון תגובה על ידי: dannyl על אפריל 15, 2020, 14:28:38 PM שלום לכולם.
אשמח לדעת אם יש טעם לנסות לדוג עם שאריות בשר שנזרקות בקצביות... הכוונה היא לכל גושי השומן ושאר החלקים שנזרקים אחרי ניקוי הבשר..שאריות של לבבות וכבדי עוף ובקר, ואפילו נתחים זולים כמו ריאות בקר וכבד בקר...אזמח לדעת אם מישהו התנסה פעם בפתיונות האלה והאם הם הניבו תוצאות כותרת: בעניין: שאריות בשר בתור פתיון תגובה על ידי: (אלון) על אפריל 15, 2020, 19:10:12 PM שלום לכולם. אשמח לדעת אם יש טעם לנסות לדוג עם שאריות בשר שנזרקות בקצביות... הכוונה היא לכל גושי השומן ושאר החלקים שנזרקים אחרי ניקוי הבשר..שאריות של לבבות וכבדי עוף ובקר, ואפילו נתחים זולים כמו ריאות בקר וכבד בקר...אזמח לדעת אם מישהו התנסה פעם בפתיונות האלה והאם הם הניבו תוצאות פעם לפני כל הקלמרי השרימפס הסבידות וכל הדמויים למיניהם אלה היו הפתיונות הרוב דווקא היו הולכים עם קישקע של עוף קישקע יבש קישקע רגיל קישקע נקי וקישקע מומלח בקיצור כל דבר בשרי שלא נופל מהקרס יביא אכילות של דגים טורפים כותרת: בעניין: שאריות בשר בתור פתיון תגובה על ידי: misha____1985 על אפריל 15, 2020, 22:06:26 PM בהעדר אפשרות להתארגן על פיתיון לא היתי בוחל בכלום...מתוך ידיעה שגם האכילות יהיו בהתאם...
כותרת: בעניין: שאריות בשר בתור פתיון תגובה על ידי: rafi על מאי 07, 2020, 19:40:44 PM שלום לכולם. להערכתי, עשוי להביא תקיפות ותפיסות - תלוי מה....אשמח לדעת אם יש טעם לנסות לדוג עם שאריות בשר שנזרקות בקצביות... הכוונה היא לכל גושי השומן ושאר החלקים שנזרקים אחרי ניקוי הבשר..שאריות של לבבות וכבדי עוף ובקר, ואפילו נתחים זולים כמו ריאות בקר וכבד בקר...אזמח לדעת אם מישהו התנסה פעם בפתיונות האלה והאם הם הניבו תוצאות ידוע למשל כי חזה עוף (בשר שניצל) - משמש פיתיון ונתפסו עליו דגים כמו מרמירים ועוד... כפי שציין אלון - קשקע נחשב תמיד פתיון מצוין (ומסריח ביותר) למגוון דגים... מצד שני, מסכים עם הרמז של מישה - בהעדר אפשרות להתארגן על פיתיון לא היתי בוחל בכלום...מתוך ידיעה שגם האכילות יהיו בהתאם... מטבע הדברים ועבור דגים טורפים, קלמרי/סבידה, גמברי (שרימפס), רדס (קפצנים), סרטנים, תולעי ים, צדפות ים, חתיכת דג או דג... - שזהו המזון הטבעי והמוכר מבחינת הדגים, אמורים לעבוד טוב יותר מאשר בשר סטייק או בשר כבש... כותרת: בעניין: שאריות בשר בתור פתיון תגובה על ידי: fermon על יולי 05, 2020, 11:21:47 AM קישקעס עבד יפה לפני עשרים שלושים שנה
אם הדגים לא שינו טעם אז פיתיון מצויין אבל גם מסריח מאוד שניצל תמיד מחשה פיתיון נחמד |